تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 397 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به ما هم کمکی کنید خسته شدم ! navik7

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

از اون سایت هم رفتم همونجوری بود!
    همین پیغام رو میده

چیکار کنم؟
    آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید

امم
    فکر کنم بازی من اساسا مشکل داره
    کسی هست که سیو sequence 13 رو داشته باشه با 30 تا codex page? چون من همه ی view point ها رو باز کردم ولی هر شهر رو میرم هیچ codex page چدیدی نیست و توی 25 تا گیر کردم
    برای به دست آوردن 5 تای آخر باید چی کار کنم؟ چه خاکی به سرم بریزم
    آیا با تموم کردن معموریت های جانبی مثلا با مسابقات و ... codex page گیر میاد؟

داره خودمونی میشه pouria2x2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست من شما این فایل هفتصدکیلو بایتی را دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد در فولدر اصلی بازی کپی کنید
    بازی به راحتی اجرا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان اگه یه کرک راحت برای افلاین بازی کردن این بازی دارن بزارن تا منم یه حالی بکنم خدایی خیلی ور رفتم نتونسم بازی کنم

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستاني كه كرك ميخوان اين پست ...
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کد:

7. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام به همگی
    آقا من از این کرک skidrow هم استفاده کزدم ولی همچنان می گه پورت 80 شما توسط برنامه دیگه ای مشغوله در حالی که هیچ برنامه ای توی سیستم ترای من نیست و همرو از task manager می بندم

* وقتی می خوام بازیو پاک کنم باید توی ریجستری هم چیزیو پاک کنم
    *من بازیو توی drive D نصب کردم و ویندوزم هم توی درایو C هست . از این نظر مشکلی نداره ؟

یه بار توی درایو C بازیو نصب کردم و وقتی فایل server.exe رو اجرا می کردم سریع بسته می شد و نمی تونستم ببینم چه ارروری میده

لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . بچه ها من براي اجراي بازي به مشكل خوردم. تاپيك راهنمايي هم مطالعه كردم. حالا مشكلمو ميگم اگر تونستيد حلش كنيد. من براي اجراي بازي به ارور ( "An internet connection is required ) مواجهه شدم كه داخل تاپيك راهنما نوشته بايد از مرحله دوم راهنمايي شروع كنم. داخل شماره 2 نوشته كه بايد فايل hosts رو دستكاري كنيم و چنتا جمله كه گفته شده رو بهش اضافه كنم. بعد حالا من يه سوال دارم اينكه بايد جملات داده شده رو جايگزين جملات مشابه در فايل بكنيم يا نه بايد جملات رو بهشون اضافه كنيم؟؟؟ البته من هردو صورت رو انجام دادم. ببينين مانند شكل درسته؟؟؟

بعد گفته كه بايد فايل ( ac2_server ) رو دانلود كنم كه من دانلود كردم و حجمشم 3 مگ بود. بعد بايد داخل run يه چيزي رو بنويسيم كه بايد يه صفحه سياه باز بشه كه مال من صفحه سياه مياد و سريع بسته ميشه. كه خودش گفته اگر به مشكل خوردين بايد برنامه هايي كه به اينترنت سروكار دارن رو exit كنم . بعد بايد فايل سرور داخل فايل دانلود شده رو اجرا كنم كه من وقتي براي اجراش كليك ميكنم با ارور زير مواجه ميشم.

بعد گفته اگر براي اجراش به مشكل خوردين برين داخل كنترل پنل و add or remove و بايد يه تيك رو برداريم كه زماني من به ادرس داده شده رفتم فايل مورد نظر تيك نداشت...

حالا دوستان عزيز اگر ميتونين كمكم كنيد كه براي اجراي فايل سرور بايد چيكار كنم و ارور مربوط به چيست؟؟؟ و بگين فايل hosts رو درست ويرايش كردم مانند شكل؟؟؟ راستي ويندوز من mrt xp سرويس بك 3 هستش

بچه ها داخل صفحه 2 تاپيك راهنمايي اجراي بازي يه پست خوندم كه يه نفر همه اين كارا رو كرده بود و فايل نهايي رو گذاشته و بود و فقط ميشد 10 بار دانلود كني كه حالا من نتونستم دانلود كنم. نميشه فايل نهايي رو برام بزارين كه يه راست جايگزين كنم و بازي اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟

براي اينكه سريعتر پاسخمو دريافت كنم اين پست رو داخل تاپيك راهنمايي هم دادم.
    Last edited by p_p_k; 22-06-2010 at 17:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . بچه ها من براي اجراي بازي به مشكل خوردم. تاپيك راهنمايي هم مطالعه كردم. حالا مشكلمو ميگم اگر تونستيد حلش كنيد. من براي اجراي بازي به ارور ( "An internet connection is required ) مواجهه شدم كه داخل تاپيك راهنما نوشته بايد از مرحله دوم راهنمايي شروع كنم. داخل شماره 2 نوشته كه بايد فايل hosts رو دستكاري كنيم و چنتا جمله كه گفته شده رو بهش اضافه كنم. بعد حالا من يه سوال دارم اينكه بايد جملات داده شده رو جايگزين جملات مشابه در فايل بكنيم يا نه بايد جملات رو بهشون اضافه كنيم؟؟؟ البته من هردو صورت رو انجام دادم. ببينين مانند شكل درسته؟؟؟

بعد گفته كه بايد فايل ( ac2_server ) رو دانلود كنم كه من دانلود كردم و حجمشم 3 مگ بود. بعد بايد داخل run يه چيزي رو بنويسيم كه بايد يه صفحه سياه باز بشه كه مال من صفحه سياه مياد و سريع بسته ميشه. كه خودش گفته اگر به مشكل خوردين بايد برنامه هايي كه به اينترنت سروكار دارن رو exit كنم . بعد بايد فايل سرور داخل فايل دانلود شده رو اجرا كنم كه من وقتي براي اجراش كليك ميكنم با ارور زير مواجه ميشم.

بعد گفته اگر براي اجراش به مشكل خوردين برين داخل كنترل پنل و add or remove و بايد يه تيك رو برداريم كه زماني من به ادرس داده شده رفتم فايل مورد نظر تيك نداشت...

حالا دوستان عزيز اگر ميتونين كمكم كنيد كه براي اجراي فايل سرور بايد چيكار كنم و ارور مربوط به چيست؟؟؟ و بگين فايل hosts رو درست ويرايش كردم مانند شكل؟؟؟ ويندوز منم اكس پي يرويس بك 3 (MRT ) هستش.

اين پستو داخل تاپيك بازي هم دادم.

بچه ها داخل صفحه 2 يه پست خوندم كه يه نفر همه اين كارا رو كرده بود و فايل نهايي رو گذاشته و بود و فقط ميشد 10 بار دانلود كني كه حالا من نتونستم دانلود كنم. نميشه فايل نهايي رو برام بزارين كه يه راست جايگزين كنم و بازي اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by p_p_k; 22-06-2010 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوست من ...
    پست بالا سرت رو نگاه كن ...
    يه كرك هست كه اين همه دردسر نداره ...

12. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •