تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 472 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ماشينتون چقدر کار کرده ؟ بنزينى يا گازى ؟
    به عبارتى مصرف ميشه هر 100 کيلومتر 10 خورده اى که به نظرم براى EF7 يه مقدار زيادى البته اگه از کيفيت بنزين همچنين ميزان ترافيک و نحوه ى رانندگى فاکتور بگيريم
    ممنون از پاسختون
    25تا..بنزینی
    بنزین که طبق گفته جایگاه یورو4 بود
    برای مزمین شدن چیکار میتونم بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    درخواست راهنمایی

1- من هر وقت میخام استارت بزنم ماشین رویCNG هست وظاهرا این پیش فرض برای EF7 عادیه اما وقتی تو حرکت دکمه تبدیل سوخت به بنزین و برعکس رو میزنم برخلاف اونچی که تو دفترچه راهنما گفته بدون هیچ چشمک زدن چراغ CNG خاموش میشه و بعد با یه بار زدن دیگه دوباره روشن میشه به لحاظ حرکت ماشین هم اصلا متوجه تبدیل نمیشم . به نظرتون طبیعیه؟ اینکه صرفا وقتی چراغ CNG روی آمپر با فشردن یک کلید روی داشبورد بدون چشمک زدن روشن و خاموش میشه یعنی تبدیل انجام شده؟

2- وقتی آخرین قسمت اشاره گر میزان موجودی سوخت گاز که حرف E داره شروع به چشمک زدن میکنه یعنی چقدر دیگه گاز داره؟

3- حساسیت به صدای غر غر از داشبورد وقتی ماشین درجا کار میکنه بی مورده؟

تحویل 1 هفته پیش کارکرد 200
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آيا امکان گذاشتن کروز کنترول روي ef7 دوگانه هست؟
    مشکلي براي سيستم خودرو به وجود نمياره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    ماشينتون چقدر کار کرده ؟ بنزينى يا گازى ؟
    به عبارتى مصرف ميشه هر 100 کيلومتر 10 خورده اى که به نظرم براى EF7 يه مقدار زيادى البته اگه از کيفيت بنزين همچنين ميزان ترافيک و نحوه ى رانندگى فاکتور بگيريم
    ممنون از پاسختون
    25تا..بنزینی
    به نظر تقریبا منطقی میاد، مصرف ماشین من هم خیلی بالا و در همین حدود بود، خوب قطعا مصرف در شرایط واقعی با اون چیزی که در دفترچه ذکر شده، که در شرایط تست هست فرق داره
    ضمن اینکه بزرگوار گفتن یورو 4 ولی، همین رو بگم که یک مثل قدیم هست که می گه، گفتنی ها رو فقط باید گفت

آيا امکان گذاشتن کروز کنترول روي ef7 دوگانه هست؟

مشکلي براي سيستم خودرو به وجود نمياره؟
    به این لینک مراجعه بفرمائید، تو قسمت پرسش و پاسخ رو ملاحضه فرمائید، ذکر شده که خودروهای گازسوز برای نصب نیاز به مراجعه و بررسی حضوری دارند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    درخواست راهنمایی

1- من هر وقت میخام استارت بزنم ماشین رویCNG هست وظاهرا این پیش فرض برای EF7 عادیه اما وقتی تو حرکت دکمه تبدیل سوخت به بنزین و برعکس رو میزنم برخلاف اونچی که تو دفترچه راهنما گفته بدون هیچ چشمک زدن چراغ CNG خاموش میشه و بعد با یه بار زدن دیگه دوباره روشن میشه به لحاظ حرکت ماشین هم اصلا متوجه تبدیل نمیشم . به نظرتون طبیعیه؟ اینکه صرفا وقتی چراغ CNG روی آمپر با فشردن یک کلید روی داشبورد بدون چشمک زدن روشن و خاموش میشه یعنی تبدیل انجام شده؟

2- وقتی آخرین قسمت اشاره گر میزان موجودی سوخت گاز که حرف E داره شروع به چشمک زدن میکنه یعنی چقدر دیگه گاز داره؟

3- حساسیت به صدای غر غر از داشبورد وقتی ماشین درجا کار میکنه بی مورده؟

تحویل 1 هفته پیش کارکرد 200
    ممنون
    1- کاملا طبيعيه و مشکلى نداره به صورت اتوماتيک روى گاز روشن ميشه و با يه بار فشار دادم ميره روى بنزين و با فشار دادن وباره ميره رو گاز .
    2- بستگى داره گاهى وقتا با چشمک زدن E يه دو کيلوى شايد بيشتر شايدم کمتر گاز داره و باهاش ميشه يه 20 30 کيومترى طى کرد
    3 - اون صداى غرغر ممکنه از ادوات داشبورد باشه يا رگلاتور گاز يا حتى بلبرينگ شافت گيربکس که با گرفتن کلاچ قطع ميشه
    البته با توجه به کارکرد ماشين ىکم زوده در مورد صدا قضاوت کنيم ممکنه اين صدا ها در کيلومتر هاى بالا از بين بره براى همين نبايد زياد بهش حساس بود

6. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    25تا..بنزینی
    سلام
    سمند ef7 در شرايط عادى با رانندگى عادى بدون شتاب گيرى هاى ناگهانى بايد 9 الى 9/5 تو شهر بسوزه و با شناب گيرى زياد 10 / 10/5 البته ممکنه از اين مقدار کترم بسوزه که بستگى به کيفيت بنزين و انجام به موقع سرويس هاى دوره اى هم داره .
    به قول وحيد عزىز کيفيت بنزين مصرفى هم موثر
    شما تا بحال شمع يا ----- هوا را عوض کرديد ----- هوا بايد هر 3 الى 5 هزار عوض بشه
    و اينکه نحوه ى رانندگيتون چطوره پر شتاب يا معمولى

8. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من یه سمند EF7 تحویل آبان دارم( البته 3 آذر بهم تحوبل دادن) مالتی پلکسه و تا الان 350 تا باهاش رفتم. خدا رو شکر تا الان مشکلی با خودرو نداشتم به جز دو مورد:
    1. وقتی هوا سرد میشه و معمولا صبح زود که سرما بیشتره از قسمت تسمه ماشین صدای جیر جیر میاد که تقریبا بعد از گرم شدن ماشین صدا برطرف میشه. این طبیعیه؟ به چه خاطره؟
    2. چرا با دور موتور 3000 تو دنده 5 اینقدر سرعت کمه؟ با این دور موتور تو دنده 5 سرعت فقط 93 تاست. تو دنده های دیگه هم به همین صورت. دنده 4 75 تا. دنده 3 زیر 60 تا و دنده 2 هم زیر 40 تا.( شتاب ماشین بسیار خوبه و نسبت به سمندهای LX معمولی واقعا بیشتره.)
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

.................................................. ...
    Last edited by mohamadamin77; 17-12-2014 at 00:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    برای من به یک ماه نکشید، فکر می کنم چیزی حدود دو یا سه هفته شد، دقیق یادم نیست
    سلام
    مال من زیر 1 هفته اومد. 10 تومن هم هزینه پستش شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من میخواهم برایسمند موتور ملی پایه گازسوز ثبت نام کنم و اولویتم با داشپورت جدید میباشد به نظ رشما کدام کلاس سمند داشپورت جدید میباشد من که در سایت ایران خودرو در قسمت ثبت نام اینترنتی چنین مشخصاتی پیدا نکردم در صورت ممکن منو راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •