سلام
[
![]()
سلام
دوستان در شرق تهران چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می دن(مرکز حکمت شعار)؟ 64 ، 128 یا 256 . نامحدود باشه بهتره ، (یا حداقل شب ها رایگان باشه )
ممنون
خوب کدوم سرویس دهنده سرعتش بیشتره؟![]()
خب همه شرکتها یه سری سرعتها رو رائه میدن
64
128
256
512
1mb
و بعضیام بیشتر
بستگی یه سرعتی داره که از شرکت میگیرین
هر کدوم قیمتی داره
ممنون
سلام دوستان
من آلان از داتک اینترنت دارم میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم چون داتک خیلی گرونه منم ازاینترنت استفادم کم شده.از شاتل پرسیدم تو منطقه کاشانی نداشت از صبانت هم پرسیدم گفت نداریم تو سایت آسیا تک هم زدم نداشت .یه شرکت امپراطور گفت داریم.آلان نمیدونم چی کار کنم اگر رانماییم کنین ممنون میشم
منطقه: کاشانی![]()
پیش شمارتون چنده؟؟؟
سلام
دوستان این شرکت" امپراتور " که اینترنت 512 میده و یه مدت هم تبلیغاتش تو p30world بود، چطوره سرویس اینترنتش؟؟؟؟
کلا...کسی می دونه تو منطقه نارمک (مرکز تلفنمون نبوت هستش)کدوم شرکت سرویس بهتری داره؟؟؟
Last edited by cyrus_achamenian; 16-02-2009 at 15:14.
[QUOTE=hamidreza72;3507972]پیش شمارتون چنده؟؟؟[/QUOT
منطقه کاشانی با پیش شماره 4404.![]()
با سلام
من می خوام صبانت بگیرم خود اون فردی که تو نمایندگیش کار می کرد می گفت که سرعت 128 با سرعت 512 هیچ فرقی نداره آیا واقعا همین طوره ؟ یعنی همون 128 را بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنید .
با تشکر
و یه سوال دیگه : می خواستم بدونم آنلاین بازی کردن خیلی حجم مصرف می کنه یا نه ؟ مثلا برای حدود 1 ساعت بازی چقدر مصرف می شه ؟
Last edited by m30h; 16-02-2009 at 16:53.
[quote=mahshid400;3508351]عزیز سپنتا و فن آوا و لایزر هم منطقه شما رو ساپورت میکنن
میتونی به اینها هم زنگ بزنی ببینی پورت خالی دارند یا خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)