درسته..راست میگی...یادمه سال 81 بود رفته بودیم واسه خرید لباس..بعد یکی از فروشندهای لباس اون مغازه...
یه 206 تیپ 1 داشت که فکر کنم تو فرانسه هم رنگ شده بود...رنگش یه جوری بود سبز مغز پسته ای مایل به آبی...بعد فرمونش یه جور دیگه خیلی لاغرتر بود ( بی ریخت) ....مانیتورشم فقط ساعت نشون میداد...خیلی کوچیک بود
مانیتورش...ولی کاملا تابلو بود اصل فرانسست.....
ما خودمون یه 206 تیپ 2 سال 82 خریدیم....خداوکیلیش خیلی موتور خر کاری داشت....خیلی سگ جون بود...
4 سال اول فقط روغنشو عوض کردیم...تازه با اون فشارهایی که من موقعی که بچه بودم روش میا وردم..
یه تیکاف یاد گرفته بودم پدرماشین رو د رمی آوردم.....یادمه وقتی بارون می یومد..میرفتم دم این دس انداز
پلاستیکیها که به سوسیس معروف بود..میرفتم لاستیک جلو رو مماس میکردم باهاش مچسبودنم بهش...
بعد ترمز دستی رو می کشیدم بالا بعد پام رو تا آخر میزاشتم رو گاز بعد از 5 ثانیه کلاژ رو ول می کردم ...
قشنگ لاستیکهای جلو حدود 30 ثانیه روی دست انداز لیز میخورد و نمیتونست رد بشه چون خیس بود..
کلا تمام حرفهایی که زدید همش تایید میشه ...
ولی الان 2 هفتست یه 206 ساخت 90 خریدیم الان بزرگ شدم و وقتی سوار میشم خیلی رعایت می کنم فشار نمیارم چون میدونم خراب بشه چه خرجی میندازه گردن آدم...
با این حال گربکسش روی دنده 3-4 مشکل داره با اینکه صفره ماشین انگار شتابش خرابه ...