سلام دوستان کسی hp g6-1045 داره؟میخوام بدونم با گرافیکش آیا میشه gta یه مافیا 2 یا fifa11 بازی کرد؟؟؟خیلی فوریه لطفا زودتر جواب بدیییین مرسی ی
سلام دوستان کسی hp g6-1045 داره؟میخوام بدونم با گرافیکش آیا میشه gta یه مافیا 2 یا fifa11 بازی کرد؟؟؟خیلی فوریه لطفا زودتر جواب بدیییین مرسی ی
باسلام خدمت دوست عزیر من تو پست شماره 3295مسئله لپ تاپو گفتم ولی دوستان گفتن زیادی حساسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکسی از روی تجربه خودش یه حرفی میزنه.
من کل زندگیم با hp داره میچرخه.
چو hp مباد تن من مباد![]()
دورد بر همگی
دوستان من یه لپ تاپ اچ پی HP ProBook 4520s - i3 خریدم . دوتا مشکل باهاش دارم ، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه که خیلی حیاتیه :
1- وقتی سی دی ویندوز XP رو داخل درایو میذارم و می خوام ویندوز xp نصب کنم ، بعد از ری استارت و بوت شدن سی دی ، مرحله اول که کپی فایل های ویندوزه تموم میشه ولی وقتی می خواد وارد مرحله بعد بشه یه پیغام خطا میده و دیگه نصب ادامه پیدا نمی کنه . مشکل از سی دی ویندوز نیست چون تا حالا 5 تا ویندوز مختلف امتحان کردم
2- ورژن وندوز 7 که الان روش نصبه ultimate هست ولی توی سایت hp درایور برای این نوع ویندوز نداره ، باید کدوم درایور ها رو از سایت hp بگیرم؟
ممنونم
سلام بچه ها. بین این دو تا کدومو بخرم. قیمت برام مهم نیست فقط و فقط هم قدرت رندر گیری بیشتر با V-RAY برام مهمه
HP DV7-6099EE
CPU:CORE I7 SANDY BRIDGE 2630QM
RAM:8GB
HP ENVEY 17
CPU:CORE I7 840QM
RAM:8GH
دومیه رو فقط سرزمین رایانه داره اینم لینکش هست.
لطفا بازم توجه کنید که بلو ری و هارد و ظاهر و وزن و باتری و هیچ چیز دیگه ای برام اهمیت نداره. فقط سرعت رندر گیری بیشتر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه مدل خوب دیگه ای رو هم میشناسید تا 2میلیون تومن بهم معرفی کنید.
سلام من 6099 دارم.
فقط میتونم بگم عالیه.
از میون 4 تا لپتاپی که تا بحال داشتم این یه چیز دیگس.
شک نکن.
سلام.
من 6099 دارم.
البته توپست قبلی هم گفته بودم.
از لحاظ استحکام عالی هست و هم جنس شاسی و هم بدنه از فلز هست.
از لحاظ کاری و قدرت پردازش هم در بازی و هم در رندر قوی عمل میکنه.
مرسی
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
دوستان یه چیزی بگما.
6099ee مدل 6 نیست و مدل 7 هست .یعنی dv7 هست
که توسایت hp هم کاملا مزیتاشو گفته.
منظور اینه که تفاوت مثلا 6090 با 6099 فقط در هارد و ابعاد مانیتور نیست.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
سلام.
به msi دار ها جسارت نشه یه موقعی.
اما دوست عزیز شما hp رو با msi مقایسه میکنید؟؟
اصلا این قیاس صحیحه؟؟
دو تاشو از نزدیک دیدین؟؟
من GX660 داشتم با اون ایتمهای رویایی از جمله فول اچ دی و 12 گیگ رم و .....
اما مگه میشد ببریش تو یه جمع مثلا دانشگاهی.
پر از led و اسپیکرهایی که هرکی نمی دونست فکر میکرد این برا مجلس گردوندن ساختن با اون ......
سلام
دوستان من فردا اگر خدا بخواد میخوام لب تاپ مدل HP 620-B رو بخرم
من فقط میخوام ازش برای دانلود از اینترنت و همچنین فیلم دیدن استفاده کنم و نهایتا برنامه آفیس..
میخوام زیاد روشن بزارمش که دانلود کنه و به قول معروف خرکار باشه...
بنظر شما مدل خوبی هست که بخرم یا نه؟
سلام
دوستان من فردا اگر خدا بخواد میخوام لب تاپ مدل HP 620-B رو بخرم
من فقط میخوام ازش برای دانلود از اینترنت و همچنین فیلم دیدن استفاده کنم و نهایتا برنامه آفیس..
میخوام زیاد روشن بزارمش که دانلود کنه و به قول معروف خرکار باشه...
بنظر شما مدل خوبی هست که بخرم یا نه؟
Last edited by bayern; 18-07-2011 at 10:21.
بالاخره 4530s گرفتم !
لپتاپ خوبيه . I5 4g - 640 - 1g
توي سايت نوشته بود گرافيكش جيفورس هست ولي خب الان ميبينم رادئون در اومده !
...
درايور بلوتوثش كه پيدا نيست . با سي دي خودش هم نصب نشد :( نه درايور بلوتوثش نه Lanنه گرافيكش ...
تو سايت خودش هم چند مدل درايور هست .و يه نگاهي به ساپورت اچ پي بندازين ببينين .
نميدونم بايد چطوري دانلود كنم درايورش رو :(
...
مدل هاي 3150 و 52 رو از روي خود درايوش ريكاوري درايور ميگرفتم . اما اين اينطوري نيست ... تازه يه ويندوز 7 نصب كردم براش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)