خب در جواب دوستان باید بگم آره از مخابرات نت دارم...الان لتنسی +400 ولی با آی پی افغانستان 320 میشهاسم نرم افزارم hotspot shield هست برا من که جواب داد
یعنی کلا بریم بمیریم دیگه که باید با افغانستان دست دوستی بدیم واسه نت خخخخخخخخخخ
خب در جواب دوستان باید بگم آره از مخابرات نت دارم...الان لتنسی +400 ولی با آی پی افغانستان 320 میشهاسم نرم افزارم hotspot shield هست برا من که جواب داد
یعنی کلا بریم بمیریم دیگه که باید با افغانستان دست دوستی بدیم واسه نت خخخخخخخخخخ
این برنامه من استفاده میکنم ولی سه کشور بیشتر نداره امریکا انگلیس استرلیا .... نسخه elit که رایگان فقط امریکا میشه استفاده کردخب در جواب دوستان باید بگم آره از مخابرات نت دارم...الان لتنسی +400 ولی با آی پی افغانستان 320 میشه اسم نرم افزارم hotspot shield هست برا من که جواب داد
منم دارم ورژن مجانیش فقط آمریکا وصل میشه افغانستانو از کجا آوردی تازه به درد هم نمیخوره بعضی وقتا وسط بازی قطع میشه من خودم با ssh tunnel بازی میکنم بدک نیست
من با ساکس usa بازی می کنم لگ ندارم پیج هارم سریع باز می کنه ! البته ماهی 5 تومن واسم آب می خوره که میارزه البته استفاده های دیگه هم داره مث fb و اینا
سلام.
اینم از draven من.واقعا میترکونه.خیلی حال میکنم باهاش.
![]()
من خیلی لگ دارم این روزا فقط دیگه نت سرعتش افتضاح شده ! الان اگه آی پی عوض کنم بهتر میشه ؟ !
من که مخابرات اصفهان دارم پینگ بیشتر از 140 نمیشه معرکه است البته تازگیا اینجور شده
سلام.
چند تا سوال داشتم:
این بازی کاملاً رایگان هست ؟
پینگش خوبه ؟
حجم بازی چقدره ؟
از کجا باید دانلودش کنم ؟
کجا باید براش ثبت نام کنم ؟
و از همه مهم تر ایران رو تحریم نکرده ؟
ممنون![]()
بله
بسته به نتتون داره ولی در کل بله
دقیق نمیدونم ولی کم نیست خیلی زیادم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
موقع ثبت نام یا Eu West برید یا Nordic East این دو تا پینگشون در ایران خوبه.
سلام کسی میدونه کدوم ورژنش رو باید از تو سایت دانلود کرد ؟؟؟؟
آخه چنتا گذینه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)