تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 1049 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز بین این 3 مدل سینما کدام را پیشنهاد میدهید:
    LG LH-T778 HTS
    Philips HTS3540‎
    Sony DAV-DZ810
    دوستان اگر از مدل های بالا مدل بهتری در رنج 400 در نظر دارند اعلام کنند.
    با تشکر.
    هادی
    810 سونی که اصلا صدای جالبی نداره.
    3540 فیلیپس و 778 ال جی به نظرم تقریبا تو یک سطحند یا این تفاوت که فیلیپس کمی تفکیک صدای بهتری داره.

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

7.2-Channel Network A/V Receiver

• HDMI Support for 3D Video and Audio Return Channel
    • Marvell Qdeo™ 4K Upscaling and Processing
    • Network Capability Delivers Internet Radio and Network Streaming
    • THX® Select2 Plus™ Certified
    • Audyssey DSX™ and Dolby® Pro Logic® IIz Add New Dimensions to Surround Sound
    • Direct Digital Connection of iPod/iPhone via Front-Panel USB Port
    • Onkyo Remote App for iPod/iPhone

$599.00 SRP

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب رایان، با تشکر از راهنماییتون.
    لطفا فرق بین pmpo با rms رو توضیح بدین. تفاوتشون از لحاظ اسمی یا از لحاظ سخت افزاری هم تفاوتی دارند.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    من می خواهم یک سیستم حرفه ایی صوتی و تصویری خریداری کنم . البته بین rs 77 و اینکه سیستم های ترکیبی مثل باندهای jamo و ... را تهیه کنم شک دارم ، لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید. ضمنا مبلغ آن در حدود 1200.000 تومان مناسب است.به لحاظ کیفیت صدا نیز علاقمندی من به کوبش مناسب و تفکیک صدایی خوب حتی در vol پایین می باشد.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    من می خواهم یک سیستم صوتی و تصویری با کبفیت خریداری نمایم. خودم بین rs77 و اینکه یک سیستم ترکیبی با باندهای مثل jamo و ... انتخاب نمایم شک دارم. لطفا در صورتامکان راهنمایی فرمایید. همچنین مبلغ آن نیز در حدود 1200.000 تومان مناسب است و از لحاظ کیفیت صدا نیز صدای کوبش مناسب همراه با تفکیک صدایی خوب حتی در vol های پایین مد نظر من می باشد.
    لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید./باتشکر

داره خودمونی میشه nima210's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Earth

1

810

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Marvell Qdeo™ 4K Upscaling and Processing این Upscaling تا 4k برام جالب بود که هنوز هیچ پنل تجاری با این رزولوشن تولید نشده

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من نمیدونم جای این سوال در این تاپیک هست یا نه ، عذر میخوام اگر اینطور نیست ولی تاپیک مرتبط تری پیدا نکردم ضمن اینکه قصد نداشتم بیخودی یه تاپیک اضافه برای انجمن بسازم

قصد دارم یه ----- خوب بخرم که قابلیت بخش تصاویر رو بصورت HD داشته و پورت HDMI هم داشته باشه
    قیمتش نهایتاً 200 تومن باشه

در مورد برند ها هم Strong - Cruz و IClass معروف ترین ها هستند که از بین اینها فکر میکنم Strong بیش از حد گرون و IClass پرمشکل ترین و بیخود ترینش باشه ، البته این چیز هایی هست که من با توجه به شواهد ، حدس زدم

ممنون میشم اگر دوستان یه راهنمایی جامع و کامل رو داشته باشن
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

810 سونی که اصلا صدای جالبی نداره.
    3540 فیلیپس و 778 ال جی به نظرم تقریبا تو یک سطحند یا این تفاوت که فیلیپس کمی تفکیک صدای بهتری داره.
    دست درد نکنه داداش رایان.
    من اطلاعات رو محصولات مارک های دیگر کم هست(اطلاعات فقط روی محصولات lg بالا است) چون می خواهم برای خودم بخرم لطفا بهترین سینما در همه ی مارک ها در رنج قیمت 400تا500 .
    در ضمن می خواهم صدای کانال هی ماهوره ای و ایرن را هم از سینما استفاده کنم.(tv من فقط خروجی صدای نوری داره.)
    با تشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دست درد نکنه داداش رایان.
    من اطلاعات رو محصولات مارک های دیگر کم هست(اطلاعات فقط روی محصولات lg بالا است) چون می خواهم برای خودم بخرم لطفا بهترین سینما در همه ی مارک ها در رنج قیمت 400تا500 .
    در ضمن می خواهم صدای کانال هی ماهوره ای و ایرن را هم از سینما استفاده کنم.(tv من فقط خروجی صدای نوری داره.)
    با تشکر.
    هادی
    خواهش می کنم.
    هادی جان من تو این سطح قیمت 787 پایونیر رو توصیه می کنم که ورودی اپتیکال هم داره.
    البته پیشنهادم اینه که به نمایندگی های مختلف سر بزنید و مدل های مختلف تو این سطح قیمت رو تست کنید.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    من می خواهم یک سیستم صوتی و تصویری با کبفیت خریداری نمایم. خودم بین rs77 و اینکه یک سیستم ترکیبی با باندهای مثل jamo و ... انتخاب نمایم شک دارم. لطفا در صورتامکان راهنمایی فرمایید. همچنین مبلغ آن نیز در حدود 1200.000 تومان مناسب است و از لحاظ کیفیت صدا نیز صدای کوبش مناسب همراه با تفکیک صدایی خوب حتی در vol های پایین مد نظر من می باشد.
    لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید./باتشکر
    سیستمrs77 پایونیر قدرت خروجی صدای بالایی داره که تو سیستم های هم رده و هم قیمت خودش عالیه ولی این قدرت بالا تا حدی فدای تفکیک نا مناسب تو ولوم های بسیار بالا شده.
    شما می تونید بلندگوهای jamo426 رو به همراه آمپ و پلیر مناسب تهیه کنید و در صورت اهمیت داشتن بیس هم یه ساب ووفر مجزا تهیه کنید ولی قدرت خروجی صدا در حد متوسط است ولی در عوض تفکیک پذیری بسیار بهتری خواهید داشت.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

جناب رایان، با تشکر از راهنماییتون.
    لطفا فرق بین pmpo با rms رو توضیح بدین. تفاوتشون از لحاظ اسمی یا از لحاظ سخت افزاری هم تفاوتی دارند.
    با تشکر
    خواهش می کنم.
    شما اصلا به pmpo توجهی نکن.در حقیقت pmpo به عنوان طرفندی از سوی شرکت های تجاری ساز جهت گمراه کردن کردن مردم به وجود آمد.
    تفاوتشون فقط به نحوه محاسبشون بر می گرده یعنی فرمول های مجزایی داره.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خواهش می کنم.
    هادی جان من تو این سطح قیمت 787 پایونیر رو توصیه می کنم که ورودی اپتیکال هم داره.
    البته پیشنهادم اینه که به نمایندگی های مختلف سر بزنید و مدل های مختلف تو این سطح قیمت رو تست کنید.
    با تشکر از اقا رایان عزیز:
    مشکل این هست که تا جایی که من میدانم رشت فقط نمایندگی لوازم صوتی ماشین دارد.
    برای همین نمی توانم از نزدیک تست کنم.
    عکس خوب هم از نت نتوانستم پیدا کنم.
    ایا این مدل دارای روکش فلزی است یا پارچه ای؟
    با این وضعیت باید از چاره خرید کنم.
    با تشکر.
    هادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •