سلام من چک کردم برام passed زد،دوباره امتحان کن،اگه نشد ریستار کن و اولین کاری که انجام میدی چک آپ بگیر،امتحانش ضرر نداره
سلام من چک کردم برام passed زد،دوباره امتحان کن،اگه نشد ریستار کن و اولین کاری که انجام میدی چک آپ بگیر،امتحانش ضرر نداره
دوست عزیز اینجا کلوب 5010 هست و فکر میکنم سوال ایشون درباره لپ تاپ dell inspiron n5010 باشه!!!
والا لپ تاپ ما پورت اترنتش سمت راستشه و فقط یک پورت بجز usb و پاور پشتش قرار داره و اون هم VGA هست
احتمالا عکس لپ تاپ دیگه ای رو قرار دادید
![]()
Last edited by sheytoon001; 20-04-2011 at 12:04.
نمی دونم والا، من که حاضر نیستم بدم لپ تاپم رو باز کنن، به قول معروف ... بزنن چششم کور کنن
از نظر من نباید مشکل خاصی باشه، اما شما از بچه های با تجربه بپرس ببین چی میگن
Last edited by sheytoon001; 20-04-2011 at 17:55.
دوست من وایرلس لپ تاپ شما کاملا درست نصب شده!!!
و نوعش هم همونطور که در عکس devise manager مشخصه Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) هست
اما اون نرم افزاری که روی آیکنش علامت تعجب هست برای لپ تاپ شما نباید نصب شه چون برای نوع دیگه ای از وایرلس یعنی Intel Centrino Wireless-N 1000 هست!!! بهتره این برنامه رو uninstall کنی چون با اینکه روی لپ تاپ نصب میشه اما نمیتونه سخت افزار رو پیدا کنه
با دکمه f2 میتونی وایرلس رو خاموش یا روشن کنی( عکس آنتن سفید رنگ که در آیکن های کنار ساعت هست نشونه روشن بودن وایرلسه و وقتی خاموش کنی روش ضربدر قرمز میندازه)
و با کلیک روی آیکن زیر میتونی وایرلس های اطراف رو ببینی
موفق باشی
Last edited by sheytoon001; 20-04-2011 at 12:27.
یعنی نرم افزار Intel Proset Wi-Fi , رو uninstall بکنم و دیگه حله؟
نرم افزاری برای مدیریت وایرلس لازم نیست؟
اگه لازم هست ممنون می شوم اگه لینکش رو برام بزارید.
ممنون![]()
چی بگم والا . توی این تاپیک زیاد از 5110 صحبت شد.فکر کردم لپتاپ ایشون هم 5110 هست.
بله اون نرم افزار رو حذف کنید
در مورد مدیریت وایرلس اطلاع زیادی ندارم اما اگه کاربردتون فقط برای اینترنت وایرلس هست نخیر نرم افزار دیگه ای لازم نمیشه
نصب شد اما فایل ارسال نمیکنه راه حل لطفاً ؟
طریقه فرستادن فایل به این صورته
روی فایل راست کلیک میکنی و گزینه send to و بعد bluetooth رو میزنی و next رو میزنی تا بلوتوث های اطراف رو نشون بده
یکی رو انتخاب میکنی و ok میزنی
بار اول ممکنه هم در لپ تاپ و هم در گوشی یه سماره ازت بخواد که در هر دو دستگاه باید یک شماره وارد شه
اگه دفعه اول باشه درایورهای مربوط به دستگاه بلوتوث نصب میشن و بعد فایل انتقال داده میشه
گاهی وقت ها عکس رو نمیشه به بعضی گوشی ها انتقال داد و باید اول پسوندش رو پاک کنی و مجددا در گوشی پسوند عکس رو بنویسی یا راه بهتر اینکه از pc suite استفاده کنی
من درایور وایرلسو نصب کردم ولی وقتی f2 رو میزنم وایرلس و بلوتوث با هم روشن و خاموش میشن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)