تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 555 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

430 فروختی .

هفته قبل نه هفته قبل ترش علادین گالکسی اس 2 چند مغازه سر زدم 700 710 می گفتن .

طبقات بالا اختلاف قیمت 50 80 تومنیم هست . باید خوب بگریدید اینا . طبقه بالا 6 آرک یکی گفت 540 یکی دیگه همون تو راسته گفت 493 .
    عزیز دروغ ندارم بگم که شما موبایلستان رو نبین تو موبایلستان قرار شد 430 یفروشم بعد یه نفر زیرش پست داد (چه زود) پ.خ زدم بهش گفت 440 می خوام که رفتم علاالدین 450 فروختم
    خو میزنی چرا : دی

-----------------------

دوستان از بازی های گیم لافت کدوماش واس GS2 اومده؟؟؟
    بچه که زدن نداره
    Asphalt 6: Adrenaline HD v1.0.0
    Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD v1.0.2
    Brothers In Arms® 2: Global Front HD v1.0.1
    Dungeon Hunter HD v1.0.2:
    James Cameron’s Avatar HD v1.0.1
    Gangstar: Miami Vindication HD v1.0.0
    GT Racing: Motor Academy HD v3.2.8
    Hero of Sparta HD v1.0.3
    Let’s Golf 2 HD v1.0.3
    Modern Combat 2 Black Pegasus HD v1.0.2
    N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance HD 4.0.5
    N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance HD v1.0.0
    Real Football 2011 HD v3.1.0
    Shrek Kart™ HD v3.1.1
    Spider-Man: Total Mayhem HD v1.0.2
    UNO™ HD v1.0.0
    Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ HD v1.0.0
    Gameloft Fast & Furious 5 HD v1.0.0
    Dungeon Hunter 2 HD v1.0.0
    شایدم چندتاش از قلم افتاده باشه
    اف تاپیک: چی خریدی؟منم مثه خودت گوشی بازم از سنسیشن اومدم رو gs2.دیدم gs2 رو دادی باز سنسیشن گرفتی تعجب کردم.
    گلکسی اس2 رو پس گرفتم
    رام من 2.3.3 خاورمینست ، میخواستم به 2.3.3 JPKH1 آپدیت کنم که اونم نداره ! همه خاورمیانه ها ندارن ؟!

سلام. آره هنوز 2.3.3 هستم یه سری دوستان گفتن JPKH1 خاورمیانه مشکلاتش حل شده اما خوب این گزینه هارم مثل رام خودم نداره !
    یه گزینه هست به نام Background effect که گزینه هایی مثل dynamic و standard و movies داره . این screen mode شما هم همینه ؟!
    من هنوز گیجم کدم رام رو نصب کنم ! آخه فارسی میخوام !
    آره همونه
    به نظر من این رام رو بریز هم رسمیه هم Deodexed شدست یعنی فارسی ساز و تم و...میشه روش ریخت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودم دانلود کردم امروز فردا می ریزم
    Last edited by M@hdi-B; 11-09-2011 at 19:45.

2. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

عزیز دروغ ندارم بگم که شما موبایلستان رو نبین تو موبایلستان قرار شد 430 یفروشم بعد یه نفر زیرش پست داد (چه زود) پ.خ زدم بهش گفت 440 می خوام که رفتم علاالدین 450 فروختم
    نه دادا جسارت نکردم خدای نکرده. به فان وشوخی گفتم سو تفاهم شدا.

به سلامتی داداش

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    این گوشی و خیلی از گوشیهای آندروییدی دیگه ی توی بازار، خب به خاطر اینکه جدید هستن، طبuا مورد طمع فروشنده ها هم هستن.
    یعنی میگیرن مثلا 2 هفته از گوشی استفاده میکنن، بعد دوباره روش برچسب میزنن و به اسم نو میفروشن به ملت.
    خود من حدود 1ماه پیش میخواستم ACE بخرم، خیلی خیلی شانسی چون طرف یادش رفته بود مسیجهاش رو از توی گوشی پاک کنه فهمیدم گوشی کار کردست!
    گوشیهای سامسونگ، یا گوشیهای دیگه اندرویید، تایمری چیزی دارن که بشه فهمید از گوشی استفاده شده یا نه؟
    مثل اون کدی که توی گوشیهای نوکیا و سیمبین بود.
    آهای ملت! کسی نبود راهی برای این سوال بدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

آهای ملت! کسی نبود راهی برای این سوال بدونه؟
    گوشیهای آندروید با فلش شدن همه چیزشون پاک میشه

برای سونی اریکسون این کد وجود داره که رو رام 2.1 ظاهرا فقط جواب میده خودم رو 2.1 تستش کردم
    اما رو 2.3 رسمی خیر چون الان کاستوم رام دارم

احتمال زیاد این کدها برای سامسونگ هم وجود داره اما اگر گوشی فلش بشه دیگه هیچ فایده ای نداره

معمولا تو خرید گوشی سعی کنید از جایی بخرید که خودش وارد کننده باشه آخه بعضی ها خودشون ندارن
    تا مثلا میگی فلان گوشی میرن از همکاراشون میگیرن
    معلوم هم نیست گوشی تعمیری باشه یا کارکرده

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    آخرین قیمت ها:
    بازار موبایل ایران:
    باگارانتی خفن-800
    علائدین:
    باگارانتی مایکروتل 780
    بدون گارانتی710
    مرکزتجارت ایرانیان:
    باگارانتی مایکروتل770
    بدون گارانتی750

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

اینجانب رسماًفکر کنم باید بایکی ازدوستان مجرب ودارنده این گوشی باید برم بازارو این گوشی رو بگیرم...
    امروز خیلی بازار گشتم ....

7. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آخرین قیمت ها:
    بازار موبایل ایران:
    باگارانتی خفن-800
    علائدین:
    باگارانتی مایکروتل 780
    بدون گارانتی710
    مرکزتجارت ایرانیان:
    باگارانتی مایکروتل770
    بدون گارانتی750

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

اینجانب رسماًفکر کنم باید بایکی ازدوستان مجرب ودارنده این گوشی باید برم بازارو این گوشی رو بگیرم...
    به نظر من یه بی گارانتی خوب بهتره
    واسه من ماله وودافون هستش

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

به نظر من یه بی گارانتی خوب بهتره
    واسه من ماله وودافون هستش
    آقا وحید خیلی باحال و تودل برویی...!!!!
    معلومه اصلا دنیا عین خیالت نیستا...!!!
    به شخصه خیلی با عکس و امضات حال کردم....!!!

عکس آواتارت که معرکه هستش....
    داداش چش مایی....

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام.
    آخرین قیمت ها:
    بازار موبایل ایران:
    باگارانتی خفن-800
    علائدین:
    باگارانتی مایکروتل 780
    بدون گارانتی710
    مرکزتجارت ایرانیان:
    باگارانتی مایکروتل770
    بدون گارانتی750

عزیز من باور کن این گوشی همچین آش دهن سوزی نیست که بخوای عجله کنی! درکت میکنم من هم قبل از اینکه بگیرم کلی ذوق خریدن و داشتنش رو داشتم ( بی ادبیه ولی عامیانه اش میشه خوره گی!!!! منظورم به خودم بودها ...یه وقت حمل بر بی ادبی نیشه)

چرا نتونستی بخری؟
    مگه توضیحاتی که بچه ها دادند کافی نبود...
    یه توصیه هم میکنم گارانتی دار یا اصلا نگیر یا اینکه برو و از خود نمایندگی سامسونگ بگیر ، از این مغازه های علائدین و جمهوری و... حتی با گارانتی اصل نگیر...چون اولا نمیشه از اصالت گارانتیشون مطمئن شد و دوما اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد پاست میدن به اون شرکت گارانتی (اگه به فاکتورهاشون نگاه کنی میبینی که نوشته مراجعه به سرویس گارانتی برعهده ی خریدار...!!)
    من هم با وحید موافقم ....معلوم نیست گوشی که شما بخری و خدای نکرده زردی داشته باشه و اون شرکت گارانتی اون رو عیب بدونه ...ا.ن موقع شما یه صدی ناقابل رو ریختی دور....
    تازه زردی هم شدت متفاوت داره و مال بعضی ها خیلی تابلو و مال بعضی ها مثل مال من انقدر نامحسوسه که توروز روشن نتونستم ببینم و جالبش اینجاست که نمیدونم علتش چیه ولی از روز اول کمتر شده...

بازهم تاکید میکنم اون زردی مال من فقط فقط در غیر ساعات روز روشن و اونهم زیر سقف و تازه فقط و فقط در Notification Area و کیبورد خیلی نامحسوس معلومه ودر غیر این موارد اصلا و ابدا معلوم نیست و من باهاش فیلم نگاه میکنم ، عکس میگیرم ، بازی میکنم... و هیچ مشکلی هم نیست
    اعتراف میکنم که اولش توی ذوقم خورد ولی بعدا دیدم به اون بدی هایی که فکر میکردم نیست
    نهایتا اینکه فقط و فقط بار روانی داره و درسته که خوب نباشه خیلی بهتره ولی درعمل چیز خاصی نیست

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

یه شاهکار دیگه از ال سی دی Galaxy S II GT-I9100
    تازگیا یه مشکل دیگه ای در فرومهای ایرانی و خارجی از ال سی دی این شاهکار سامسونگ مطرح شده و اون هم به تجربه ی خودم به شرح زیره...

خیلی خیلی اتفاقی همین چنددقیقه پیش متوجه موضوعی شدم...
    مثل بعضی از بچه های سایر فرومهای خارجی و داخلی ، من هم تایید میکنم

روش کشفش هم اینه که نور صفحه باید بشه 0% و بعد برید به یه جای کاملا تاریک (مثلا زیر لاحاف ، تازه لامپ رو هم خاموش کنید) و برای من در قسمت Clock(همون جایی که لیست Alarm ها به نمایش در میاد) نمایان میشه ...خوب به قسمتهایی از صفحه که تیره رنگه دقت کنید...در رنگ سیاه خالص خودش رو نشون نمیده ولی در قهوه ای تیره ، آبی تیره ،.... نمایان میشه تازه باید خیلی خیلی دقت کنید تا بتونید ببینید

توضیح دیگه اینکه اون لکه های سیاه فقط و فقط در روشنایی زیر 15%خودش رو نشون میده و در 0% حداکثر نمایانی و در 14% به طور کامل ناپدید میشه...!!! باور کنید وقتی متوجه شدم بلندبلند زدم زیر خنده!!! که واقعا سامسونگ ترکونده با این ال سی دی زدنش!!!

اما از اونجایی که هیچکدوم از شما دوستای گلم در وسواس و گیر سه پیچ دادن به پای من نمیرسید و از طرفی من این موضوع رو اصلا اصلا اصلا مشکل نمیدونم(چون خییییییییییللییییییی خیییییییللیییییییی به ندرت پیش بیاد که شما درطول شبانه روز نور صفحه رو 0% بکنید و برید در تاریکی مطلق و تازه برید به یه صفحه ای که رنگش تیره باشه( مثلا قهوه ای تیره یا ...ولی خودش رو در سیاه خالص نشون نمیده) ) پس قول میدم اگه گوشی شما هم خدای نکرده این مشکل مزحک رو داشته باشه حتی کوچکترین اهمیتی نمیدید چه برسه به اینکه گوشی از چشمتون بیافته
    جالبش اینجاست که من درهمون شرایطی که گفتم(نور 0 و زیر لاهاف و لامپ خاموش) یک ساعت تمام Angry Birds بازی کردم و اصلا و ابدا متوجه نشدم چون نه اینکه بوده باشه و من متوجه نشده باشم...واقعا چیزی نبود و وقتی خواستم ساعت رو تنظیم کنم که فردا بیدار شم متوجه شدم...!!

ولی جالش اینجاس هرچقدر خواستم یه جوری از صفحه عکس بگیرم نشد که نشد...!! میدونید چرا !؟ چون با کوچکترین نوری که به صفحه بتابه به دلیل عمق تیرگی که داره فورا ناپدید میشه....

یادآور میشم که باید هرسه شرط برقرار باشه تا متوجه بشید و اگه یکی از اونها هم نباشه ناپدید میشه!!! مثلا جای کاملا تاریک باشید ولی نور صفحه 15%به بالا باشه یا نور صفحه 0% باشه ولی حتی نور یک چراق LED باشه ناپدید میشه!!
    واقعا نمیدونم اسم این رو چی بزارم !!!
    پیکسل سوخته؟پیکسل مرده؟پیکسل سیاه سوخته!!؟ شاید پیکسل سیاه سوخته بهترین اسم براش باشه!!

آقا این Galaxy S II شاهکاری بوده واسه خودش ما خبر نداشتیم!!!
    من هرچی با i9001 داداشم ور رفتم اصلا و ابدا خبری از این مشکلات نبود!
    انگار همه ی این آتیش ها از گور این Super Amoled Plus بلند میشه و کماکان باید به کاردرستی Super Amoled اعتراف کرد...
    از سامسونگ که بهترین تولید کننده ی ال سی دی و ال ای دی دنیاست خیلی بعید محصولی بده بیرون که اینهمه ایراد(زردی و پیکسل سیاسوخته(خودم این اسم رو روش گذاشتم
    ) و...) اونهم فقط توی صفحه اش باشه!!

کلا این پست رو محض اطلاع گفتم وگرنه دوستان عزیز با شرحی که از نحوه ی کشف این مشکل گفتم عمرا اگه بتونند موقع خرید حتی در شب این یکی رو کشف کنند و تازه اگه خدای نکرده داشت فدای سرتون چون با توضیحاتی که دادم شاید چندسال این گوشی رو داشته باشید و هرگز متوجه نشید!!! چون به نظرم اصلا مشکلی نیست که بخواد خودش رو نشون بده...
    Last edited by Bahman.M86; 12-09-2011 at 05:05.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما از اونجایی که هیچکدوم از شما دوستای گلم در وسواس و گیر سه پیچ دادن به پای من نمیرسی
    بهمن جان این مشکلات مختلف گوشی همچنان منو به Sony Ericsoon Xperia Arc نزدیک تر میکنه آخه هرروز یه مشکل جدید....
    دوستان شما فرمودید که این گوشی مشکلات زیر رو داره وقبل ازخریدباید تست کنین:
    1-زردی روی صفحه وهاله های مختلف.
    2- مشکل دوربین در پسزمینه سفید.
    3-پیکسل سوخته روی صفحه.
    4-لکه های بسیار کوچیک روی صفحه به رنگ زرد
    اصلاًبقیه مشکلات برای من مهم نیست مثل داغ کردنو شارژشو و...
    من کلاًیه جور آدمیم که بهترین چیزم شاید راضیم نکنه...
    ولی بچه مایه دارم نیستم روزی یه گوشی بخرم.
    خب خودتون ببینینن دیگه این گوشی من واقعاًنیدونم چیش ازیه لپ تاپ کمتره؟
    ماشا...خودش یه لپ تاپه خودتون گفتین که کابلHDMIمیخوره خودتون گفتین که کیبوردو فلش و....رو میشه بهش وصل کردخب16گیگابایت حافظه هم داره یه32گیگ میندازی تندگشمیشه48گیگ باکم کردن بافررم ها میشه45گیگ درست خب دیگه یه لپ تاپه دیگه.....
    من X6نوکیا داشتم یه زمینه ای برام پیش اومد که بایه قیمت باور نکردنی بفروشمش منم سریع فروختم چون اصلاًنمیشد باهاش کار کرد هنگ بازار بود حالا کلی تحقیق کردم راجع به این گوشی کلی ویدیو دیدم دررابطش کلی پرسو جو کردم دریروزم میخواستم بگیرم نزدیک یه ماهه دارم روش تحقیق میکنم وقتی خواستم بگیرم این چهار تا موردسد راهم شد.
    خب حالا واسه یکی که ازSymbian اومده به این Android اونم باقیمت800تومن خب میخواد یه چیزی100%ok بخره که یه چند سالی راحت باشه.
    خب حالا ماکه خوب بلد نیستیم این مشکلاتو ببینم وجود داره یانه باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Advanced Ali-001; 12-09-2011 at 09:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •