شما اول از همه باید مطمعن بشین که منطقه ی شما پوشش داره یا نه
تو خونه ی ما تو اتاق من آنتن 4 تا پره و سرعت هم ثابته ولی تو اتاق روبه روی من 1 یا 2 تا آنتن هست و سرعت هم خیلی پایینه ( قطعی داره)
باید حتما قبلش چک بشه
شما اول از همه باید مطمعن بشین که منطقه ی شما پوشش داره یا نه
تو خونه ی ما تو اتاق من آنتن 4 تا پره و سرعت هم ثابته ولی تو اتاق روبه روی من 1 یا 2 تا آنتن هست و سرعت هم خیلی پایینه ( قطعی داره)
باید حتما قبلش چک بشه
سلام ، اقا من این فرم ثبت نام رو هرچی پر میکنم نمیفرسته میگه گیر میده
سلام دوستان من دیروز بعد از ظهر سرویسم فعال شد یک مقدار بخاطر اینکه ماه پیش ثبت نام کردم بدهکار شدم که با کارت شارژ این دوره 15 روزه را پرداخت کردم تا شب هر چی ترافیک مصرف میکردم از مازاد پولی که شارژ کردم کم میکرد ولی از دیشب یکدفع دیدم هر چی دانلود میکنم از موجودی حساب کم نمیکنه و مجموع کل استفاده ها را هم اضافه نمیشه دیشب قبل از اینکه کم نکنه 120مگ بود صبح هم نگاه کردم 120 مگ تغیر نکرده بود الان که امدم دیدم زده 360 تا ولی از موجودی حساب کم نکرده! هنوز هم کم نمیکنه عادی هست یا سیستمشون مشکل داره بعدا کم نمیکنه؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
میشه یه نفر منو کامل راهنمایی کنه؟
من زیاد تجربه اینترنت پرسرعت ندارم فقط چند تا سوال دارم
ما حوالی خیابان کارگرجنوبی هستیم که متاسفانه خط تلفن چون PCM هستش ADSL نمیگیره به همین خاطر میخوام وایمکس ایرانسل بگیرم
توی نقشه یه قسمت هایی سبزه یه قسمت هایی هم زرد ولی احتمال زیاد ما توی سبز هستیم
فقط من با gprs با موبایل به pc وصل کرده بودم قبلا اما قطعی زیاد داشت میشه گفت وایمکس هم مثل gprs قطعی داره؟
من اگه بگیرم محدودش رو میگیرم که مثلا 6 ماهش حدود 70 هزار میشه ...این طرح هم مودم رایگان میده؟
خلاصه هرچی می دونین بگین...ممنون
سلام دوستان من تازه سرویس وایمکسم وصل شده 128 پایه نامحدود گرفتم چرا سرعتش اینقدر پایینه با دانلود منیجر سرعت دانلودم رو 15 هست استانداردش همینه یا مشکل داره ؟؟؟؟
بله دوست عزیز سرعت استانداردش همینه من هم که 512 دارم سرعتم روی 65 هست و بالاتر هم نمیره
دوست عزیز میشه تعرفه سرعتم عوض کنم ؟؟؟ یا باید صبر کنم تا دوره تموم بشه ؟؟؟
خونه یکی از آشنایان اومدن سرویس رو نصب کنند ولی طبق نقشه خود سایتشون سیگنال در اون منطقه با رنگ زرد مشخص شده بود و باید سینگنال میداد ولی هرکاری کرد نداد
اون شخص هم گفت که مبلغی که ریختید رو برمیگردونند به حسابتون مجدد ولی الان یک هفته ای این ماجرا میگذره هنوز پولی برگشت داده نشده ، چه کار میشه کرد ؟
صبر
فکر کنم یکی دو ماهی طول بکشه تا پولو پس بدن
بله میتونید عوض بکنید ولی از سر ماه تغییر میکنه
برای همین هم من صبر کردم تا سر ماه بشه و تغییر بدم به 1 مگابایت
Last edited by iCe m@n; 09-05-2011 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)