تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 416 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

كنسول و بخر حالشو ببر

حالا تا بعدا
    بابا منم خو همینو گفتم
    کلا همه عشق اسپم ان

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بابا منم خو همینو گفتم
    کلا همه عشق اسپم ان
    من خواستم دلايلشو هم بگم ديكه گفتم مختصر و مفيد كه ديگه بره كنسول و بخره و حالشو ببره

4. 3 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان قیمت 360 Slim 4G خام چنده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان قیمت 360 Slim 4G خام چنده ؟
    330 تا 380
    البته به جات بستگی داره فکر کنم گرگان بودید همون 370 380

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه من یه سیستم به روز دارم با رم 4 گیگ و گرافیک 1 گیگ ATI 5850 و همه بازی کامپیوتر روان اجرا می کنم

یه چند وقتی که تو فکر گرفتن یه کنسول هستم.اما نمی دونم ارزش گرفتن داره و می خواستم بپرسم تفاوت بازی تو کنسول با کامپیوتر خیلی زیاده؟ کاملترین و به روز ترین مدل xBOX360 کدوم که مشکل ساز و خراب نشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

خواهشا ارزش قائل شید , جواب بدید !!!!

دوستان گل !

سلام ...

چند تا سوال خیلی مهم دارم . امیدوارم تا جایی که میتونید منو راهنمایی کنید . باور کنید سوالا خیلی مبهمه ولی سعی میکنم منظورم رو خلاصه برسونم .

راستش من تو این چند سال همش با pc میکردم . خوبم بود راضیم بودم . شاید تنها دلیلم واسه کنسول نخریدن نداشتن پولش بود . به هر حال ما شرایط رو گذروندیم تا اینکه تو این اواخر شرایط کلی عوض شد و اگه خدا بخواد قرار ما هم کنسولی شیم . اما قبل هر چیز باید بگم که ما ازوناش نیستم . یعنی چی ؟ یعنی این شاید اولین و اخرین کنسول من باشه . یعنی قرار نیست واسه مدتی یکی بگیرم بعد واسه تنوع برم یکی دیگه بگریم . نه ! پس خواهشا درک کنید که من باید با نهایت دقت بخرم چونکه اگه خوب انتخاب نشه دیگه باید برم بمیرم ... پس به خاطر داشته باشید یه بار واسه همیشه . در ضم در مرد کنسول تا دلت بخواد نمیدونم ! نکتش اینجاس " نمیدونم" خب ؟!

با این توضیحات قصدم اینه که xbox 360 بگیرم . ولی کلی سوال دارم که میخوام منت بذارید جواب بدید .

سوال اول : خودم فکر میکردم اصولا xbox سه طرح بیشتر نداره arcade , elite , slim . اما نمیدونم فرقشون چیه . قبلا تو سایت رسمی وقتی میرفتی تو انواع کنسول ها نوشته بود : ارکید با جزئیات سخت افزاری . بعد الیت با جزئیات سخت افزاری . اما امروز که نگاه کردم دیدم تو همون قسمت نوشته : استاندارد و مخصوص . خواهشا اول این قضیه رو مشخص کنید الان ایکس باکس چی داریم اونم به ترتیب خوبی !

سوال دوم : ایا الان خرید xbox کار درستیه ؟ منظورم اینه که الان خدای نکرده تو یه برهه زمانی نیستم که ماکروسافت بخواد چه میدونم چند سال دیگه خط تولیدشو قطع کنه یا مثلا تا چند سال اینده فقط واسش بازی بیاد یا همچین خطراتی ؟ میتونم با خیال راحت بگیرم ؟ تو pc که همچین مشکلاتی بود ..

سوال سوم : ایا حذف ارکید و الیت میتونه معنیش این باشه که دیگه تولید نمیشه ؟ اخه تو سایت دیجی کالا زده

ارکید : توقف تولید
    الیت : توقف تولید

سوال چهارم : چه سایتی بزرگترین سایته در مورد کنسول ؟ از نظر به روزی قیمت ها و درستی اطلاعات و ... ؟

سوال پنجم : لطفا قیمت اون مدلها که قرار بود تو سوال اول تفکیک کنید رو مشخص کنید . نمیخوام سرم کلا بذارن همچین .

سوال شیشم : میدنم سخته در مورد مقایسه کوتاه صحبت کرد اما شما که خبر دارید سایت های بزرگ دنیا کارشناسا xbox رو بهتر میدونن یا پلی استیشن رو ؟ میتونیم یکی رو مطلقا بهتر بدونیم یا هر کدوم تو چیزی بهترن ؟ حالا روی هم رفته چی ؟

و اخرین سوال : میترسم این مغازه ای که میرم جنساش قدیدم باشه . لطفا بگید جدیدا چی اومده xbox جدید ؟ یعنی جدیدترین مدل بازار ایران ؟ چطور میتونم ببینم قدیمیه یا جدید ؟ راستی چینی و اصل داره یا نه ؟

میدونم زیاده سوالا ولی خدا شاهده تنها امیدم شماید . من تا شنبه وقت دارم . هر جا بلدم تو فروم میذارم به این امید که جواب بگیرم . خواهش میکنم ...

واقعا ممنونم

9. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان قیمت ps3 و xbax ؟ یا سایت هم برای فروشش بگید
    ممنون!

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ ببینم اوضاع قیمت از چه قراره ..... قیمت Slim 4G رو 350 و Elite رو 400 میگفتم
    بنظرتون کدوم میصرفه بخریم؟ کینکت ارزش خرید داره؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

425 تومن میتونی 250 گیگ بخری................
    Last edited by Alex Fera; 17-11-2011 at 20:46.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

425 تومن میتونی 250 گیگ بخری................
    از کجا از تهران درایو اصلی یا تعویضی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •