تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 737 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یاریس از نظر مصرف سوخت عالی هستش که مصرف ترکیبی ان 6 لیتر هستش در عوض قدرت و شتاب کمتری نسبت به این دو دارد.
    نسبت به آوانته شتابش کمتره اما به چشم دیدم تیپ 6 رو گرفته! کلا تو شتاب تیپ 6 تعطیله! مخصوصا اگه قبلش سوار تیپ 5 شده باشید!
    به نظر من اگه پول داری یاریس بهترین گزینه اس! امکانات قابل قبول و فضای داخل اتاق عالی(چه مدل سدان و چه هاچبک!) بر خلاف ظاهر کوچیکش! بعدش آوانته توصیه میشه! در کل خرید از ایران فرغون به هیچ عنوان توصیه نمیشه!

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان با 11 تومن دست 2 چی میتونم بگیرم ؟
    نهایت واسه 2 نفر ، و اگه داشته باشه یه کمم سواری
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

206 تیپ 3 مدل زیر 84!

5. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا اقا پوریا چون شما از تیپ 5 پیاده شده و سوار تیپ شدید این حس رو دارید اما قدرت و شتاب sd v9 خیلی بهتر از یاریس هستش عملکرد جعبه دنده اتوماتیک یاریس کنده حتی با فشار بیشتر گاز باز حل نمیشه و یک برتری دیگر 206 به یاریس در اینه که تیپ ترونیک بودن جعبه دنده که این خودش خیلی خوبه.
    یاریس از لحاز فنی اصلا انتظارات راننده رو براورده نمیکنه تنها ویژی یاریس مصرف سوخت کم ان و داشتن کارت سوخت هستش وگر نه نسبت به (ارزش نسبت به پولش) همین طور که خودشون گفته اند خیلی کمه.
    206 بهترین گزینه هستش اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
    دوستان با 11 تومن دست 2 چی میتونم بگیرم ؟
    نهایت واسه 2 نفر ، و اگه داشته باشه یه کمم سواری
    ممنون .

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا اقا پوریا چون شما از تیپ 5 پیاده شده و سوار تیپ شدید این حس رو دارید اما قدرت و شتاب sd v9 خیلی بهتر از یاریس هستش عملکرد جعبه دنده اتوماتیک یاریس کنده حتی با فشار بیشتر گاز باز حل نمیشه و یک برتری دیگر 206 به یاریس در اینه که تیپ ترونیک بودن جعبه دنده که این خودش خیلی خوبه.
    یاریس از لحاز فنی اصلا انتظارات راننده رو براورده نمیکنه تنها ویژی یاریس مصرف سوخت کم ان و داشتن کارت سوخت هستش وگر نه نسبت به (ارزش نسبت به پولش) همین طور که خودشون گفته اند خیلی کمه.
    206 بهترین گزینه هستش اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
    نقل قول:
    میدونی اشکال کار کجاس؟ شاید گیربکس 206 اتومات رو تست کرده باشی ولی مال تویوتا رو تست نکردی و فقط از روی اطلاعات رو کاغذ و اطلاعات علمی میگی که چون یاریس تیپ ترونیک نداره ولی 206 داره پس حتما 206 شتابش بهتره! در صورتی که اصلا اینجوری نیست! واکنشی که یاریس به فشار دادن پدال گاز میده من تو هیچ ماشین دیگه ای(حتی تو ماشین خودم) تجربه نکردم! این ماشین اونقدر تو سبقت ها و مانورها فرز وچابک عمل میکنه که بار ها و بارها بی دلیل میخوای لایی بازی کنی! این از بحث فنی! تازه مدل مورد بحث ما 1300 هستش! یه بار تو اتوبان یه 1500 اش حال یه زانتیا رو بد گرفت! آخر اتوبان فهمیدیم 1500 هستش!از لحاظ ابعادی هم که یه بار با 4 تا از رفیقام رقتیم فشم همه مون جا شدیم!(کوتاه ترینشون من با قد 187 هستم! ماشین هم هاچبک بود!) از لحاظ راحتی هم که قابل قیاس با 206 نیست! حتی ردیف عقب صندلی ها هم قابل تنظیمه!
    این از یاریس! اما تو جمله ات گفتی
    اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
    آوانته مصرفی نداره! تو سیکل ترکیبی اندازه گرفتیم صدی 9 میسوزوند! تو جاده به صدی 7.8 هم رسید! به نظرت مصرف صدی 9 ترکیبی یا نهایتا صدی 10.5 تو شهر خیلی زیاده؟(آمار من عملی هست نه روی کاغذ!)
    گفتی 206 بهترین گزینه اس! باید جمله ات رو اصلاح کنم! 206 بهترین گزینه بود!! من اگه 20 تومن پول واسه ماشین داشته باشم مطمئن باش 8 تومن دیگه قرض میگیرم ماشین وارداتی میخرم ولی آت و آشغال های ایرانی رو سوار نمیشم!
    حالا میل خودتونه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

5 سمند LX

دوستان سلام من یک هفته پیش یه سمند ال ایکس گرفتم دیروز پسر دائیم با اون رفت بیرون که متاسفانه تصادف کردبه نظرشماچقدرافت قیمت پیدا کرده( درجلو ورکاب تعویض ومقداری ستون تورفته)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میدونی اشکال کار کجاس؟ شاید گیربکس 206 اتومات رو تست کرده باشی ولی مال تویوتا رو تست نکردی و فقط از روی اطلاعات رو کاغذ و اطلاعات علمی میگی
    راست میگی تیپ 6 رو روندم اما به یاریس فقط در حالت خاموش سوار شدم اما از روی تجربه ی دوستان میگم
    منم تو هندلینگ یاریس خیلی تعریف شنیدم به خصوص نرم بودنش اما قبول کن که ارزش خرید نداره چون خیلی گرونه!!! (البته تو ایران)
    من با قد 187 هستم
    پس هم قدیم
    من اگه 20 تومن پول واسه ماشین داشته باشم مطمئن باش 8 تومن دیگه قرض میگیرم ماشین وارداتی میخرم ولی آت و آشغال های ایرانی رو سوار نمیشم!
    مثل اینکه با ماشین های ایرونی هم حال نمیکنی شد قضیه (جنسیس!)
    اما قبول کن پوریا که کیفیت ساخت اوانته اون حد نیست که بشه روش حرف زد یاریس هم که خیلی گرونه
    من با توجه به نیاز های دوستمون راهنمایی کردم. البته 206 هر چی باشه به اوانته نمیرسه
    اگه قرار بشه به ماشین های ایرانی بگیم ات اشغال.....که نمیشه
    پس اگه اینطوریه شما چرا به دوستمون پیشنهاد 206 تیپ 3 کردین؟
    Last edited by farshad bugatti; 03-11-2009 at 22:34.

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سمند LX مدل 83 , رنگ نقرابی که تا اخر سال بیمه داره و 108 هزارتا کار کرده و بدون رنگ شدگی هست و از نظر فنی مشکلی نداره
    چقدر می ارزه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من قیمت نرمالش 9 الی 200/9 هستش.

13. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

می خواستم یه سایپا 132 بخرم رنگ سفید
    قیمتش هم 7764000
    حالا می خواستم آبشن هم انتخاب کنم ولی نمیدونم چجوریه
    مثلا این رینگ آلومینیومی که هست براش چه شکلیه (شرکت سایپا میزاره). اصلا ارزش داره سفارش بدم
    در ضمن چراغ مه شکن جلو چی اون هم از لحاظ ظاهری تفاوتی با معمولی داره؟
    فرمان هیدرولیک هم لازم داره یا نه فرمانش تیزه؟
    تشکر- مبتدی ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •