تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 827 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    من برای خرید یه هارد اکسترنال راهنمایی میخواستم و البته میخوام این مشخصاتو داشته باشه:
    1.مارکش سیگیت یا وسترن دیجیتال باشه
    2.اداپتور برق داشته باشه
    3.اینترفیس e-sata باشه یا امکان تبدیل به ای ساتا باشه
    4.ظرفیتش 1 ترابایت باشه
    5.قیمتش حدود 170 تومن باشه

راستش من این هارد رو واسه رسیورم میخوام و نمیخوام جابه جاش کنم فقط واسه ظبط کردن از ----- اگرم با ظرفیت کمتر جوری باشه که با قیمتی که گفتم جور دربیاد اشکال نداره
    اگه در این مورد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من برای خرید یه هارد اکسترنال راهنمایی میخواستم و البته میخوام این مشخصاتو داشته باشه:
    1.مارکش سیگیت یا وسترن دیجیتال باشه
    2.اداپتور برق داشته باشه
    3.اینترفیس e-sata باشه یا امکان تبدیل به ای ساتا باشه
    4.ظرفیتش 1 ترابایت باشه
    5.قیمتش حدود 170 تومن باشه

راستش من این هارد رو واسه رسیورم میخوام و نمیخوام جابه جاش کنم فقط واسه ظبط کردن از ----- اگرم با ظرفیت کمتر جوری باشه که با قیمتی که گفتم جور دربیاد اشکال نداره
    اگه در این مورد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
    سلام
    1. از برند وسترن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه Quad Interface هست يعني داراي اينترفيس esata و usb2 و firewire800 و firewire400 هست . ولي از اونجايي كه از دو هارد اينترنال استفاده شده و بصورت رايد كار ميكنن گرانتر هست و حداقل حجمش هم 2 ترابايته پس فكر نميكنم زياد به كار شما بياد .

2. مدل بعدي از برند وسترن كه فكر ميكنم بيشتر مناسب كار شما باشه مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه داراي اينترفيس usb2 و esata هست اما نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .

متاسفانه هارد اكسترنال با اينترفيس esata به راحتي در بازار اونهم بازار ايران پيدا نميشه . از سيگيت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قابليت نصب كارتريج esata رو داره ولي پرتابل و بدون آداپتور هست !!! قبلا سيگيت چند مدل هارد اكسترنال آداپتوردار توليد ميكرد كه اينترفيس esata داشت مثل مدل FreeAgent Go Desk XTreme كه توليدش متوقف شده و تو بازار هم پيدا نميشه . مدل آداپتوري از سري goflex هم كارتريج esata نداره !!!

اگر باز روي esata تاكيد داريد ميتونين يه هارد اينترنال 3.5 اينچي بخريد بعلاوه يه كابل تبديل sata to esata كه قيمتش حدوداً 5 هزارتومنه به اضافه يك پاور جهت روشن كردن هارد . خودم از اين روش براي اكسترنال كردن هارد اينترنال براي لپتاپ استفاده كردم .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ذخیره سازی قدرتمند و سریع :

iosafe solo pro یک هارد درایو اکسترنال مدل دسکتاپی هست که با بهره گیری از ساده ترین روشها از داده های شما محافظت میکند . این درایو میتواند از نظر فیزیکی هم مانع از فرار داده های شما بشود ، زیرا طوری ساخته شده است که میتواند صدمات ناشی از آتش گرفتن و ، در آب افتادن و کلیه صدمات فیزیکی را به راحتی تحمل کند . سرویس بازیابی داده ها یا data recovery service که در آن تعبه شده است ، همانچیزی هست که باعث میشود این درایو تمام مصائب گفته شده رو شکست دهد.

درایو در ابتدا یکسال سرویس data recovery service دارد (به قیمت حداکثر 2500 دلار با توجه به نرخ سرویس دهنده) که میتواند تا سه سال (با 49 دلار اضافی) و یا پنج سال (با 99 دلار اضافی) تمدید شود .
    همچنین با انتخاب طرح 5 ساله ، دو سال هم به گارانتی سه ساله اضافه میشود .

اگر درایو در طول مدت مقرر آسیب ببیند آنرا به iosafe بفرستید تا همه اطلاعات شما رو بازیابی کنند و هیچ سوالی از شما پرسیده نخواهد شد و یک هارد درایور جایگزین که داده های بازیابی شده تان در آن ذخیره شده است ، برایتان میفرستند .

solo pro به مدد اینترفیس usb3 و فرم دسکتاپی آن ، یک هارد درایو سریعی هست (همچنین رابط usb2 هم دارد) .

