تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 1004 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مکس نت از وقتی رفته مخابرات واقعه ریده . فقط یکم پینگ داخل کم شده . در عوض سزعت حسابی اومده پایین . پینگ خارج هم خفن رفته بالا

قضیه چیه ؟ یعنی چی رفته مخابرات ؟

مخابرات باز هم اساسی قاط زده

2. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نمیدونم سعید جان . الان به جای آی پی مکس نت آیپی 2.188 میده و آی اس پی رو زده ITC !

غلط نکنم داره ملی میشه ! .

4. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینجا هم شده پینگ بازار یه بحث مفید ندیدیم اینجا

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اینجا هم شده پینگ بازار یه بحث مفید ندیدیم اینجا
    مثلا چه بحثی
    وقتی که تاپیک در مورد اینترنته چه بحث خارج موضوعی میشه کرد؟؟؟

7. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مثلا چه بحثی
    وقتی که تاپیک در مورد اینترنته چه بحث خارج موضوعی میشه کرد؟؟؟
    وقتی تاپیک در مورد اینترنته بجز پینگ میشه در مورد سرعت اینترنت ، راهنمایی سرویس خوب ، مقایسه Isp و... هم بحث کرد! متاسفانه فقط تاپیک شهر ما اینطوریه و یه چند نفر تاپیکو تصاحب کردن فک میکنن مال باباشونو! من خودم دو بار اومدم اینجا سوال کردم و کلا از اومدنم تو این تاپیک پشیمون شدم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

وقتی تاپیک در مورد اینترنته بجز پینگ میشه در مورد سرعت اینترنت ، راهنمایی سرویس خوب ، مقایسه Isp و... هم بحث کرد! متاسفانه فقط تاپیک شهر ما اینطوریه و یه چند نفر تاپیکو تصاحب کردن فک میکنن مال باباشونو! من خودم دو بار اومدم اینجا سوال کردم و کلا از اومدنم تو این تاپیک پشیمون شدم
    اخه برادر من اینکه در مورد ISP خوب صحبت کنیم مگه چقدر میشه راجع به اونا بحث کرد
    شما به شخصه از کدوم شرکت خوشتون میاد که بیادید ازش دفاع کنید یا اصلا ازشون دفاع میکنید؟؟؟
    این همه شرکت در حال فعالیت هستند که یکی از یکی مزخرف تره
    ولی راجع به اینکه شما بر حسب بودجه مالی و انتظار شما از ISP میشه راهنمایی کرد
    که تا اونجایی که من خودم تو این تاپیک بودم تا حالا همچین موردی ندیدم که راهنمایی نکرده باشن

10. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اخه برادر من اینکه در مورد ISP خوب صحبت کنیم مگه چقدر میشه راجع به اونا بحث کرد
    شما به شخصه از کدوم شرکت خوشتون میاد که بیادید ازش دفاع کنید یا اصلا ازشون دفاع میکنید؟؟؟
    این همه شرکت در حال فعالیت هستند که یکی از یکی مزخرف تره
    ولی راجع به اینکه شما بر حسب بودجه مالی و انتظار شما از ISP میشه راهنمایی کرد
    که تا اونجایی که من خودم تو این تاپیک بودم تا حالا همچین موردی ندیدم که راهنمایی نکرده باشن
    نمیخوام این بحث کش پیدا کنه ولی بهتره رویه کلی تاپیک عوض بشه (یه نگاه به تاپیکهای همسایه بندازید)، الان شما 10 صفحه قبلو ببینید 90 درصدش شامل عکس پینگ میشه که توسط دو یا سه نفر تکرار میشه!! بنظرتون واقعا اینا بدرد کی میخوره؟ تنها دلیل اینجور پست دادنا هم افزایش تعداد پسته!

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نمیخوام این بحث کش پیدا کنه ولی بهتره رویه کلی تاپیک عوض بشه (یه نگاه به تاپیکهای همسایه بندازید)، الان شما 10 صفحه قبلو ببینید 90 درصدش شامل عکس پینگ میشه که توسط دو یا سه نفر تکرار میشه!! بنظرتون واقعا اینا بدرد کی میخوره؟ تنها دلیل اینجور پست دادنا هم افزایش تعداد پسته!
    خوب لطفا شما بگید چه بحثی باید کرد تو این تاپیک ؟ اگه ببینید غیر پینگ هم بحث شده . کلا تاپیک برای همین ساخته شده . در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده که بیاید پینگ ببینید !

13. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوب لطفا شما بگید چه بحثی باید کرد تو این تاپیک ؟ اگه ببینید غیر پینگ هم بحث شده . کلا تاپیک برای همین ساخته شده . در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده که بیاید پینگ ببینید !
    گفتم که دیگه نمیام این تاپیک ، دیروز اومدم ببینم بازم دارین پینگ میذارین یا نه البته مشکل برمیگرده به ذات ارومیه‌ای ها (خودم بچه ارومیم) که هیچ حرفی تو کلشون نمیره ، فک میکنن خودشون عقل کلن واقعا خجالت آوره که ما از استان همسایه اینقدر عقبیم و دلیلشم فقط خود ماییم
    Last edited by EngineeR EhsaN; 20-04-2012 at 14:09.

15. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

گفتم که دیگه نمیام این تاپیک ، دیروز اومدم ببینم بازم دارین پینگ میذارین یا نه البته مشکل برمیگرده به ذات ارومیه‌ای ها (خودم بچه ارومیم) که هیچ حرفی تو کلشون نمیره ، فک میکنن خودشون عقل کلن واقعا خجالت آوره که ما از استان همسایه اینقدر عقبیم و دلیلشم فقط خود ماییم

داداش کلا این حرفا رو ولش ...

راه حل شما چیه برای جبران این عقب ماندگی و ... ؟؟؟

انتقادت صحیح و به جاست ولی راه حلش رو هم ارائه بده تا ببینیم ایراد دقیقا کجاست و چه کاری انجام نشده که شما اینطور انتقاد می کنی از وضعیت تاپیک !

لازم اینم بگم که منم با رویه فعلی تاپیک موافق نیستم و کلا فقط سر میزنم و بیشتر اوقات پست نمیدم

17. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •