دوستان من 66100 ال جی دارم
برا قابلیت تصویر در تصویر باید چیکار کنم؟
دوستان من 66100 ال جی دارم
برا قابلیت تصویر در تصویر باید چیکار کنم؟
تلویزیون ال جی 47LM76100 دارم. میخوام نرم افزار فعلی رو که 4.30.21 هست رو به 4.34.02 تغییر بدم ولی فایل این نرم افزار از هیچکدوم از سایت های اصلی ال جی قابل دانلود نیست (فایل های دیگه مثل SmartShare رو راحت میتونم دانلود کنم ولی فایل آپدیت قابل دانلود نیست)
سایت دیگه ای هم هست که بشه نرم افزار جدید رو دانلود کرد؟
با سپاس
سلام.
من یه تلویزیون LG مدل 47LM86000-TA دارم چند تا مشکل باش دارم.
اول اینکه بسیار بد به wifi وصل میشه ، شبکه رو پیدا میکنه ولی وقتی که پسورد wifi رو میزنم مینویسه شبکه متصل نیست. ولی با این حال توی هر چندین باری که میخوام به اینترنت وصل بشم یه بارش رو خودش اتفاقی وصل شده و جواب میده. چه طور مینوتم راحت با wifi به اینترنت وصل بشم؟
دوم اینکه شبها اصلا و به هیچ عنوان شبکه رو پیدا نمیکنه یعنی حتی اسم wifi رو هم نمیتونه پیدا کنه؟؟!!
مشکل سوم اینه که من یه هیچ وجه نتونستم با wifi screen share یا smatrt share یا پیوند رسانه لپ تاپ رو به TV وصل کنم و فایل ها رو با tv به اشتراک بزارم. برنامه های Plex و smart share هم روی لپ تاپ نصبه. برای حل این مشکل چه کار باید بکنم؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که تفاوت ایت مدل با LA86000 چیه ؟
ممنون
دوستان هر کاری میکنم تی وی به گوشی وصل نمیشه؟ باید برنامه واسه گوشی سونی دانلود کنم یا نه فقط گوشی های خود ال جی رو ساپورت میکنه؟
مدل تی وی la66000
Last edited by Mehdi Bayern; 17-04-2014 at 23:07.
دوستان من تازگی به دفترچه تبلیغاتی الجی دستم رسیده توش نوشته بود یک تصویر ظبط کن و دیگری را نگاه کن
اما من این کار رو میکنم خطا میده تی وی من la6600 هستش
2- من چطور میتونم به همین مدل که گفتم رو با صدا روشن وخاموشش کنم اصلا داره
فقط یک راهنمایی اصولی و دقیق بگین
و3- دوربین اکسایپ مدل تی وی رواز کجا بخرم
به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟؟
با سلام
من تازه تلویزیون مدل la62100 47 خریدم .از تصویرش که فعلاً آنالوگ هست راضی هستم. ولی فیلم های سه بعدی ساید بای ساید را همراه با سایه نشون می ده.
در سایت گلدیران در ارتباط با نور پس زمینه آن نوشته ال ای دی دایرکت( فول ال ای دی) واقعاً همینطوره؟
آیا کسی می دونه که چرا پنل های ال جی در اطراف و کناره ها لقی دارند. یعنی با اندکی فشار دست جند میلی متر به داخل فرو می ره.
آیا این مدل فعلاً نیاز به آپدیت داره. بهترین تنظیمات برای این تلویزیون را از کجا پیدا کنم.
اگه عزیزی می دونه لطفاً پاسخ بده. با تشکر
فکر کنم کسی اینجا جوابگو نیست و باید کاربرها همدیگه رو راهنمایی کنن
آقا مدل تلویزیون من la62100 47 هست. من هم این مشکل را دارم البته با اینکه گزینه ی 3d را فعال می کنم باز هم تصویر ها در کنار هم و بصورت دو بعدی نشون داده می شه.
اصولاً با زدن دکمه 3d سه گزینه باید پائین صفحه بیاید ( انتخاب تصاویر کنار هم یا تصاویر بالا و پائین ) که یکی را انتخاب کنیم در این مورد ولی این گزینه ها قابل مشاهده نیست.
شاید هم مشکل از فیلم های ساید بای ساید باشه.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت الجی عراق برات پیدا کردم دانلود کن خودشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)