مزایا
    1. نیرومند و مقاوم (ضد آب و آتش)
    2. دارای سرویس بازیابی خوب (data recovery service)
    3. در دو مدل یکی دارای اینترفیس usb3 و دیگری دارای اینترفیس usb2 و esata
    4. سه سال گارانتی

معایب
    کمی گران در مقیاس دلار بر هر گیگ
    سه سال سرویس بازیابی (DRS) از ابتدا تعریف نشده است .

لینک این مدل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : مجله علم الکترونیک و کامپیوتر سال سی و ششم

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اگر یادت باشه یه هارد 500 گیگ سیگیت گرفتم . خدا را شکر هنوز سالمه
    فقط الان با کمبود حافظه مواجه شدم . یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
    در ضمن یه فلش A data گرفتم . سرعتش خیلی خوبه ! با اینکه usb2 هست ولی خیلی خوب و با سرعت مناسب داده ها را انتقال می دم !
    هارد اکسترنال adata چه طوریه ؟ از نظر کیفیت و گارانتی . یه شرکت خوب واسه گارانتی این برند سراغ دارین ؟

-----

بعد با یه مشکل برخوردم . نمی دونم مشکل از هارد لپ تاپم هست یا این هارد 500 سیگیت ...
    زمان انتقال فایلها با این هارد اکسترنال 500 . بعضی اوقات سرعتش 50 هست . و بعضی ساعات هم به 12 میرسه ! منظورم اینه که وقتی فایل الف رو کپی می کنم با سرعت 40 - 50 کپی میکنه . و وقتی فایل ب رو کپی می کنم با سرعت 12 تا 20 می ریزه ! مشکل از چیه ؟
    حتی وقتی دارم با گوشیم تو خود هارد لپ تاپم فایل می ریزم سرعتش حدود 2 هست !
    چه طوری باید بفهمم usb رو تو ویندوز 7 نصب کردم !
    Last edited by amin_pwa; 28-12-2011 at 21:58.

7. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    1. از برند وسترن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه Quad Interface هست يعني داراي اينترفيس esata و usb2 و firewire800 و firewire400 هست . ولي از اونجايي كه از دو هارد اينترنال استفاده شده و بصورت رايد كار ميكنن گرانتر هست و حداقل حجمش هم 2 ترابايته پس فكر نميكنم زياد به كار شما بياد .

2. مدل بعدي از برند وسترن كه فكر ميكنم بيشتر مناسب كار شما باشه مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه داراي اينترفيس usb2 و esata هست اما نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .

متاسفانه هارد اكسترنال با اينترفيس esata به راحتي در بازار اونهم بازار ايران پيدا نميشه . از سيگيت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قابليت نصب كارتريج esata رو داره ولي پرتابل و بدون آداپتور هست !!! قبلا سيگيت چند مدل هارد اكسترنال آداپتوردار توليد ميكرد كه اينترفيس esata داشت مثل مدل FreeAgent Go Desk XTreme كه توليدش متوقف شده و تو بازار هم پيدا نميشه . مدل آداپتوري از سري goflex هم كارتريج esata نداره !!!

اگر باز روي esata تاكيد داريد ميتونين يه هارد اينترنال 3.5 اينچي بخريد بعلاوه يه كابل تبديل sata to esata كه قيمتش حدوداً 5 هزارتومنه به اضافه يك پاور جهت روشن كردن هارد . خودم از اين روش براي اكسترنال كردن هارد اينترنال براي لپتاپ استفاده كردم .
    ممنونم از راهنمایی شما
    فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که منو اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
    و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید.

راستش من دو روز پیش رفتم یه هارد اکسترنال پورتابل seagate expansion 1tb گرفتم ولی الان میخوام ردش کنم برم یک هاردی بگیرم که بشه بدون دردسر از اینترفیس e-sata استفاده کرد باهاش (واسه رسیورم میخوام)
    واسه همین میخوام تمام جنبه هارو بسنجم که دیگه پشیمون نشم راستش میترسم این تعویض کارتریج و نصب اداپتور e-sata بهش, خودش یه دردسر جدید ایجاد کنه

پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اگر یادت باشه یه هارد 500 گیگ سیگیت گرفتم . خدا را شکر هنوز سالمه
    فقط الان با کمبود حافظه مواجه شدم . یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
    در ضمن یه فلش A data گرفتم . سرعتش خیلی خوبه ! با اینکه usb2 هست ولی خیلی خوب و با سرعت مناسب داده ها را انتقال می دم !
    هارد اکسترنال adata چه طوریه ؟ از نظر کیفیت و گارانتی . یه شرکت خوب واسه گارانتی این برند سراغ دارین ؟

