تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 449 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من فایروال کومودو رو میخوام کنار avast freeبنصبم.
    فایروال کومودو رونصب کردم تنظیماتش چجوریاست؟
    خلاصه ما هیچی از این فایروال نمیدونیم اگه کمک کنید ممنون میشم.
    راستی این geek buddyچی هستش چکار میکنه. فعلا km player رو خورد بالا نماید هی سوال میپرسه . چکار کنم.
    اگه avast internet security نصب کنم بهتر نیست منظورم کلا بود؟
    ممنون
    چطور نرم افزارها رو تو لیستش قرار بدم تا به اینترنت وصل نشه(فایروال کومودو)مثلا همین اپدیت ویندوز
    به پست دوم مراجعه کنین.
    گیک بادی برای چت انلاین و ریموت کردن سیستم شما برای کارشناسان کمودو هست.
    نه بهتره اواست باشه با فایروال کمودو.چون انتی ویروس کمودو چیزه مالی نیست و ارزشی نداره.
    در ضمن false alert های کمودو بسیار زیاده و هر چی کرک باشه پاک میکنه باید یه مدت کار کنی تا قلقش دستت بیاد.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از کجا مطمئن شم که قسمت
    stealth port wizard
    block all incomming ...
    درست کار میکنه؟ چون این قسمت در outpost با الرت های پی در پی همراست ولی اینجا ما واقعا نمیدونیم بلاک میکنه یا خیر

3. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض Block And Log IP In

از کجا مطمئن شم که قسمت
    stealth port wizard
    block all incomming ...
    درست کار میکنه؟ چون این قسمت در outpost با الرت های پی در پی همراست ولی اینجا ما واقعا نمیدونیم بلاک میکنه یا خیر
    سلام به همگی

همینطور که میدونید کمودو تنظیمی داره که جهت بالا بردن امنیت در شبکه تمامی درخواستهای ورودی را بلاک میکند و در حالت پیش فرض وقتی این درخواستها بلاک میشود فایروال پیغامی نشان نمیدهد و لاگی هم در کار نیست. برای این درخواستهای وردوی 2 راه و دو تنظیم در پیش داریم که یک مورد این است که طوری فایروال را تنظیم کنیم که در صورت روبرو شدن با یک درخواست ورودی، فایروال به ما پیغام نشان بدهد و ما تایید یا رد کنیم. و تنظیم دوم هم این است که همه درخواستهای وردوی را بلاک کنیم(من توصیه میکنم).

اگر تنظیم اول را انتخاب کنیم ، خب چون فایروال کمودو در این مواقع به ما پیغام نشان میدهد بنابراین بعد از جواب دادن ما به سوال فایروال، مبنی بر تایید برقراری ارتباط ورودی و ایجاد یک Inbound connection ، و یا رد و بلاک کردن ارتباط ،کمودو این فرایند را در قالب یگ گزارش و ریپورت در بخش Firewall Events ذخیره میکند ....(یعنی ما هم پیغام داریم و هم لاگ)

ولی در صورت انتخاب تنظیم دوم، یعنی بلاک شدن همه درخواستهای وردوی ( Block all incommming connections) در این حالت فایروال سوال نمیپرسد. دلیلش هم این است که ما قانون را تعریف کردم که فایروال همه را بلاک کند؛ بنابراین فایروال طبق قانون همه درخواستهای ورودی را بلاک میکند. نکته: کمودو زمانی از ما سوال میپرسد که در مورد یک فرآیند قانونی موجود نباشد، یعنی کاربر در مورد یک عمل فایل یا ارتباط روی شبکه قانونی تعریف نکرده باشد، در این صورت کمودو بلافاصله سوال میپرسد).

و اما جواب سوال دوستمون این است که: در صورت انتخاب بلاک شدن همه درخواستهای ورودی، کمودو همه ارتباطهای ورودی را بلاک میکند ولی لاگ نمیاندازد. دلیلش هم این است که مهم بلاک شدن ورودیهاست و ایجاد لاگ در امنیت نقشی ندارد جز ارضای حس کنجکاوی کاربر.

در صورت تمایل به دیدن واکنشهای کمودو و دیدن گزارش بلاک شدن این درخواستهای ورودی و دیدن IP و پورت و سایر اطلاعات میتوانید به فایروال دستور بدهید که ضمن واکنش، Log هم بسازد. روش کار:

وارد فایروال بشوید و از بخش Network Security Policy وارد سربرگ Global Rules بشوید و روی قانون
    . . . . .Block IP In From MAC Any کلیک بکنید و بعد Edit را بزنید و قسمت ایجاد Log را تیک بزنید، عکس را ببینید:

بعد از این کار شما شاهد گزارشات مربوط به واکنش کمودو در رابطه با قانون مربوطه هستید، عکس را ببینید:

*البته بعدا سعی میکنم در رابطه با بخش فایروال مطالب دیگه ای بنویسم.و یا دسته بندیشان بکنم و به امید خدا لینکش را در صفحه اول بزاریم.

یا حق

5. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چرا بعضی برنامه ها قبل از اینکه بهشون اجازه بدم اجرا میشن؟ البته اتومات سندباکس میشن ولی خب وقت ادمی میگیره تا سند باکس رو کنسل کنی و دوباره برنامه رو اجرا کنی...

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1-چرا بعضی برنامه ها قبل از اینکه بهشون اجازه بدم اجرا میشن؟ البته اتومات سندباکس میشن2- ولی خب وقت ادمی میگیره تا سند باکس رو کنسل کنی و دوباره برنامه رو اجرا کنی...
    سلام

1-منظور شما را خوب متوجه نشدم. . .

شاید منظورتون این باشه که وقتی روی فایلی دابل کلیک میکنیم که در لیست سفید کمودو نیست، اون فایل اجرا میشه و قبل از اجرا کمودو سوال نمیپرسه. و گفتید که هرچند سندباکس میشن و براتون عجیبه که چرا کمودو قبل از اجرا پیغامی مبنی بر اجرا شدن فایل نمیده.

اگر منظورتون این است، باید بگم که ما دو حالت کلی در مورد سندباکس داریم : 1-سندباکس روشن باشه 2-سندباکس خاموش باشه

اگر سندباکس روشن باشه در مواقع اجرای فایلهای مشکوک کمودو سوالی مبنی بر اجرا شدن فایل از کاربر نمیپرسه و بلکه فایل و برنامه را اتوسندباکس میکنه. و اگر سندباکس خاموش باشه اونوقت در صورت اجرا شدن یک فایل ناشناخته بلافاصله قبل از اجرا کمودو به شما اعلام میکنه و سوال میپرسه.....و این سوالات ادامه پیدا میکنه..

حالا فرقشون چیه؟ در حالت اول (سندباکس روشن)امنیت برای کاربران مبتدی تر بیشتر است. چون شاید پشت سیستم شما کسی بشینه و فایلی بخواد اجرا بشه و +D کمودو پیغام نشون بده و اتفاقا پیغام هم شامل این متن باشه بگه من (یعنی کمودو) در فایل رفتار مشکوک به مالوار میبینم و اونوقت اون کاربر ندونه منظور چیه و نتونه به سوال جواب مناسب بده.... بنابراین کمودو در حالت پیش فرض برای امنیت کاربران، فایل را اتوماتیک میبره تو سندباکس تا بعد کاربر در موردش تصمیم بگیره که تو سندباکس بمونه یا نه.......ولی اگر بخواد از همون اول سوال بپرسه شاید برخی کاربران در اوایل کار نتونند به سوالها جواب درست بدهند . بنابراین با اتوسندباکس امنیتشون بیشتره....(امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح داده باشم)

2-من الان اکثر اوقان سندباکسم خاموشه..... دلایل زیادی داره .... ولی باید بگم 3 دلیل اصلی که به این گفته شما هم برمیگرده اینه که :
    1- معمولا میتونم به سوالات جواب درست بدم
    2-تنبلم و حوصله خارج کردن فایل را از سندباکس ندارم...
    3- کسی پشت سیستمم نمیشینه. و چون سیستم اختصاصی هست. خودمم و خودم..... (اگر از کامپیوتر شما شخص یا اشخاص دیگری هم استفاده میکنند من توصیه میکنم سندباکس روشن باشه. دلیلش را هم که گفتم. شاید اونها بلد نباشن به سوالها جواب بدن و در همین حین یک فلش آلوده را هم به کامپیوتر وصل کنند..... با اتوسندباکس امنیت دارید..)

گاهی پر چونه میشم...
    Last edited by Jadda; 20-12-2011 at 00:42.

8. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دقیقا منظورم این بود که همزمان با سوال پرسیدنش فایله رو سند باکس هم میکنه یعنی قبل از اینکه من اوکی بدم که اجرا شه... البته خیلی کم اتفاق میفته این حالت ولی خب برام عجیب بود...
    من سندباکسم روشنه و میترسم خاموش کنم همیشه تا 4 5 ماه ویندوز رو سالم نگه میدارم و وقتی وین سنگین میشه اول از همه میرم سراغ انتی ویروس ریل تایم و اماثلهم و شانس بد یه هفته بعدش ویروسی میشم... به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه نگم ویروس کجا بوده و...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    فقط خواستم بگم در مورد پُرتهای مخفی شده در فایروال کومودو سه حالت وجود داره.
    حالت اول باید یک شبکه را تعریف کرد و آن وقت فقط شبکه های تعریف شده میتوانند پُرتهای شما را ببیننند.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

نسخه 5.9 هم ریلیز شد . . .

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان امروز آپدیت کردم به 5.9 و البته دو روزی اون پرچم پیش ساعت از آپدیت نبودن کمودو ایراد میگیره و وقتی میزنم که آپدیت بشه این ارور رو میده باید چه کار کنم :

update faild. the antivirus engine is not initialized!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان، شما برای آپدیت، CIS رو کامل حذف می کنید و ورژن جدید رو نصب می کنید یا از بخش Updater اقدام می کنید؟ سخته هر بار ورژن جدید میاد، CIS رو Reinstall کنم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •