810 سونی که اصلا صدای جالبی نداره.
3540 فیلیپس و 778 ال جی به نظرم تقریبا تو یک سطحند یا این تفاوت که فیلیپس کمی تفکیک صدای بهتری داره.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
810 سونی که اصلا صدای جالبی نداره.
3540 فیلیپس و 778 ال جی به نظرم تقریبا تو یک سطحند یا این تفاوت که فیلیپس کمی تفکیک صدای بهتری داره.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب رایان، با تشکر از راهنماییتون.
لطفا فرق بین pmpo با rms رو توضیح بدین. تفاوتشون از لحاظ اسمی یا از لحاظ سخت افزاری هم تفاوتی دارند.
با تشکر
با سلام
من می خواهم یک سیستم حرفه ایی صوتی و تصویری خریداری کنم . البته بین rs 77 و اینکه سیستم های ترکیبی مثل باندهای jamo و ... را تهیه کنم شک دارم ، لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید. ضمنا مبلغ آن در حدود 1200.000 تومان مناسب است.به لحاظ کیفیت صدا نیز علاقمندی من به کوبش مناسب و تفکیک صدایی خوب حتی در vol پایین می باشد.
با تشکر
با سلام
من می خواهم یک سیستم صوتی و تصویری با کبفیت خریداری نمایم. خودم بین rs77 و اینکه یک سیستم ترکیبی با باندهای مثل jamo و ... انتخاب نمایم شک دارم. لطفا در صورتامکان راهنمایی فرمایید. همچنین مبلغ آن نیز در حدود 1200.000 تومان مناسب است و از لحاظ کیفیت صدا نیز صدای کوبش مناسب همراه با تفکیک صدایی خوب حتی در vol های پایین مد نظر من می باشد.
لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید./باتشکر
Marvell Qdeo™ 4K Upscaling and Processing این Upscaling تا 4k برام جالب بود که هنوز هیچ پنل تجاری با این رزولوشن تولید نشده![]()
من نمیدونم جای این سوال در این تاپیک هست یا نه ، عذر میخوام اگر اینطور نیست ولی تاپیک مرتبط تری پیدا نکردم ضمن اینکه قصد نداشتم بیخودی یه تاپیک اضافه برای انجمن بسازم
قصد دارم یه ----- خوب بخرم که قابلیت بخش تصاویر رو بصورت HD داشته و پورت HDMI هم داشته باشه
قیمتش نهایتاً 200 تومن باشه
در مورد برند ها هم Strong - Cruz و IClass معروف ترین ها هستند که از بین اینها فکر میکنم Strong بیش از حد گرون و IClass پرمشکل ترین و بیخود ترینش باشه ، البته این چیز هایی هست که من با توجه به شواهد ، حدس زدم
ممنون میشم اگر دوستان یه راهنمایی جامع و کامل رو داشته باشن
مرسی
دست درد نکنه داداش رایان.
من اطلاعات رو محصولات مارک های دیگر کم هست(اطلاعات فقط روی محصولات lg بالا است) چون می خواهم برای خودم بخرم لطفا بهترین سینما در همه ی مارک ها در رنج قیمت 400تا500 .
در ضمن می خواهم صدای کانال هی ماهوره ای و ایرن را هم از سینما استفاده کنم.(tv من فقط خروجی صدای نوری داره.)
با تشکر.
هادی
خواهش می کنم.
هادی جان من تو این سطح قیمت 787 پایونیر رو توصیه می کنم که ورودی اپتیکال هم داره.
البته پیشنهادم اینه که به نمایندگی های مختلف سر بزنید و مدل های مختلف تو این سطح قیمت رو تست کنید.
سیستمrs77 پایونیر قدرت خروجی صدای بالایی داره که تو سیستم های هم رده و هم قیمت خودش عالیه ولی این قدرت بالا تا حدی فدای تفکیک نا مناسب تو ولوم های بسیار بالا شده.
شما می تونید بلندگوهای jamo426 رو به همراه آمپ و پلیر مناسب تهیه کنید و در صورت اهمیت داشتن بیس هم یه ساب ووفر مجزا تهیه کنید ولی قدرت خروجی صدا در حد متوسط است ولی در عوض تفکیک پذیری بسیار بهتری خواهید داشت.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
خواهش می کنم.
شما اصلا به pmpo توجهی نکن.در حقیقت pmpo به عنوان طرفندی از سوی شرکت های تجاری ساز جهت گمراه کردن کردن مردم به وجود آمد.
تفاوتشون فقط به نحوه محاسبشون بر می گرده یعنی فرمول های مجزایی داره.
با تشکر از اقا رایان عزیز:
مشکل این هست که تا جایی که من میدانم رشت فقط نمایندگی لوازم صوتی ماشین دارد.
برای همین نمی توانم از نزدیک تست کنم.
عکس خوب هم از نت نتوانستم پیدا کنم.
ایا این مدل دارای روکش فلزی است یا پارچه ای؟
با این وضعیت باید از چاره خرید کنم.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)