ممنون از پاسختون
25تا..بنزینی
بنزین که طبق گفته جایگاه یورو4 بود
برای مزمین شدن چیکار میتونم بکنم؟
ممنون از پاسختون
25تا..بنزینی
بنزین که طبق گفته جایگاه یورو4 بود
برای مزمین شدن چیکار میتونم بکنم؟
سلام
درخواست راهنمایی
1- من هر وقت میخام استارت بزنم ماشین رویCNG هست وظاهرا این پیش فرض برای EF7 عادیه اما وقتی تو حرکت دکمه تبدیل سوخت به بنزین و برعکس رو میزنم برخلاف اونچی که تو دفترچه راهنما گفته بدون هیچ چشمک زدن چراغ CNG خاموش میشه و بعد با یه بار زدن دیگه دوباره روشن میشه به لحاظ حرکت ماشین هم اصلا متوجه تبدیل نمیشم . به نظرتون طبیعیه؟ اینکه صرفا وقتی چراغ CNG روی آمپر با فشردن یک کلید روی داشبورد بدون چشمک زدن روشن و خاموش میشه یعنی تبدیل انجام شده؟
2- وقتی آخرین قسمت اشاره گر میزان موجودی سوخت گاز که حرف E داره شروع به چشمک زدن میکنه یعنی چقدر دیگه گاز داره؟
3- حساسیت به صدای غر غر از داشبورد وقتی ماشین درجا کار میکنه بی مورده؟
تحویل 1 هفته پیش کارکرد 200
ممنون
آيا امکان گذاشتن کروز کنترول روي ef7 دوگانه هست؟
مشکلي براي سيستم خودرو به وجود نمياره؟
به نظر تقریبا منطقی میاد، مصرف ماشین من هم خیلی بالا و در همین حدود بود، خوب قطعا مصرف در شرایط واقعی با اون چیزی که در دفترچه ذکر شده، که در شرایط تست هست فرق داره
ضمن اینکه بزرگوار گفتن یورو 4 ولی، همین رو بگم که یک مثل قدیم هست که می گه، گفتنی ها رو فقط باید گفت![]()
به این لینک مراجعه بفرمائید، تو قسمت پرسش و پاسخ رو ملاحضه فرمائید، ذکر شده که خودروهای گازسوز برای نصب نیاز به مراجعه و بررسی حضوری دارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- کاملا طبيعيه و مشکلى نداره به صورت اتوماتيک روى گاز روشن ميشه و با يه بار فشار دادم ميره روى بنزين و با فشار دادن وباره ميره رو گاز .
2- بستگى داره گاهى وقتا با چشمک زدن E يه دو کيلوى شايد بيشتر شايدم کمتر گاز داره و باهاش ميشه يه 20 30 کيومترى طى کرد
3 - اون صداى غرغر ممکنه از ادوات داشبورد باشه يا رگلاتور گاز يا حتى بلبرينگ شافت گيربکس که با گرفتن کلاچ قطع ميشه
البته با توجه به کارکرد ماشين ىکم زوده در مورد صدا قضاوت کنيم ممکنه اين صدا ها در کيلومتر هاى بالا از بين بره براى همين نبايد زياد بهش حساس بود
سلام
سمند ef7 در شرايط عادى با رانندگى عادى بدون شتاب گيرى هاى ناگهانى بايد 9 الى 9/5 تو شهر بسوزه و با شناب گيرى زياد 10 / 10/5 البته ممکنه از اين مقدار کترم بسوزه که بستگى به کيفيت بنزين و انجام به موقع سرويس هاى دوره اى هم داره .
به قول وحيد عزىز کيفيت بنزين مصرفى هم موثر
شما تا بحال شمع يا ----- هوا را عوض کرديد ----- هوا بايد هر 3 الى 5 هزار عوض بشه
و اينکه نحوه ى رانندگيتون چطوره پر شتاب يا معمولى
سلام به همه عزیزان
من یه سمند EF7 تحویل آبان دارم( البته 3 آذر بهم تحوبل دادن) مالتی پلکسه و تا الان 350 تا باهاش رفتم. خدا رو شکر تا الان مشکلی با خودرو نداشتم به جز دو مورد:
1. وقتی هوا سرد میشه و معمولا صبح زود که سرما بیشتره از قسمت تسمه ماشین صدای جیر جیر میاد که تقریبا بعد از گرم شدن ماشین صدا برطرف میشه. این طبیعیه؟ به چه خاطره؟
2. چرا با دور موتور 3000 تو دنده 5 اینقدر سرعت کمه؟ با این دور موتور تو دنده 5 سرعت فقط 93 تاست. تو دنده های دیگه هم به همین صورت. دنده 4 75 تا. دنده 3 زیر 60 تا و دنده 2 هم زیر 40 تا.( شتاب ماشین بسیار خوبه و نسبت به سمندهای LX معمولی واقعا بیشتره.)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
.................................................. ...
Last edited by mohamadamin77; 17-12-2014 at 00:04.
سلام
مال من زیر 1 هفته اومد. 10 تومن هم هزینه پستش شد.
سلام دوستان من میخواهم برایسمند موتور ملی پایه گازسوز ثبت نام کنم و اولویتم با داشپورت جدید میباشد به نظ رشما کدام کلاس سمند داشپورت جدید میباشد من که در سایت ایران خودرو در قسمت ثبت نام اینترنتی چنین مشخصاتی پیدا نکردم در صورت ممکن منو راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)