-----

بعد با یه مشکل برخوردم . نمی دونم مشکل از هارد لپ تاپم هست یا این هارد 500 سیگیت ...
    زمان انتقال فایلها با این هارد اکسترنال 500 . بعضی اوقات سرعتش 50 هست . و بعضی ساعات هم به 12 میرسه ! منظورم اینه که وقتی فایل الف رو کپی می کنم با سرعت 40 - 50 کپی میکنه . و وقتی فایل ب رو کپی می کنم با سرعت 12 تا 20 می ریزه ! مشکل از چیه ؟
    حتی وقتی دارم با گوشیم تو خود هارد لپ تاپم فایل می ریزم سرعتش حدود 2 هست !
    سلام رفیق
    من خیلی خوب شما رو یادم میاد . چون شما تو لیست دوستام هستید !!!

یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
    بلی الان قیمت هاردها شدیدا بالا رفته و معلوم هم نیست کی پایین میاد ، به نظر من تا بعد از عید هم قیمتها تغییر چندانی هم نمیکنه !!!
    هارد adata رو من پیشنهاد نمیدم .

در مورد مسئله دوم شما یه بار هارد لپتاپتان رو دفرگمنت کنید . ضمن اینکه مطمئن باشید که CPU یا RAM خیلی درگیر نباشند . بد نیست از نرم افزارهای کنترل کننده سلامتی هارد استفاده کنید و بررسی کنید آیا هاردها مشکلی دارند یا خیر (بدسکتوری) . پیشنهاد میشه قبلا از دفرگمنت کردن ، فایلها اضافی رو با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل tune up utility پاک کنید . ضمنا اینکه کپی کردن چند فایل همزمان سرعت رو هم کاهش میده .

کافیست که به device manager مراجعه کنید ، نباید آیکون زرد رنگی (خطر) در کنار قطعات سخت افزاری لیست شده باشه .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام رفیق
    من خیلی خوب شما رو یادم میاد . چون شما تو لیست دوستام هستید !!!

-----

با نرم افزار HD Tune Pro بررسی کردم .
    برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb3 لپ تاپ شد :

read : 34mb/s , write : 34mb/s

برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb2 لپ تاپ شد :

read : 31mb/s , write : 25mb/s

برای درایو c :

read : 90mb/s , write : 90mb/s

برای درایو d :

read : 55mb/s , write : 65mb/s

چرا بین درایو C , D این قدر تفاوته !

ایا این سرعت برای usb2 مربوط به هارد اکسترنال درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-----

با نرم افزار HD Tune Pro بررسی کردم .
    برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb3 لپ تاپ شد :

read : 34mb/s , write : 34mb/s

برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb2 لپ تاپ شد :

read : 31mb/s , write : 25mb/s

برای درایو c :

read : 90mb/s , write : 90mb/s

برای درایو d :

read : 55mb/s , write : 65mb/s

چرا بین درایو C , D این قدر تفاوته !

ایا این سرعت برای usb2 مربوط به هارد اکسترنال درسته ؟
    این سرعت read و write برای هارد اکسترنال شما که usb2 هست ، کاملا عادی و نرمال هست و هیچ مشکلی ندارد . ولی در مورد علت تفاوت بین C و D من دقیقاً نمیدونم چرا !!

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این هم یه بررسی جدید هست که نرم افزار نموداریش کرده !

برای هارد داخلی :

برای هارد اکسترنال :

طبق ریاضیات و دروس مختلفی که خوندم . ای ننمودار نباید با افت و خیز زیاد همراه باشه ! با این حساب هارد اکسترنال وضعیت بسیار ایده الی داره ! ولی هارد داخلی لپ تاپ ! در یک کلا داغونه !
    یعنی مشکل از هارد لپ تاپه ! ایا با تعویض آن مشکل لپ تاپ حل میشود ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما
    نمیدونم چرا نذاشت سایت که با نقل قول این پست رو بزارم واسه همین فقط قسمت جدید رو مینویسم
    فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که من اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
    و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید. ایا شما ادرس سایتی رو میشناسین که قابل اعتماد باشه و بشه ازش این مدل هارد رو با اون اداپتور e-sata خرید و سفارش داد؟
    راستش من دو روز پیش رفتم یه هارد اکسترنال پورتابل seagate expansion 1tb گرفتم ولی الان میخوام ردش کنم برم یک هاردی بگیرم که بشه بدون دردسر از اینترفیس e-sata استفاده کرد باهاش (واسه رسیورم میخوام)
    واسه همین میخوام تمام جنبه هارو بسنجم که دیگه پشیمون نشم راستش میترسم این تعویض کارتریج و نصب اداپتور e-sata بهش, خودش یه دردسر جدید ایجاد کنه
    پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •