تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 451 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.

اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟
    من الان نگاه کردم دیدم دو تا فولدر داره. قبلا هم دیده بودم ولی دقت نکردم اسمش چی بوده. من سوالتون رو متوجه نشدم. خب درایوره ویندوز 32 و 64 بیتی سون رو به عنوان مثال میشه واسه شناسایی شدن و استفاده از تیونر داخلی لپ تاپ نصب کرد دیگه. حالا که نداره ولی اگه داشت این رو نصب میکردیم و بعد با نرم افزارهای مختلف مثلا Nero تلویزیون دیجیتال رو دریافت میکردیم. حالا من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. شاید میگین این تیونر رو از کجا بیاریم؟؟ خب این رو نمیدونم میشه گیر آورد یا نه ولی من یه تیونر با کارک الکی دل خریدم و با یو اس بی وصل میشه. قیمت همه مدلهای خوب و بدش بین 20 تا 30 باید باشه. فکر کنم همش هم چینی مینی باشه. اگه لازم دارین از اونا بگیرین البته اگه شرکتای وارد کننده این Yuan رو نداشتن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از راهنماییت ممنون اما باز هم دمای گرافیک رو مونیتور نمیکنه

3. این کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

این رو تست کن بد نیست ولی کارش تخصصی فقط گرافیکه:

GPU-Z

یا Tech Power Up GPU-Z. رایگانه و حجمش هم 500 کیلو باید باشه. آخرین نسخه ای که دارم 0.4.9 هستش.

5. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خواهش میکنم.
    یعنی برای شما این قسمتی که ضربدر زدم رو نشون نمیده؟

Last edited by afshin b; 25-12-2010 at 19:41.

7. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش میکنم.
    یعنی برای شما این قسمتی که ضربدر زدم رو نشون نمیده؟

آره دقیقا همین یکدونه آیتم رو نداره بقیه رو داره

9. این کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من دارم یه سری تحقیقات در مورد مدل های ای سوز انجام میدم و می خواستم بدونم که بهترین مدل های ای سوز کدوماست و اینکه اگر شما بخواهید 3از بهترین(قدرتمند تو تمام زمینه ها + زیبایی + وزن) مدل های ای سوز رو با توجه به قیمت(نهایتا 1800)انتخاب کنید، کدام رو پیشنهاد میکنید.
    متشکر

11. این کاربر از msakabiri2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان من دارم یه سری تحقیقات در مورد مدل های ای سوز انجام میدم و می خواستم بدونم که بهترین مدل های ای سوز کدوماست و اینکه اگر شما بخواهید 3از بهترین(قدرتمند تو تمام زمینه ها + زیبایی + وزن) مدل های ای سوز رو با توجه به قیمت(نهایتا 1800)انتخاب کنید، کدام رو پیشنهاد میکنید.
    متشکر
    اگه تعصب خاصی روی ایسوز ندارید پیشنهاد میکنم dell xps 15 رو بگیرید. قیمتش مناسبه و امکاناتش عالیه

13. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
    باتشکر

15. این کاربر از msakabiri2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
    باتشکر
    اگر امکان خرید از کشورهای اروپایی یا آمریکا رو داری یعنی اون طرف یه آشنای وارد به کامپیوتر داری انتخاب برندdell کار عاقلانه ایه چون کیفیت ساخت محصولات موجود بازار اون کشورها با این جا زمین تا آسمان فرق داره من این موضوع رو در مورد لپ تاپ اقوام به عینه دیدم

17. 2 کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باتشکر
    اگر سری لتیتود به کارت بیاد خرید از اروپا واقعا به صرفه ست البته اگربتونی با قیافه زمختش کنار بیای

19. این کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •