تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 602 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

سلام.
    مبارک باشه!امیدوارم از این هدفون راضی باشید. اگر به خاطر داشته باشید در گفت و گویی که داشتیم اشاره کردم که V-Jays طبق بررسی یکی از سایت اهی معتبر بهترین هدفون Ultra Portable است. این هم لینک مقایسه هدفون های Ultra Portable بین مدل های:

Sennheiser PX100-II, PX200-II, Koss Portapro, AKG K404, AIAIAI Tracks, Fischer Audio Oldskool, Jays V-Jays, Sennheiser HD238
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    فدات شم كاوه جوون. اره داداش بهم گفتي!ولي نميدونم چرا با اينكه تست هم كردم ولي از همون اول اينو نخريدم انگار بايد اينهمه ضرر مالي و روحي رو ميكردم. يدونه رو كه له كردم. يه mm70i نو هم كه الان رو دستم مونده
    كاوه جان خيلي ازش راضيم. تا صداشو نشنوي نميدوني من چي ميگم كاملا سره. جالب اينجاست كه فقط دويست تومنه. روي كارتن نوشته ٩٥ دسي بل ولي روي اون يكي فك كنم نوشته بود ١١٦ دسيبل ولي حداقل سي درصد ولوم و بيسش ازون بيشتره. مهمتر اينكه فوق العاده راحت طوريكه از لحظه ايي كه خريدم اصلا دلم نمياد از رو سرم برش دارم و يك ضرب دارم موسيقي گوش ميدم و حال ميكنم. درد و بلاش بخوره تو سر هر چي سنهايزره كه شده يه برند مونتاژ چين بي كيفيت الكي گرون!!!
    كاش يه روز ببينمت و هدفون رو تست كني تا شمام از نزديك راجع بهش نظرتو بگي. هر چي باشه شما تو اين زمينه صاحب نظري
    يه چيزي كه توجه ام رو خيلي جلب كرده اينكه در هدفونهاي اين اير نميدونم چرا احساس ميكردم صداي خواننده و اينسترومنتها واقعي خودشون نيستند. نميدونم چطور بايد منظورمو بگم ولي اينو ميدونم ديگه عمرا از هيچ هدفون اين ايري واسه گوش دادن به موسيقي استفاده نخاهم كرد

يه مطلب ديگه كه بايد اضافه كنم و دوست دارم به بچه ها انتقال بدم اينكه
    دوستان بهيچ وجه از فروشگاههايي كه امكان تست رو بشما نميدن خريد نكنيد. در نمايندگيهاي نامداران شما هيچگونه امكاني واسه بدست اوردن تجربه شخصي از هدفونها نخاهيد داشت و مجبوريد فقط به دانسته ها و خوانده ها يا حرفهاي فروشنده براي خريد اكتفا كنيد.
    اين چن تا تعويض بمن ثابت كرد كه تجربه تست و سليقه شخصي در انتخاب هدفون بهترين روش براي خريده كه نمايندگي سنهايزر اين پون بزرگ رو از شما ميگيره
    در حاليكه فروشگاهي كه من براي خريد وي جايز مراجعه كردم دست كم سي مدل هدفونهاي مختلف داشت و در تمامي مدلها يه نمونه مخصوص تست وجود داشت كه اين واااقعا خودش خيلي خيلي ميارزه

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 17-08-2013 at 13:40.

2. 5 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سنهایزر، بیرداینامیک، سونی، شور، آ ک ژ، اودیوتکنیکا، گرادو، Koss جزو بزرگترین و معظم ترین و معروفترین تولید کنندگان هدفون در دنیا هستند و کاملا مشخصه که سنهایزر جزو برترین ها هست. من تعصبی روی این برند ندارم دیدی که توصیه کردم بری Klipsch X10 بخری ولی اینجوری که شما میگی سنهایزر شده یه برند بی کیفیت مونتاژ چین الکی گرون و ... این درست نیست. هر چیز گرانی بی حکمت و هر چیز ارزانی بی علت نیست (البته نه همیشه) سنهایزر اگه معتبر نبود، چندتا از محصولاتش تو لیست های Top 10 و Top 20 نبودند. البته من دفاع نمیکنم از همه مدلهاش ولی باید قبول کرد که کیفیت محصولاتش جزو رده های بالاست. شما یکبار HD800 رو ببینی و لمسش کنی، متوجه میشی که چه کیفیت ساختی داره و اگه با سورس و امپلیفیکیشن مناسب تست شنیداری بگیری، متوجه دقت صداش میشی. بازم تاکید میکنم که تعصب روی این برند ندارم واسه همین الان دنبال خرید BeyerDynamic T1 هستم.

4. 6 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میشه چند مدل پیشنهاد بدید؟
    چون من تقریبا مبتدی هستم!
    سبک موسیقی مورد علاقتون بهمراه سورس پلیر تون رو عنوان کنین تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.

6. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سنهایزر، بیرداینامیک، سونی، شور، آ ک ژ، اودیوتکنیکا، گرادو، Koss جزو بزرگترین و معظم ترین و معروفترین تولید کنندگان هدفون در دنیا هستند و کاملا مشخصه که سنهایزر جزو برترین ها هست. من تعصبی روی این برند ندارم دیدی که توصیه کردم بری Klipsch X10 بخری ولی اینجوری که شما میگی سنهایزر شده یه برند بی کیفیت مونتاژ چین الکی گرون و ... این درست نیست. هر چیز گرانی بی حکمت و هر چیز ارزانی بی علت نیست (البته نه همیشه) سنهایزر اگه معتبر نبود، چندتا از محصولاتش تو لیست های Top 10 و Top 20 نبودند. البته من دفاع نمیکنم از همه مدلهاش ولی باید قبول کرد که کیفیت محصولاتش جزو رده های بالاست. شما یکبار HD800 رو ببینی و لمسش کنی، متوجه میشی که چه کیفیت ساختی داره و اگه با سورس و امپلیفیکیشن مناسب تست شنیداری بگیری، متوجه دقت صداش میشی. بازم تاکید میکنم که تعصب روی این برند ندارم واسه همین الان دنبال خرید BeyerDynamic T1 هستم.
    خیلی کار خوبیه تعصب روی برند نداشتن باریکلا به شما
    hd800 و یه این جور مدلهایی خب معلومه باید خوب باشند با اون قیمت فضاییشون البته بعیدم نیست که یوخت یه برند نچندان معروف بیاد حالشو بگیره شایدم همین الانم اون هدفون برتر وجود داره و من وشما خبر نداریم
    ولی قبول بکنی با نکنی نظر شخصی من اینه که سنهایزر( یا حداقل اینی که به ما دارن تو این مملکت بنام سنهایزر میفروشن)در مدل های مید رنج و پایین تر خودش اصلا بقیمتش نمیرزه و بقول معروف داره نون اسم و رسمشو میخوره
    منم که دارم آی با این v-jays حال میکنم .ینی اصن حال میکنم یه وضیاخستگی این چن روزه رو ازم گرفت

............
    دوستان اون مدل mm70i رو توی پی تی گزاشتم واسه فروش.کسی خواست تقدیمش میکنم

8. 3 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی کار خوبیه تعصب روی برند نداشتن باریکلا به شما
    hd800 و یه این جور مدلهایی خب معلومه باید خوب باشند با اون قیمت فضاییشون البته بعیدم نیست که یوخت یه برند نچندان معروف بیاد حالشو بگیره شایدم همین الانم اون هدفون برتر وجود داره و من وشما خبر نداریم
    ولی قبول بکنی با نکنی نظر شخصی من اینه که سنهایزر( یا حداقل اینی که به ما دارن تو این مملکت بنام سنهایزر میفروشن)در مدل های مید رنج و پایین تر خودش اصلا بقیمتش نمیرزه و بقول معروف داره نون اسم و رسمشو میخوره
    منم که دارم آی با این v-jays حال میکنم .ینی اصن حال میکنم یه وضیاخستگی این چن روزه رو ازم گرفت

............
    دوستان اون مدل mm70i رو توی پی تی گزاشتم واسه فروش.کسی خواست تقدیمش میکنم
    حیف ک وی جیز کاملا پلاستیکیه وگرنه صدای خوبی داشت... یادش بخیر

10. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سبک موسیقی مورد علاقتون بهمراه سورس پلیر تون رو عنوان کنین تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.
    سبک خاصی نیست!
    ولی کلا خوشم میاد بیس نرم و کوبنده باشه و همزمان صدا های مثل صدای گیتار برقی رو خوب دربیاره!
    سورس هم کامپیوتر هست با کارت صوتی Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سبک خاصی نیست!
    ولی کلا خوشم میاد بیس نرم و کوبنده باشه و همزمان صدا های مثل صدای گیتار برقی رو خوب دربیاره!
    سورس هم کامپیوتر هست با کارت صوتی Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350
    راستش بیس نرم با بیس کوبنده همزمان یه مقداری مشکل کنار هم جور در بیان.البته بودجه مورد نظرتون رو هم نفرمودین ولیکن فعلا pioneer se-m390 رو در نظر داشته باشین .اگه با سلایقتون در تضاد بود بگین مدلهای دیگه ای معرفی کنیم.

13. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بی صبرانه منتظرشم
    آی خدا مردم از خندهاسپویلرت تو حلقم
    خیلی خوب بود
    ......
    اقا رسما کر شدم عجب صدای بلندی داره این V-Jays

یه مشاوره هم بهم بدین....
    من از این ایفون بعنوان سورس استفاده میکنم وکاملا هم ازش راضیم .تو این فکر افتادم که یه ایپاد شافل بخرم چون خیلی سبکه و براحتی میتونم به گوشه پیرهن وصلش کنم و همیشه همرام باشه اونوقت میتونم قسمت اول کابل هدفونم رو ازش جدا کنم تا طول سیم به حداقل خودش برسه
    فقط نمیدونم شافل کیفیت و بلندی صدای این فایوم رو داره؟!چون جدا نمیشه صدای هدفون فایو رو بالا برد بسکی بلنده لامصب
    از دوستان کسی شافل رو با فایو همزمان داره که منو راهنمایی کنه؟
    بله .rave-87 عزیز تو فروم همسایه یه مقایسه ای در این باره بنقل از فرومهای خارجی قرار داده بودن .ولی در هر صورت صدای نسل 5 ایفون و ایپاد ارتقا یافته ای از مدلهای قبل هست که شافل هم جزو شون هست ولی این ارتقا با هدفونهای ما شاید زیاد محسوس نباشه اما هست.

15. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله .rave-87 عزیز تو فروم همسایه یه مقایسه ای در این باره بنقل از فرومهای خارجی قرار داده بودن .ولی در هر صورت صدای نسل 5 ایفون و ایپاد ارتقا یافته ای از مدلهای قبل هست که شافل هم جزو شون هست ولی این ارتقا با هدفونهای ما شاید زیاد محسوس نباشه اما هست.
    میشه لینک بدین عزیز .اخه من همسایه هام زیادن
    دیدم یکی از دوستان به پلاستیکی بودن وی جایز خورده گرفته بودند.در جواب باید بگم یکی از علل مهمی که باعث شده این هدفون کامفورت باشه همون سبکی و نداشت فنر و ریل فلزیست.کشتی که نمیخایم بگیریم حین موسیقی

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان لطفا !!!!!!!!!!
    در شان شما نیست اینطوری اسپمها و برخورد با همدیگه.خواهشن اگه این بحث رو فراموش کنین بهتر میشه از اطلاعات و تجربیاتتون استفاده کرد.حیفه دوستیهای صمیمی و خوب رو با دلخوری جایگزین کرد.
    داداش چرا جدی میگیری؟ اتفاقی نیافتاده که حادثه میافرینی!
    کاسه داغ تر از آش شدی

18. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •