تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 507 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تجربه شخصی من از یکی از مدلهای گوشی جی ال ایکس:
    گول ظاهر خوبشون رو نخورید! بدنه بعد از دقیقا یک روز خش افتاد!
    کیفیت صدای مکالمه بسیاربسیار ضعیف
    کیفیت نمایشگر گوشی پایین
    در مجموع یک تجربه بسیار بد!

گفتیم به تولید داخلی (هزاری هم مونتاژ یا هر اسم دیگه) اهمیت بدیم اما انصافا پولم دور ریخته شد...
    نتیجه اینکه به برندهای گمنام اصلا فکر هم نکنید!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سعی کنید هیچ وقت خریدهای اینترنتی و یا عملیات اینترنتی بانکی تونو روزهای تعطیل انجام ندید.چون عملا این تعطیلیا روی پروتالهای اینترنتیشونم تاثیر میزاره. من برای کنکور ارشد روز جمعه خواستم کارت اعتباری رو بخرم هر بار وارد سایت بانک مبدا میشدم میگفت خرید ناموفق است یهو روز بعد شش تا سریال کارت اعتباری برام اسمس شد که همه خریدای ناموفق روز گذشته م از طرف بانک تایید و انجام شد. البته شانس اوردم که سازمان سنجش هزینه کارتهای استفاده نشده رو برگردوند ولی خب تجربه ای شد که هیچ وقت روزهای تعطیل کارهای بانکی رو به صورت اینترنتی انجام ندم و هیچ وقت هم بیش از یکبار شماره کارتمو وارد نکنم

3. 11 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

درخصوص دوستی که گفته بود روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید ! باید عرض کنم که ...

یکی از دلایلی که کشور های پیشرفته از پول الکترونیکی استفاده میکنند و خرید های اینترنتی رو راه انداختند همین هست که وقتی فروشنده آنلاین نیست ( مثلا نصفه شب شارژ ایرانسل میخوایید ) یا حتی روزای تعطیل بتونید خریدتون رو به راحتی انجام بدید و از زندگیِ بدون مشکل لذت ببرید ! اینکه میگید در روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید یک حرف کاملا نادرست هست !
    برنامه نویسیِ سایت هایی که ازشون خرید میکنید از یک سری الگوریتم های منطقی پیروی میکنه ، یعنی چه روزِ تعطیل و چه روزِ رسمی برنامه نویسی و روند اجرای پروسه به یک صورت هست ، اگر اون روز برای شما مشکل به وجود اومد به خاطر مشکلات فنی سایت سنجش و بانک ایران بوده وگرنه این تفسیر که روزِ تعطیل خرید نکنید یک تفسیر کاملا اشتباه هست ...
    در کشور های پیشرفته در روزِ تعطیل یک بسته رو سفارش میدن ، چند ساعت بعد بسته میرسه دمِ خونشون ...
    ایران هم تا 7-8 سال دیگه به همچین چیزی میرسه ، اما خب ، زمان میبره تا فرهنگش جا بیوفته

ممنونم

5. 13 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این اتفاقی که تعریف میکنم مال تقریبا 10 سال پیشه توی جاده فشم بودیم که وسط راه نگه داشتیم که یکم استراحت کنیم و از منظره ی فوق العاده ی اونجا لذتی ببریم یه سمت جاده کوه بود و سمت دیگه دره ما سمت دره

ماشین رو نگه داشتیم بعدش یکی از دوستان گفت که سمت کوه بذاریم ولی قبول نکردیم و مشغول درست کردن غذا شدیم و صدای ضبط رو هم بلند کرده بودیم بعد تقریبا دو ساعت ، یه تخت سنگ بزرگ تقریبا به قطر 4

متر از کوه افتاد دقیقا اونجایی که دوستمون پیشنهاد داده بود ماشین رو نگه داریم و کلا جاده رو بست پس حتما حتما موقع مسافرت حدالامکان اگه خواستین ماشین رو زیر سینه ی کوه نگه دارین مطمئن شین که سنگ های

بزرگ بالای سرتون نباشه بعضی موقع ها اصلا نیازی به صدای بلند برای ارتعاش و افتادن سنگ ها هم نیست و هراز گاهی به خاطر صدای ماشین ها و ... سنگها خودبخود می افتن پایین جاده .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یک تجربه خیلی بد اینکه اگر گوشی اندروید دارید هرگز تحت تاثیر تبلیغات به سراغ خرید مجموعه نرم افزار گوشی های اندروید نروید!
    چون همون یدونه نرم افزار "بازار" عالی و کافیه!
    تجربه من اینکه: رفتم یک مجموعه نرم افزار خریدم اسمش هست" سونی" کلی توضیحات پشتش که مجموعه کامل نرم افزارهای فلان و فلان و...خلاصه به این امید که گوشی من هم سونی هست و...بعدش در کمال تعجب 5تا دی وی دی بود 3تاش که فقط بازی دوتاش هم بدترین و زشت ترین والپیپرهایی که تا حالا دیدید به اضافه یک مشت فونت بی سروته و واقعا هیچی نداشت که بدرد بخوره! نکته جالبتر اینکه بخش توضیحاتش همش مثالش گوشی های سامسونگ بود
    و به این گونه 17هزار تومن رو بی دلیل از دست دادم
    خواهشا تجربه ای بشه براتون که اصلا مجموعه نرم افزار گوشی نخرید

نکته کلیدی: باید دقت میکردم بسته ای که روش نوشته باشه سونی 2014!!! وقتی هنوز 2014 نشده قاعدتا ریگی به کفش داره
    Last edited by Atghia; 02-12-2013 at 13:39.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشكلِ دوتائی دیدن در دوربینِ دو چشمی

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-12-2013 at 13:53. دليل: تصحیح

9. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در موقع خرید بازی، هیچوقت به حرف های فروشنده اعتماد نکنین. حتی اگه گیمر باشه. ممکنه سبک مورد علاقه اش با شما فرق داشته باشه. اکثرا هم برای فروش بازی های مونده رو دستشون چنان آب و تابی به بازی های درپیتیشون میدن که نگو.
    همین مورد در مورد قطعات الکترونیکی مخصوصا تلویزیون و کامپیوتر صدق میکنه. به فروشنده میگم مدل 6950 میخوام میگه اون خوب نیست بیا 6870 ببر. در صورتی که 1 مدل پایینتره. دلیل حرفاش هم نداشتن 6950 بود.

11. 10 کاربر از dannyfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

با کارگر یا شاگرد یا ... زیردستتون طوری رفتار کنید که هرگز فکر زرنگی یا پیچاندن به ذهنش خطور نکنه!

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام...

یه تجربه درباره ی انتخابِ فیلم، قبل از رفتن به سینـما

هرگز و هرگز به تعریف و انتخابِ دوست و یا آشناتون، مطمئن نباشید.

خیلی وقت ها پیش میاد می خواین برید سینما بعد دوستتون میگه، فلان فیلم خیلی عالیه.

برای خودم خیلی پیش اومده و بعد از این که به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم و اون فیلم رو دیدم کلا پشیمون شدم

انگار پولمو ریختم دور، مطمئنا سلیقه ها متفاوت هست و انتظار از فیلم مورد نظر متفاوت و به نظرم شده حتی بلیط رو هم

اگر تهیه کردین و پشیمون شدید، بلیط رو پس بدین یا تغییر بدین، چون برای خودم پیش اومده که انقدر فیلم بی محتوایی بوده مجبور شدم

هنسفری بذارم!

و همینطور هم تبلیغاتی که میشه، اکثرا فقط سکانس های قشنگ رو نشون میدن و یا میذارن، بعد فیلمو که میبینی، متوجه میشی مثلا

بازیگره یه دقیقه بیشتر بازی نکرده یا کلا یه سکانس قشنگ بیشتر نداشته فیلم.

پس:

حتما جدا از تعریفات و فیلم های پیشنهادی، به اسم کارگردان و ژانر فیلم، و در آخر اسامی کل هنرپیشه ها، دقت کنیم.

14. 10 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

امرور جهانی حقوق بشر هست بیایید دور از نزاد و جنسیت و به نام انسان همدیگر رو دوست داشته باشیم . .

و تجربه من : معمولا اگه بیرون جایی ( جاوی سوپر مارکت یا .. ) کسی رو ببینم بهش لبخند میزنم ( البته متاسفانه به دلیل بعضی از مشکلات فرهنگی
    فقط به جنس موافق ) و در قبال لبخند لبخند میگیرم گاهی حتی کار به خداحافظی کردن شخص مقابل هم میکشه کلا حس خوبی رو منتقل میکنه و حس
    میکنم این کار هم اعتماد به نفس شخص رو افزایش میده و هم حس همدلی رو بین افراد جامعه تقویت میکنه ..

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •