مجوز داره یا نه؟
مجوز داره یا نه؟
دیشب موسسه کوثر سود کامل 24 درصد حسابم رو واریز کرد.
تمام و کمال
به نظرتون این روند ادامه داره؟
کدام بانک یا موسسه مجوزدار هست که وام قرض الحسنه کم دردسر بدهد؟
مگه موسسه بدون مجوز هم میتونه فعالیت داشته باشه؟
موسسه فرشتگان در حال حاضر با نام موسسه آرمان در حال فعالیت هستند ولی موسسه اعتباری آرمان با ادغام موسسات فردوسی، فرشتگان و افضل توس ایجاد شد که در حال حاضر فقط اسمشون یکی هست ولی شرایط سود سپردشون با هم همچنان فرق میکنه.
یعنی وارد موسسه آرمان که میشی باید ببینی وارد فردوسی سابق شدی یا فرشتگان سابق یا افضل توس سابق تا طبق اون شرایط سپرده رو ببینی!
من آینده حساب روزشمار داشتم...اگه قراره آینده به خاطر مجوز سریعا این بخشنامه رو اجرا کنه باید پولم رو بکشم بیرون!
الان من یه سوال دارم....حساب های 6 ماهه اگه با نرخ قبلی الان بسته بشن...وقتی موعد تمدیدش رسید بانک با همون نرخ قبلی تمدید میکنه یا با نرخ جدید بانک مرکزی؟
سلام
قراردادتون 6 ماهه هست ؟
پولتو از آینده بیار بیرون عزیز به نظرم . قرارداد بلند مدت ببند با یکی از بانکهای دیگه تا فردا
یعنی بانک ملت چقدر اذیت میکنه ملت رو
یه وام بانکی 2 میلیونی میده
طرف باید 600 هزار توی حسابش پول باشه
احمق اونی که این قوانینش رو بنا نهاده.
اینا همه به کنار وسیله ایرانی باش... (این تا حدی خوبه)
ضامن دولتی با نامه رسمی از اداره....
اونوقت سه ماه منتظر باشی.
توی سال 1392-1393 که حقوق یه کارمند متوسط 1500 تا دو میلیونه.
من نیاز نداشتم و فقط مراحلشو خواستم طی کنم... توی این هفته دارند میدند...
دارم میدمش به کسی
اما واقعاً از این ملت (مردم) متاسفم که به ملت (بانک) اعتماد میکنند.
بانک پاسارگاد اگر سپرده یکساله 22 درصد افتتاح کنید مقداری از پول رو در تاریخ 3ماه بردارین سودی که بهش میخوره 13.5 یعنی نیم درصد جریمه.
بانک دی اگر سپرده یکساله افتتاح کنید تا یکماه اگر برداشت کنید سود نمیخوره از یکماه تا سه ماه روزشمار میخوره بعد از اون هم 22 درصد هست بدون جریمه.
در ضمن بانک دی گفته تا یکماه روزشمار همون 20 درصد هست تا هیت مدیره تصمیم بگیرن که سود رو چقدر پایین بیارن
کسی در مورد دریافت وام های کلان (میلیاردی ) نظری داره؟
کدوم بانک بهتره؟
مضاربه!
از نظر بازگشتش مشکلی پیش نمیاد اما اگه تنفس داشته باشه بهتر میشه کار کرد![]()
خداییش ملت از همه بانکهای در حد خودش مثل ایران سپه صادرات بیشتر وام میده منتها خیلی اذیت میکنه برای ضامن مگر این که آشنا داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)