بابا منم خو همینو گفتم
کلا همه عشق اسپم ان![]()
بابا منم خو همینو گفتم
کلا همه عشق اسپم ان![]()
من خواستم دلايلشو هم بگم ديكه گفتم مختصر و مفيد كه ديگه بره كنسول و بخره و حالشو ببره![]()
دوستان قیمت 360 Slim 4G خام چنده ؟
330 تا 380
البته به جات بستگی داره فکر کنم گرگان بودید همون 370 380![]()
سلام بچه من یه سیستم به روز دارم با رم 4 گیگ و گرافیک 1 گیگ ATI 5850 و همه بازی کامپیوتر روان اجرا می کنم
یه چند وقتی که تو فکر گرفتن یه کنسول هستم.اما نمی دونم ارزش گرفتن داره و می خواستم بپرسم تفاوت بازی تو کنسول با کامپیوتر خیلی زیاده؟ کاملترین و به روز ترین مدل xBOX360 کدوم که مشکل ساز و خراب نشه؟
خواهشا ارزش قائل شید , جواب بدید !!!!
دوستان گل !
سلام ...
چند تا سوال خیلی مهم دارم . امیدوارم تا جایی که میتونید منو راهنمایی کنید . باور کنید سوالا خیلی مبهمه ولی سعی میکنم منظورم رو خلاصه برسونم .
راستش من تو این چند سال همش با pc میکردم . خوبم بود راضیم بودم . شاید تنها دلیلم واسه کنسول نخریدن نداشتن پولش بود . به هر حال ما شرایط رو گذروندیم تا اینکه تو این اواخر شرایط کلی عوض شد و اگه خدا بخواد قرار ما هم کنسولی شیم . اما قبل هر چیز باید بگم که ما ازوناش نیستم . یعنی چی ؟ یعنی این شاید اولین و اخرین کنسول من باشه . یعنی قرار نیست واسه مدتی یکی بگیرم بعد واسه تنوع برم یکی دیگه بگریم . نه ! پس خواهشا درک کنید که من باید با نهایت دقت بخرم چونکه اگه خوب انتخاب نشه دیگه باید برم بمیرم ... پس به خاطر داشته باشید یه بار واسه همیشه . در ضم در مرد کنسول تا دلت بخواد نمیدونم ! نکتش اینجاس " نمیدونم" خب ؟!
با این توضیحات قصدم اینه که xbox 360 بگیرم . ولی کلی سوال دارم که میخوام منت بذارید جواب بدید .
سوال اول : خودم فکر میکردم اصولا xbox سه طرح بیشتر نداره arcade , elite , slim . اما نمیدونم فرقشون چیه . قبلا تو سایت رسمی وقتی میرفتی تو انواع کنسول ها نوشته بود : ارکید با جزئیات سخت افزاری . بعد الیت با جزئیات سخت افزاری . اما امروز که نگاه کردم دیدم تو همون قسمت نوشته : استاندارد و مخصوص . خواهشا اول این قضیه رو مشخص کنید الان ایکس باکس چی داریم اونم به ترتیب خوبی !
سوال دوم : ایا الان خرید xbox کار درستیه ؟ منظورم اینه که الان خدای نکرده تو یه برهه زمانی نیستم که ماکروسافت بخواد چه میدونم چند سال دیگه خط تولیدشو قطع کنه یا مثلا تا چند سال اینده فقط واسش بازی بیاد یا همچین خطراتی ؟ میتونم با خیال راحت بگیرم ؟ تو pc که همچین مشکلاتی بود ..
سوال سوم : ایا حذف ارکید و الیت میتونه معنیش این باشه که دیگه تولید نمیشه ؟ اخه تو سایت دیجی کالا زده
ارکید : توقف تولید
الیت : توقف تولید
سوال چهارم : چه سایتی بزرگترین سایته در مورد کنسول ؟ از نظر به روزی قیمت ها و درستی اطلاعات و ... ؟
سوال پنجم : لطفا قیمت اون مدلها که قرار بود تو سوال اول تفکیک کنید رو مشخص کنید . نمیخوام سرم کلا بذارن همچین .
سوال شیشم : میدنم سخته در مورد مقایسه کوتاه صحبت کرد اما شما که خبر دارید سایت های بزرگ دنیا کارشناسا xbox رو بهتر میدونن یا پلی استیشن رو ؟ میتونیم یکی رو مطلقا بهتر بدونیم یا هر کدوم تو چیزی بهترن ؟ حالا روی هم رفته چی ؟
و اخرین سوال : میترسم این مغازه ای که میرم جنساش قدیدم باشه . لطفا بگید جدیدا چی اومده xbox جدید ؟ یعنی جدیدترین مدل بازار ایران ؟ چطور میتونم ببینم قدیمیه یا جدید ؟ راستی چینی و اصل داره یا نه ؟
میدونم زیاده سوالا ولی خدا شاهده تنها امیدم شماید . من تا شنبه وقت دارم . هر جا بلدم تو فروم میذارم به این امید که جواب بگیرم . خواهش میکنم ...
واقعا ممنونم![]()
دوستان قیمت ps3 و xbax ؟ یا سایت هم برای فروشش بگید
ممنون!![]()
امروز رفتم پاساژ ببینم اوضاع قیمت از چه قراره ..... قیمت Slim 4G رو 350 و Elite رو 400 میگفتم
بنظرتون کدوم میصرفه بخریم؟ کینکت ارزش خرید داره؟
425 تومن میتونی 250 گیگ بخری................
Last edited by Alex Fera; 17-11-2011 at 20:46.
از کجا از تهران درایو اصلی یا تعویضی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)