2 تا چیز منو خیلی اذیت می کنه...
اولی آهنگهای فوق العاده مسخره ای که گذاشتن
دومی توپ هست...دقت کنید شوت که بزنید دروازبان توپ رو دفع می کنه اکثرا توپ بصورت قائم میره بالای سر دروازه بان...خیلی غیر واقعیه این موضوع...
2 تا چیز منو خیلی اذیت می کنه...
اولی آهنگهای فوق العاده مسخره ای که گذاشتن
دومی توپ هست...دقت کنید شوت که بزنید دروازبان توپ رو دفع می کنه اکثرا توپ بصورت قائم میره بالای سر دروازه بان...خیلی غیر واقعیه این موضوع...
آقا من این کیت سرور رو دانلود کذدم حالا چیکارش کنم؟
فعلا چندان استفاده اي نداره اما چندروز صبر كنيد پچ pesedit ورژن 2 داره مياد كه كيت سرور هم درش اعمال شده اون وقت بهتر ميتوني ازش استفاده كنيد و تمام اديتها در پوشهاي مخصوص به خودش كپي كنيد![]()
آقایون لطفا یه پست آموزشی درباره game plan ِ بازی + دریبل های که داخل ِ گیم پلن هستش (present 1 , 2 ,3) بذارید
پچ 0.1 دوست من
***KING IS BACK***
منم بلاخره نسخه 360 رو گرفتم و فیفا 11 رو خیلی با احترام به صورت بسکتبالی شوتش کردم تو زباله دان تاریخ( جدای از شوخی این آخرین باری بود که فیفا خریدم خیلی روی اعصابمه )
واقعا بازی خیلی بهتر شده .
مشکلات دروازه بان و داور تا حدی برطرف شده .
گل کردن ضربه آزاد مثل 2010 غیر ممکن نیست و به واقعیت نزدیک شده .
پنالتی زدن سخت شده .
منوهای بازی عالی طراحی شدن .
سرعت بازی خوبه .
پاس کاری واقعا حرفه ای شده .
سیستم دریبل زنی واقعا لذت بخشه .
انیمیشن های جدید به بازی رنگ و روح تازه دادن .
ولی هنوز چند تا مشکل داره :
مثلا فیزیک بازی هنوزم خوب نیست .
نقل و انتقالات انجام نشدن .
لایسنس ها هنوز ناقصن .
هنوز دروازه بانها بعضی کارهای احمقانه انجام میدن و...
در کل امسال کونامی واقعا خوب بود .
نمره 8.5 یا با ارفاق 9 خوبه
اره اما كامل نبود نقل وانتقالات تقريبا نصفه ونيمه بودن ليگ المن هم درست و درمون ساخته نشده بود
اما اميدواري ورژن0.2 داره مياد كه از توضيحاتش معلوم بود كامله در ضمن كيت سرور هم درش اعمال شده است![]()
سلام
دوستان مگه قرار نبود که امثال کونامی برای سرعت بازی 1- __ 2- و 1+ __ 2+ بزاره ولی اینطور که پیداست کم کردن سرعت بازی رو یادش رفته بزاره
دوستان پچ PESEdit.com 2011 Patch 0.2 منتشر شد
New Features #0.2:
Complete Bundesliga (All added players with PSD stats, correct appearence and boots, ALL teams with correct squads, numbers, lineups and fan colours, added Werder Bremen and Bayern München to 'Bundesliga' league)
Correct player names for ALL unlicensed National Teams
Fixed ALL transfers and squad numbers for Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, La Liga and most of Others Europe (only transfers with existing players, no players added yet, wait for next version)
New ball (adidas 'Torfabrik')
New faces (Barrios, Diego, Dzeko, Özil, Pato (changed back to KONAMI default))
New kits (Almeria, Anderlecht, Besiktas, Cluj, Espanyol, Getafe, Hércules,
Hamburg, Lecce, Leverkusen, Nürnberg, Rubin Kazan, Schalke, Wolfsburg)
New music (3 songs, details below)
Normalised songs volume to -1dB
Relinked a lot of faces (Adler, Arango, Asamoah, Ballack, Barrera, Beasley, Beck, Castelen, Farfán, Gentner, Halil Altintop, Helmes, Ivanschitz, Jovanovic, Krasic, Metzelder, Odemwingie, Pander, Pliatsikas, Rolfes, Schäfer, Simunek, van Nistelrooy, Westermann, Zé Roberto, Ziani)
اینم لینک دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه ممکنه یه نفر اینا رو با لینک مستقیم بزارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by viky1388; 07-10-2010 at 14:58.
آقا كسي نميدونه اون تكنيك انداختن تو از پشت به جولو چطوريه؟ تو تريلر بازي با كريس رونالدو از اين تكنيك استفاده ميكنه
يه توصيه هم به دوستان پي سي دارم كه حتما از دسته بازي آنالوگ دار ( شوكدار ) استفاده كنن كه بازي 200 درصد جذابتر ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)