نرم افزار کرج 5900 تولید صنعتی 5896 خدایا خودت همه این بچه های گل پی سی world او امروز شاد کن![]()
نرم افزار کرج 5900 تولید صنعتی 5896 خدایا خودت همه این بچه های گل پی سی world او امروز شاد کن![]()
ایشالا قبول شی!!!
اره منم فکر کنم چون رفته بودم علوم تحقیقات کنکور بدم 90% برگه ی بقل دستی هام نوشته بود نرم افزار پرند .البته نمی شه به این چیزا اعتماد کرد چون بیشترشون سیاهی لشکرن.نمونش دوست خودم
بود اومده بود الکی کنکور بده!
تو کانون ترازارو نوشته ولی نمیشه دقیق گفت سال به سال تغیر میکنه
تهران جنوبیاشششش!!!
ایشالا شما هم قبول شی اونجا ببینیم همدیگرو!![]()
چه ترافيكي شد!!کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 26![]()
دیگه نظری نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
ایشالاااااااااااااااااا.... ....................![]()
آقا یک طرحی دارم نا هنوز نتایج نیومده فقط واسه این که بگیره هرکی این پست رو خوند بهش عمل کنه:
همه بچه ها درصد های همه درساشون رو تخمین میزنن بعد ترازشون رو تخمین میزنن بعد از این که نتایج تو سایت اومد تو همین پستی که تخمین زدن ویرایش میکنن و نتیجه اصلیشونو میگن ببینیم که بهتر میتونه تخمین بزنه!
از خودم شروع میکنم:
ادبیات:60
عربی:40
معارف:80
زبان:80
ریاضی:25
فیزیک:50
شیمی:75
تخمین میزنم ترازم 5900-6000 باشه
خوب حالا نوبت شماست....!
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
آقا یک طرحی دارم نا هنوز نتایج نیومده فقط واسه این که بگیره هرکی این پست رو خوند بهش عمل کنه:
همه بچه ها درصد های همه درساشون رو تخمین میزنن بعد ترازشون رو تخمین میزنن بعد از این که نتایج تو سایت اومد تو همین پستی که تخمین زدن ویرایش میکنن و نتیجه اصلیشونو میگن ببینیم که بهتر میتونه تخمین بزنه!
از خودم شروع میکنم:
ادبیات:60
عربی:40
معارف:80
زبان:80
ریاضی:25
فیزیک:50
شیمی:75
تخمین میزنم ترازم 5900-6000 باشه
خوب حالا نوبت شماست....!
در ضمن من فناوری اطلاعات مشهد زدم!
Last edited by ali_saeedi; 04-09-2010 at 09:17.
تراز شما از 6000 خیلی بیشتر میشه
اگه درصدای شما همین باشه..تراز شما شاید تا 6500 هم بیاد....
من فقط تخمین زدم هیچ جا درصد هامو نگرفتم حالا 1 هو میبینی همه رو منفی زدم و 3500 هم نشم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)