تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 336 از 598 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان نظر شما در مورد IT چیه؟
    آخه من میخوام IT بخونم و دوسش هم دارم ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم میخوام اینو بخونم میگه آخه چرا IT ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

14

[QUOTE=felainy;6346715]

روزانه و شبانه که فکر نکنم اما غیر انتفاعی احتمالا تا قسمتی ابری بیاری.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

دوست عزیز همه چیز بستگی به خودت داره،تو 2-3 روز آینده خوب فکر کن ببین میخوای چیکار کنی.اگرم این رشته ها رو دوست داری همین امسالو برو،ولی گفتم همه چیز بستگی به نظر خودت داره و هیچ کسی نمیتونه به جای تو تصمیم بگیره.
    یه فکر بهتر دارم
    اینا رو انتخاب کنم
    یه ماه فکر کنم این روزا فکرم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

آخه من میخوام IT بخونم و دوسش هم دارم ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم میخوام اینو بخونم میگه آخه چرا IT ؟
    بقیه که نمیخوان رشتتو بخونن.ببین تو اگه رشته ای بری که بهش علاقه داری 100% موفق تر از رشته ای که بهش علاقه نداری میشی.در ضمن تو میخوای یه عمر با رشتت زندگی کنی.

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

[QUOTE=omidsarab;6346752]
    یه فکر بهتر دارم
    اینا رو انتخاب کنم
    یه ماه فکر کنم این روزا فکرم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    اینم فکر خوبیه.همین کارو کن چون اگه بعدا منصرفم شدی میتونی سال بعد کنکور بدی.

4. 2 کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saho69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واقعا اخه چرا IT?
    اوناییکه میگن اخه چرا ITنمیگن چرا ITنرو...
    شاید راست میگن
    رتبت چند شده؟

6. این کاربر از saho69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای بابا شدیدا" موندم معماری علم و فرهنگ رو قبل از معماری شیراز بزنم یا بعدش!

داره خودمونی میشه M A H 3 A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کنار ساحل

پيش فرض

دوستان من کد دفترچم سر کنکور A بود حالا تو کارنامم زده C و برای من ۲۱ ریاضی نزده گرفته ولی من ۸ تا نزده داشتم ریاضی هم هستم حالا به نظرتون باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم
    بهتره تلفنی پیگیری کنی یا تو سایت پرسش و پاسخ براشون توضیح بده!!! زودتر اقدام کن
    نمیدونم چرا سازمان سنجش امسال اینقدر بی دقته !!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا اخه چرا IT?
    اوناییکه میگن اخه چرا ITنمیگن چرا ITنرو...
    شاید راست میگن
    رتبت چند شده؟
    نه نمیگن/3300 منطقه 2

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[QUOTE=felainy;6346715]

روزانه و شبانه که فکر نکنم اما غیر انتفاعی احتمالا تا قسمتی ابری بیاری.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53ن.
    یعنی چی تا قسمتی ابری امسال پذیرش مگه خیلی سخت شده که حتی غیرنتفاعیم معلوم نیست رشته های مهندسی اوردیانه؟؟؟؟؟؟؟؟، بودن کسایی که پارسال با45000مهندسی معماری وعمران وصنیع قبول شدن توغیرانتفاعی(بایکم اینوراونور)

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1- اول اینکه چه کسی گفته بیشترین شرکت کننده مال منطقه 3هست؟منطقه 2 بیشترین شرکت کننده رو داره . اینو میشه از نسبت رتبه کشوری به رتبه منطقه در هر سه منطقه متوجه شد. منطقه 3کمترین شرکت کننده رو داره.
    مطلب دوم اینکه پذیرش در منطقه 3 سختتره دلیلشم نمیدونم
    2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
    3-خیر رتبه کشوری شما تغییری نمیکنه
    پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...

اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه ...

1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...

در ضمن شما نوشتید :

2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
    من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...

ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )

و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟

ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد

بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم

12. این کاربر از ali.rajabiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1- اول اینکه چه کسی گفته بیشترین شرکت کننده مال منطقه 3هست؟منطقه 2 بیشترین شرکت کننده رو داره . اینو میشه از نسبت رتبه کشوری به رتبه منطقه در هر سه منطقه متوجه شد. منطقه 3کمترین شرکت کننده رو داره.
    مطلب دوم اینکه پذیرش در منطقه 3 سختتره دلیلشم نمیدونم
    3-خیر رتبه کشوری شما تغییری نمیکنه
    پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...

اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه

1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...

در ضمن شما نوشتید :

من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...

ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )

و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟

ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد

بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم

14. این کاربر از ali.rajabiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •