هادی کاظمی دیگه نمیتونست واقعا بعضی جاها جلو خنده خودش رو بگیره...اگر اون سیبیل رو نداشت خندش معلوم میشد
هادی کاظمی دیگه نمیتونست واقعا بعضی جاها جلو خنده خودش رو بگیره...اگر اون سیبیل رو نداشت خندش معلوم میشد
امیدوارم تکراری نباشه ...
![]()
خوشمان آمد
نمیدونم دقت کردید یا نه ولی استفاده از شاهکار هنس زیمر توی موسیقی متن شرلوک هولمز واقعا جای تقدیر داشت![]()
ترجیح میدم 2 هفته 20روز صبر کنم ولی یه مجموعه ای ببینم که روی تمام زوایاش کار شده و آب نبسته باشن بهش !!!!
واقعا این آخری جالب بود چند جا واقعا دیگه به زحمت رد کرده بود سیامک انصاری هم همش نیشش باز بود
ولی این همه وسایل آورده بود با خودش مستشار هی میپرسه کجا بودی
خداییش از گالاکسی پد کیف کردم طرف نشسته داره انگری برد بازی میکنه
صحنه تست گرفتن هم که چیزی کم نداشت .
وقتی من این مجموعه شو دیدم، واقعا بهم شوک وارد شد. واقعا باحال بود. باهاش خیلی حال کردم. رفتن بلوس به دنیای آینده هم ایده ی خیلی جالبی بود.
.
.
.
یه جا یکی پرسیده بود چرا بعضی قسمتای پشت صحنه تو خود فیلم نیست و یک دوستمون جواب دادن که بعضیا واسه پکای بعدی هستن که این درسته ولی یه چی دیگه هم هست:بعضی صحنه ها از بس خندیدن نتونستن پر کنن در نتیجه ندیدیم!!!(مثل انگار صدایش به سنگ خورده است!!)
.
قسمت سومش هم دیدم. خنده دار بود
بچه ها به نظرتون حالا که اومدن زمان حال چی میشه؟!
یعنی می خوان زمان حال رو زیر سوال ببرن(هرچند که زمان گذشته هم کنایه است به زمان حال) ولی اینطوری مستقیم میشه و خیلی خطرناک میشه
می دونم که این رو دوستان تراش پاک می کنن.![]()
من از بعد از عید دیگه مجموعه هاش را نخریدم
چطوری الکی بحث را هیجانیش کرد و هفته های اول فروخت و بعدا اب را بست بهش و...
الان هم فقط به خاطر اسم مدیری داره فروش میره و الا هیچی نداره
ولی گالاکسی تب نبودا آپید بود....![]()
اون تیکه تست گرفتن از دامبول آخرش بود !! سبک ریتمیک با این شعر :
مادر حملت چه بد کرد شوهر کرد همه رو دربدر کرد .....حملت حملته حملته دیدم که ما تی تی تیک می کشه ...اروم اروم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)