aol چیه؟ همه دارند حرف میزنند دربارش
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
aol چیه؟ همه دارند حرف میزنند دربارش
نه یه فی ل ت ر شکن ناز بود که سرعتش از وی پی هم بهتر بود پورت های و ی پی رو هم که بسته بودند این با نهایت سرعت کارشو انجام میداد واقعا بی نظیر بود اما اونم فیل شد رفت
فكر كنم يه مرورگره كه مثل فيل شكن عمل ميكنه
بالاخره همه اینا تموم میشه امیدوار باشید
حالا اگه کارتون ضروریه از tor browser استفاده کنید بدرد دانلود نمیخوره ولی خوب میشه یه کارایی کرد باهاش قطعی هم خیلی خیلی کم داره
نه پرو ک س ی رو وارد idm یا اپرا و .... میکنی و این نرم افزارم دانلود میکنی یه اکانتم توی سایت aol میسازی و تموم البته اینا همش ماله قبل یود دیگه تموم شد
وای که چقدر سرعت امشب افتضاحه! به زور به 20 کیلوبایت میرسه!![]()
منم دیشب 1گیگ بیشتر دانلود نکردم
تاحالا پشتیبانی مثل پارس انلاین ندیدم واقعاااااااااااا بی نظیره و در اوج ادب و ..... صحبت میکنند و حالیشونه
نشد ما یه بار میل بزنیمو جواب ندند واقعا دمشون گرم
در مورد دشبم و پریشب میل زدم که چرا 1 گیگ و کلی قر زدم هم میل زدند و هم الان زنگ زدند خونه برنداشتم به موبایلم زدند
فرم پر کردم برام این اومد
کاربر گرامی
با عرض سلام و وقت بخیر؛
از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم. نظر(های) شما در وب سایت ثبت شده و مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت. بیشک نقطه نظرهای ارزشمند شما، گروه شرکتهای پارسآنلاین را در راه رسیدن به هدف خود یاری خواهد نمود.
در صورت تمایل برای ارتباط بیشتر با بخش امور مشترکین میتوانید با شمارهی تلفن 021-822088253 و یا ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتباط برقرار کنید.
گروه شرکتهای پارسآنلاین آمادهی شنیدن پیشنهادات و انتقادات شما در تمام ساعات کاری است.
شاد، موفق و پیروز باشید
با تشکر
نسرین طاهریپور
شرکت پارسان لین ارتباطات
فروش ADSL 2+ تهران
تلفن مستقیم: 82208253
نمابر : 82208907
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در جواب چرا 1 گیگ نیم 2-3 ساعت بعد این اومد و بعدم زنگیدند
مشترک گرامی
سلام
وقت بخیر
ایمیل شما دریافت و از طرف واحد مربوطه در حال پیگیری است.
بازم بهم نگفتند نه همینم زیاده و .... واحد تهرانم گفت زیادش میکنیم و 1 هفته پیش زیاد کردیم بعدم چک کرد گفت 1500-1600 مگ هم دانلود کردی و این 2 شبه هم مشکل سراسری بوده و واقعا دست ما نیست و خواهش داریم سرویستونو عوض نکنید
اما گفت مطمئن باشید روی 1500-1600 مگ نگهش میداریم و اگه پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد مطمئن باشید همین 1500 مگو 2 برابر میکنیم
منم هفته ای یه بار میل میزنم تا زیاد کنند واقعا
قابل توجه پشتیبانی بنجل پیشگامان نصف جهان
بابا من دانلودم نصف شده!
پیشگامان زرنگ شده.دیگه نمیزاره زودتر کانکت بشی.سر ساعت 2 قطع میشه و چند ثانیه بعد وصل میشه!!
شبها سرعت دقیقا نصفه روزه!من دیشب 1.6 گرفتم.دو شب پیش هم 1 گیگ.این واسه من فاجعه است.
حالا چند روز صبر میکنم اگر درست نشد زنگ میزنم پدرشونو در میارم.الان اگه زنگ بزنم بهونه میارن که مشکل سراسریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)