پس چرا مثلا روي اين DV66 HP ها بجاي ويستاي 64 بيتي 32 بيتي نصب ميكنن؟
پس چرا مثلا روي اين DV66 HP ها بجاي ويستاي 64 بيتي 32 بيتي نصب ميكنن؟
دوستان به نظرتون vaio سری z ارزش صبر کردن رو داره ؟ به نظرتون سری sr که جدیدا وارد بازار شده و ضمنا قیمت نسبتا خوبیم داره تو vaio ها چطوریه برای خرید گزینه مناسبی هست یا نه با گرافیک Ati ؟
یک سوال دیگه هم داشتم به نظرتون مونتاژآمریکا یا ژاپن ارزش اینهمه اختلاف قیمت رو داره ؟ البته این سری sr ظاهرا مونتاژ چین هست
بدلیل اینکه تمام نرم افزار ها نسخه 64 بیتی ندارند و مشکل درست می کنند ... 32 بیت راحت تر و قابل انعطاف تره ... توی درایورها و بازی ها راحت تر قابل کاربرد هست
فرق زیادی هم نداره
من نظرم اینه فعلا سونی نخرید تا سری های جدید وارد بشوند و ببینیم کیفیت چطوره ... الان هنوز بازار سری های قدیمی پر هستند ... تا اینا فروش برند که شرکته نمیاد قیمتاش رو بیاره پایین یا مدلهای جدید رو راحت عرضه کنه ... یه چیز دیگه ... گرافیک ATI رو نخر ... یک 8400M GS به نسبت پربازده تر هست تا ATI
این سری جدید یکم گرون هستند و فعلا توی دبی هم ازشون زیاد نیست ... باید بایستیم تا ببینیم ایران رهجو و دیگر گارانتی کنندگان چطور خدمات میدن
در مورد سوال دوم ... به نظرم فرق زیادی بین چین و ژاپن و آمریکا نیست مگر در کیفیت بعضی سری های خاص ... خوب واقعیت هست که مونتاژ آمریکا دقیق تره و باتری هاشون بهتر ... لپ تاپ های آمریکایی عجیب نویزشون کمتره و حرارت کمتری دارند
توي ليست تحويلي hp 6680 نوشته كه يه وب كم با هندزفري هم جداگانه هست. وبكم مگه روي خودش وصل نيست؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه ؟
سوالی نبود ؟ تا بیاییم شما رو درست راهنمایی کنیم و راه اندازی کنیم پیر میشیم !!!
Last edited by man7tomani; 19-08-2008 at 18:55.
روی خود دستگاه یه web هست اون که 100% و متاسفانه فروشنده ها نمی تونن درش بیارن( خیالت راحت
) . اما توی box هم یه web هست . به سایت ایران اچ پی برو و قسمت *** ? What's in the Box *** مدل 6880 رو بخون.
Last edited by ravani_13; 19-08-2008 at 19:20.
مشکل اینجاست که این کانفیگ ها در ایران اینجوری در امریکا همین مدلها تمام کارت گرافیکیشون انبورده.....
شما برو اونجا یه کافی نت و هر مدلی رو که می خوای با هرنوع گرافیکی از سایت انتخاب کن و 24 ساعته بهت می رسونن و اصلا هم اینجوری که شما میگی نیست . ( سال 2008 - تو امریکا - گرافیک ها همه انبورد. جک نگو حاله خندیدن ندارم )
تشکر REGISTERED USER . راستش من نظرم برای خرید روی سری sz بود ولی چون زیاد برام ضروری نیست فعلا تصمیم گرفتم بخاطر سری جدید و البته BlueRay صبر کنم چون روی 13.3 اینچی های سونی BlueRay نیست.
ضمنا واسه خرید منم با نظر شما موافقم ورود همین سریsr یک چیزی در حدود 100 تومن افت قیمت رو باعث شده روی چنتا از sz هانتیجتا فکر کنم ارزش صبر کردن رو داره . سری جدید 13 اینچی های سونی هم Review خاصی من ازشون ندیدم جایی .! درسته یا اینکه من پیدا نکردم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)