کتاب های زرد کانون چاپ 91 سوالات خارج از کشور داخله شه قیمتش هم 6 هزار ارزون تره نسبت به گاج
ولی انصافا فونت کتاب های کانون خیلی مسخره ستچشم ادم اذیت میشه
کتاب های زرد کانون چاپ 91 سوالات خارج از کشور داخله شه قیمتش هم 6 هزار ارزون تره نسبت به گاج
ولی انصافا فونت کتاب های کانون خیلی مسخره ستچشم ادم اذیت میشه
سلام دوستان
منم مشکل A.N.A.Pرو دارم!فیزیک چیزی نخوندم
آینه ها واقعا سخته نمیدونم چرا میگن آسونه!!!
گرما و قانون گازها چطوره ؟
جرا اینه ها این همه مطلب ساده تر... همون چیرایی که به دوستمون گفتم رو بخون اصلا توش مفهوم نیست. با چهار تا فرمول ساده میشه راحت میشه حل کرد.
Last edited by saeed 1428; 04-06-2012 at 21:52.
نظر محترمت چیه سوالای کنکور چند سال قبل رو کار کنم ؟ آخه من اینقدر داغون نیستم . آینه و نور ، ترمودینامیک ، نصف دینامیک ، حرکت نوسانی ، موج 1 و موج 2 و صوت و موج الکترومغناطیس رو بلدم !
مباحثی که تسلط کافی داری فقط تست کار کن ( تست های سراسری سال های قبل )
نه فقط این درس بقیه درس ها رو هم همینطور . . .
از صمیم قلب آرزوی موفقیت برای همه بچه های P30World دارم
![]()
اگه این قسمت ها رو بلدی اول سوالای داخل رو حل کن اگه بصورت مجموعه ای باشه یعنی 45 تا رو با هم حل کنی خوبه بعد سوالای خارج رو تمرین کن ولی مرور کلی این فصلها ر وحتما انجام بده.
سلام
برای جمع بندی و یادگرفتن چیزهای دیگر که تا الان درست نخوندم چه کار پیشنهاد می کنید.دعام کنید امسال می خوام داروسازی قبول بشم .
با تشکر![]()
سلام بچه ها میخواستم ببینم کسی از جزوه ها و dvd های امیر مسعودی یا رضا یزدانی(شیمی و فیزیک)استفاده کرده،اگه آره لطفا نتیجه استفادشو برام پیام بزارین؟آیا اصلا تاثیری داره؟ممنونم
سلام به همه ی دوستان
آقا من دیگه بریدم واقعا خسته شدم دیگه نمی تونم درس بخونم ،می دونم دیگه چیزی نمونده و این چند روز هم باید تحمل کنم و از این حرفا ...
به نظرتون چی کار کنم؟
یه برنامه بنویس تا اون موقع سعی کن عمل کنی !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)