تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 336 از 386 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

miss fire یعنی مشکل در جرقه زنی!
    یا یکی از سیم های متصل به یکی از کویل ها قطعی داره
    یا محل اتصال کویل به شمع درست برقرار نمیشه یا اکسیده شده
    کلا بیشتر به نظر میاد مشکل برقی باشه
    اتصال باطری و بدنه را هم حتما دقیق چک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

miss fire یعنی مشکل در جرقه زنی!
    یا یکی از سیم های متصل به یکی از کویل ها قطعی داره
    یا محل اتصال کویل به شمع درست برقرار نمیشه یا اکسیده شده
    کلا بیشتر به نظر میاد مشکل برقی باشه
    اتصال باطری و بدنه را هم حتما دقیق چک کنید
    تعمیرکار خودش گفته احتمالا اون مشکل قبلی برطرف شده چون 7 ماه از روشن شدن چراغ چک قبلی گذشته ، برای کیت تسمه دینام بوده ، الان یه مشکل وجود داره ممکنه این سری چراغ چکش واسه شمعاش باشه ؟؟؟ چون تعمیرکارش گفته بود 20000 باید شمعا رو عوض کنی من 30000 هزار شنیده بودم الان رفته رو 28000 هزار کیلومتر
    ممکنه این چراغ چک برای شمعش باشه ؟؟؟ اصلا شمع که از تعویضش می گذره ممکنه ارور misfire بده و چراغ چک روشن کنه؟؟؟
    Last edited by ppp1486; 09-02-2014 at 13:47.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

تعمیرکار خودش گفته احتمالا اون مشکل قبلی برطرف شده چون 7 ماه از روشن شدن چراغ چک قبلی گذشته ، برای کیت تسمه دینام بوده ، الان یه مشکل وجود داره ممکنه این سری چراغ چکش واسه شمعاش باشه ؟؟؟ چون تعمیرکارش گفته بود 20000 باید شمعا رو عوض کنی من 30000 هزار شنیده بودم الان رفته رو 28000 هزار کیلومتر
    ممکنه این چراغ چک برای شمعش باشه ؟؟؟ اصلا شمع که از تعویضش می گذره ممکنه ارور misfire بده و چراغ چک روشن کنه؟؟؟
    من خودم روی 20 هزار شمع ها رو عوض کردم ولی بعدا که رفتم نمایندگی طرف گفت لازم به عوض کردن نیست و تا 40تا کارمیکنه توی دفترچه جدیدش هم نوشته

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

والا وقتی که چراغ چکش چشمک می زنه مشکلی که موتور ریپ بزنه یا تغییری داشته باشه احساس نمی کنم ولی نمایندگی ها 300 جور حرف می زنن برام یکی می گه برای سنسورهاشه یکی می گه برای سیم کشیشه ، یکی مگه برای سوپاپهاشه . ولی 80 درصد از علمای تعمیرکار گفتن مشکل برقی داره تا مکانیکی
    خودمم موندم چی کار کنم در ضمن مشکل بزرگ این عیب اینه که رو هوا روشن می شه تایمش معلوم نیست که بگم مثلا این اتفاق می یوفته روشن می شه . متاسفانه یه چیزی که هست دستگاه دیاگ عیب رو کلی می گه و توضیحات جزئی در این رابطه نداره
    بعد از یک سال و نیم هنوز عیب پنهون مونده یعنی علائمی نشون نداده مثلا بگم چراغ چکش روشن می شه اینجوری می شه
    در ضمن سنسورهاشم زیاده چطور بفهمیم کدوم سنسوره آخه دیاگ L90 اگه سنسوری مشکل داشته باشه اعلام می کنه ولی کلا هیچی نمی گه دوستان خواهشا کمک کنن عاجز موندم
    والا مکانیک نتونسته تشخیص بده ما چی بگیم ولی به نظرم برو تعمیرگاه شخصی .به لینکهای زیر هم یه سری بزن و سوالات رو اونجا هم بپرس ایشالله درست شه ولی اینجوری که گفتی به نظرم مشکلش برقیه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من روغن دنده و هیدرولیک خریدم که تعویض کنم ولی همهشون آلومینیوم و یا پلمی پلاستیکی زیر در پیچی ندارن. چرا؟ !! اگر مشکل دارد تا همه رو پس بدم. کلا شد 175 تومن :-(
    elf renaultmatic d2 و elf tranself nfj
    Last edited by becareful; 13-02-2014 at 22:19.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من روغن دنده و هیدرولیک خریدم که تعویض کنم ولی همهشون آلومینیوم و یا پلمی پلاستیکی زیر در پیچی ندارن. چرا؟ !! اگر مشکل دارد تا همه رو پس بدم. کلا شد 175 تومن :-(
    elf renaultmatic d2 و elf tranself nfj

