دوستان سلام
چطور می شه وقتی گوشی داره زنگ می خوره بذاریش رو سایلنت ؟ یعنی تلفن زنگ بخوره ولی صداش در نیاد یا بعبارتی تماس گیرنده متوجه نشه که شما تماس رو پاسخ نمی دید ؟
دوستان سلام
چطور می شه وقتی گوشی داره زنگ می خوره بذاریش رو سایلنت ؟ یعنی تلفن زنگ بخوره ولی صداش در نیاد یا بعبارتی تماس گیرنده متوجه نشه که شما تماس رو پاسخ نمی دید ؟
ولوم رو کم کن خوب!!!![]()
مجموعه عظیمی از بازی های استار رو توی 4shared میشه پیدا کردو کافیه samsung star رو توش سرچ کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
چه مدیا پلیری؟چرا مدیا پلیر نصب نمیکنی؟ جواب میده هاااا
اگه ولوم رو کم کنی و یادت بره دفعه بعد که زنگ بخوره متوجه نمی شیولوم رو کم کن خوب!!!
نه! ولوم رو کم کنی همون موقع عمل میکنه کاری به پروفایلت نداره!!!
لازم نیست ولوم رو کم کنی اگه چند لحظه نگهش داری کافیه . همونی که می خواستمنه! ولوم رو کم کنی همون موقع عمل میکنه کاری به پروفایلت نداره!!!
ممنون دوست عزیز
نگفتین چه مدیا پلیری برای استار پلی لیست داره؟
مدیا پلیر برای ویدیو و فیلم هم براش هست؟ مال خودش بدرد فیلم دیدن میخوره؟
استار معمولی توی بازار تقریبا دیگه نیست. مدل تی ویش هم 155 تومنه.(مشهد) حالا می ارزه بخرم. یا الجی بخرم .مثلا فرِش کوکی.
تلویزیونش کلا توی یه حالت معمولی خوب میگیره؟
KD Player خوبه پلی لیست هم داره
همونی که دوستمون گفت ولی مدیا پلیر یه دونه بیشتر نیست!! که همونه!
پلی لیست هم داره!!
همه چیزم پخش میکنه توی یه بخشی میتونی بگی چه فرمتی رو پخش کنه یا نکنه!
مال خودش خیلی خوبه من که ازش راضی هستم. البته نسب به گوشی میگم خوبه و الا پلیر های دیگه هم هست واسه گوشی های دیگه که خیلی امکاناتش بیشتره!
تهران گیر میاد. ددا هم فکر کنم 130 باید باشه کوکی هم بدک نیست . تغریبا این دو تا برند مدلاشون مثل همه ولی اینترفیس استار بهتر و راحت تر و قشنگ تره!
تلویزونش هم گیرندگی بالایی داره مثل دیدن فیلم عمودی و افقی داره!! ( من با گوشی دوستم تست کردم. تلویزون ما کلی باید چپ و راستش کنی که همه رو خوب بگیره این خود به خود همه رو خوب گرفت!! )
کلا چیز بدرد بخوری هست البته اگه اهل دیدن برنامه های تلویزون هستی!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)