سلام:چگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کردچگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کرد.من این مشکل رو دارم لطفا جواب من را بدیدبدون نیاز به کابل باشه ممنون؟
سلام:چگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کردچگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کرد.من این مشکل رو دارم لطفا جواب من را بدیدبدون نیاز به کابل باشه ممنون؟
با سلام به همه دوستان
من افزونه idm رو کروم نصب کردم اما میگه: این افزونه فلگ شده و نصب نمیشه
من باید چیکار کنم ؟
سلام .چک کن اگه نرم افزارت مشکل نداشته باشه .به احتمال نود درصد ویروس داری .برو ویروس کشیش کن.اگه نشد. سیستم ریستورش کن اگه نشد ویندوز عوض کن
درود و شب خوش
قابل توجه دوستانی که مشکل تخریب فایل یا Data corruption دانلود منیجر IDM دارند؛ چند روزی هست که مشکل من حل شده است.البته راهحلی که اشاره میکنم تجربه منه و در موقعیت من جواب داده.
همونطور که قبلاً هم نوشته بودم من با چندتا ویندوز (از XP گرفته تا 8.1) و تغییر کانکشن از 32 به 16 و 8 هم امتحان کردم ولی جواب قانع کننده نگرفتم. تا اینکه فهمیدم احتمالاً مشکل از سختافزار مودم یا اینترنت ISP ممکنه باشه. پس از کلی پرس و جو و داد و بیدابا ISP نتونستم نتیجهای بگیرم.
من از مودم وایرلس TD-W8960N استفاده میکنم و همچنین از یه تلفن بیسیم. تو قسمت Caller ID تلفن بیسیم اتاقم شمارههایی مثل 77،88888،222،111 و تکرارهایی از اعداد نمایان شدن. پس از کمی تحقیق و وبگردی نتیجهگرفتم که احتمالاً مشکل از تداخل امواج یا اصطلاحاً همپوشانی فرکانس ِکانالهای تلفن و مودم بیسیم بوده.
اکثر مودمهای موجود در بازار و تلفنهای بیسیم از دامنه فرکانس 2.4GHz استفاده میکنند؛ که ممکنه باعث تداخل تو کارکرد یکدیگر بشه. البته مودم میتونه به طور خودکار کانال خلوت و آزاد را انتخاب کنه ولی به هر روی؛ مودم من با تلفن بیسیم باهم مشکل داشتن. بعد از اخراج تلفن بیسیم از اتاقم تا حالا دیگه مشکلی با اختلال اطلاعات و حذف فایل توسط IDM نداشتم.
درضمن باز میگم شاید عوامل دیگهای هم تو خطای IDM مؤثر باشن؛ ولی برای من که دوماهه دارم با کامپیوتر و IDM کشتی میگیرم فعلاً جواب داده. من تو وبگردی وقتی صفحه وبی که عکس زیادی هم داشت به سختی بارگذاری میشد+ عکسها و حتی کدهای HTML هم تخریب و مختل میشدن.
اونایی که از مودمهای وایرلس استفاده میکنند از توصیههای لینکهای زیر بهره ببرند:
Last edited by msina2500; 01-02-2014 at 23:11.
سلام
اینجا یه چیزایی گفتن ولی من زبونم خوف نیس نتونستم کامل بخونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [1-25-true]
در ضمن فیلتره !
ممنون از اشتراک تجربت
برای منم مشکل سخت افزاری یکی از گزینه هام بود ولی آخرش فهمیدم مشکل از اون نیست
این موردی که شما میگید به فکر منم رسیده بود ولی تلفن بی سیم نداریم
حالا اگه همسایه ها داشته باشن نمیدونم
رو خط تلفن من فقط مودم وصله و تلفنی استفاده نمیکنیم
در ضمن یه مدت با کبل هم مودم رو وصل کرده بودم البته با کابل اوایلش اصلا ارور نمیداد (!) و آروم آروم این ارور با کابل هم پدیدار شد (!)
الان چند روزیه بدون کرک و به حالت تریال و با 8 کانکشن و تغییر DNS server به گوگل مشکلی ندارم
من در فاصله نیم متری مودم یک دستگاه تلفن بیسیم دارم و بصورت وایرلیس به مودم وصل میشم.
تا حالا هم مشکل اینطوری نداشتم.
از نسخه کرک شده هم استفاده میکنم.
منم مشکلم با idm ورژن جدید این بود پاکش کردم همون ورژن قبلی رو نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.صبر کردم تا کرک خوبی واسش بیاد.
سلام
من برای پاک کردن دانلود منیجر دچار مشکل شدم
در قسمت کنترل پنل و حذف برنامه ها اصلا نمیاد
اما فایلش در درایور c هستش و unistall رو که می زنم این ارور رو میده
من به قسمت add ons و extension هم رفتم اما گزینه ی دانلود منیجر نبود که پاکش کنم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید برای حل این مشکل
وقتی هم خواستم کل فایل رو از درایو پاک کنم، ارور داد که این برنامه در حال اجرا هستش
سلام
شما ok بزن سیستم ریست میشه idm پاک میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)