روغن هیدرولیک که نیاز به تعویض نداره مگر اینکه کم کنه و بهش اضافه کنید .
    چه مارکی خریدید ؟ باید پلمب داشته باشن وگرنه مشخص نیست چه روغنی درونش است .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روغن هیدرولیک که نیاز به تعویض نداره مگر اینکه کم کنه و بهش اضافه کنید .
    چه مارکی خریدید ؟ باید پلمب داشته باشن وگرنه مشخص نیست چه روغنی درونش است .
    elf renaultmatic d2 والا دیدم نوشته بودن عوض شه در فروم آکو هر 2 سال یا 60 کیلومتر دیگه زدم توی کارش ولی جعبه دنده فک کنم واجبتر بود. حالا ازدوستان کسی اگه روغن ریخته به مام اطلاع رسانی کنه که کاغذ پلمپ داشته با خیر

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

elf renaultmatic d2 والا دیدم نوشته بودن عوض شه در فروم آکو هر 2 سال یا 60 کیلومتر دیگه زدم توی کارش ولی جعبه دنده فک کنم واجبتر بود. حالا ازدوستان کسی اگه روغن ریخته به مام اطلاع رسانی کنه که کاغذ پلمپ داشته با خیر
    منم خونده بودم که باید عوض بشه
    اما همه میگن اشتباهه! و اصلا نیاز به این همه حساسیت نیست

اما من روغن ریزی هیدرولیک داشتم
    الف گیرم نیومد یه بند آمریکایی ریختم که از یکی دو نفری هم پرسیدم اشکال نداره که روی قبلی بریزم
    گفتن نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    روغن هیدرولیک وقتی نیاز به تعویض داره که رنگش دیگه سیاه شده باشه عین روغن سوخته .
    نه مشکلی نداره که به همون روغن ها اضافه کردید فقط تا خرخره پرش نکنید تا خط MAX که پرش کنید کافیه .
    اگه روغن هیدولیک نشتی داشته باشه بد نیست که یه هوا گیری هم بشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بنده روغن ها رو پس دادم.
    دیگه پشت دستم رو داغ کنم روغن هیدرولیک واسکازین روغن موتور خارجی بریزم. پول بیشتر باید بدی دغدغه تقلبی بودن یا پر شدن در ایران یا هر جای دیگه با روغن نامعلوم هم داشته باشی. حداقل شرکتای ایرانول و بهران و پروفی و... هستن که روغن با استاندارد تایید شده بزنن. دیگه دور خارجی رو به کل خط کشیدم چون معمولا هم گرون هستن سودآوری بیشتری برای دلالان و تقلب کار ها داره.

راجع به تعویض روغن هیدرولیک و گیربکس:
    دلیل اول که اگه واقعا حقیقت داشته باشه باید همون اول عوض کنی . اینه که امکان داره واسکازین خوب کارخونه نریخته باشه!! پس چطور راننده مطمئن باشه!
    دلیل دوم اینه که هر چیزی تاریخ انقضا و فاسد شدن حین کارکرد داره. شاید عوضش نکنی موردی نداشته باشه اما تعویضش میتونه تاحدی به روانکاری عین روز اول کمک کنه.

بعضی هام دلیل میارن که بنز 15 سال پیش فلان کس داره روغن هیدرولیکش به عمر عوض نکرده و... بله شاید کارکرده باشه اما افت راندمان یا صدا الان تولید کنه .دلیل نمیشه. شما هر سیالی داری باید توی ماشین یه روزی عوشض کنی.
    به نظرم 2 سال یا حداکثر 3 سال برای واسکازین خوب باشه. که اگه رسید به 3 سال دیگکه با همون تعویض کلاچ اونم تعویض میکنید.
    روغن هیدرولیک هم که 2 سال خوندم. ولی خودم نظری راجع بهش ندارم. ولی فک نکنم بالای 3 سال ویسکوزیته و روانکاری روز اولش رو داشته باشه. حالا چه شفاف باشه چه نباشه.

خودم روغن ترمز رو تعویض کردم یه مقداری رگ به رگ داخل روغنه بود اما شفاف بود. روغن ترمز شدیدا به 2 سال یا 60 کیلومتر حتما باید تعویض شه و بحثی توش نیست.

11. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •