در تکمیل حرف حیان جان....من خودم بستنی میهن خیلی دوس دارم.خیلی مغازه ها ندارن.میتونین بعنوان مثال بگین من بستنی میهن میخوام دارین؟میگه ن.شمام بگو خب پس میریم از اون یکی میگیرم...
بهر حال خوشبحالت که مغازه نزدیکتونه...
Sent from my GT-I9082
در تکمیل حرف حیان جان....من خودم بستنی میهن خیلی دوس دارم.خیلی مغازه ها ندارن.میتونین بعنوان مثال بگین من بستنی میهن میخوام دارین؟میگه ن.شمام بگو خب پس میریم از اون یکی میگیرم...
بهر حال خوشبحالت که مغازه نزدیکتونه...
Sent from my GT-I9082
من باشم که میرم به اولی میگم که چرا فلان مارک معروف رو نمیاری یا مثلا چرا فلان مارک رو نداری که خودش بفهمه که شما دنبال فلان برند کالا هستی که اون نداره و ناچار میری از دیگری خرید میکنی.
اینکه اون یکی مغازه جنس های معروف رو نمیاره بخاطر زرنگیشه
مثلا فرض کنید نوشابه پپسی قیمت مصرف کننده اش مشخصه.قیمتی هم که به مغازه دار میفروشه مشخصه.بنابراین مغازه دار یه سود کم و مشخصی میتونه از مشتری بگیره
ولی مغازه دار نوشابه های غیر معروف رو نسبت به پپسی خیلی ارزان تر میخره.و سود بیشتری از مردم میگیره.البته دلیل ارزان بودن بعضی از اقلام هم کیفیت پایین اونه.ولی متاسفانه قیمت مصرف کننده اش هم قیمت مارک های معروف هست
همیشه بعضی کارهای من اداری هست و حدوده 2 سالی هست کار های اداری من اونجا هستش .
بضی از کارکن های باسابقه همیشه کارم رو راه نمیاندازند حال به بهونه صبحونه و ... بهونه های الکی که اصلا قانونی نیست . کلا از این ها هستند که حوصله کار رو ندارن و کار مردم رو راه نمیاندازند .
اما یکی هست که همیشه کارم رو راه انداخته . حتی از صبحونه خوردنش هم گذشته و دلسوزانه کارم رو راه انداخته . هیچ اشنایی هم نداریم . ولی این اقا رو همه مردم دوستش دارند . چون دلسوزانه کار مردم رو راه می اندازد .
حال من خواستم هدیه ای برای این فرد بخرم که از زحماتش تشکر کنم .
به نظرتون ایا این کار خوبه و یا بد ؟؟؟؟؟؟
اگر هدیه بخرم چی بخرم خوبه .
این فرد 25 سالش هست .
کار خوبی هست، با توجه به اینکه گفتین رفتار ایشون با همه اینطوریه...پس بقیه هم متوجه دلسوزی ایشون هستن
هدیه از یک جعبه شیرینی تا سکه می تونه باشهو چون اسم هدیه روشه برای طرف مقابل خوشایند خواهد بود.
( با توجه به سنشون ادکلن هم خوبه)
Last edited by dourtarin; 26-07-2015 at 11:25.
salam man mikham bedonam chejori fontamo farsi konam????![]()
کار خوب و پسندیده ای هست
من واسه هدیه از این جعبه شکلات ها پیشنهاد میکنم>>
![]()
بنظر من میتونین برین رئیس اداررو گیر بیارین با اون برین پیشش هدیه بهش بدین...اینجوری هم هیلی خوشحال میشه.هم دیگه سو تفاهم های احتمالی پیش نمیاد.میدونین چیرو میگم دیگه...
ولی خوب در کل هم شما هم اون بنده خدارو خداخیر بده...
Sent from my GT-I9082
أوستان من می خوام برای استادم این پروژه پایان نامه رو بفرستم.می خواستم بدونم توی متن ایمیل چی باید باشه.
مثلا استاد این پروژه با موضوعی که گفته بودید.مطالعه کنید امیدوارم خوب باشه.نمره هم خوب بدین
از این چیزا.
ممنونم.
سلامـــــــــ ...
در جواب ----» در خدمتم و چه چیزی مد نظرتونه(وقتی چیز خاصی نیست) چی باید گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)