تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 336 از 2403 اولاول ... 2362863263323333343353363373383393403463864368361336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

.............الان كه 150 داريم بهتون ميديم بايد خدا رو هم شكر كنيد
    خدایا شکرت ! همین سرعت 100-150 رو هم ازمون نگیر ! ما فعلا سرعت 100 مگابیت کره جنوبی رو نمی خوایم ... ولی انصافا دیگه بدجوری به همین سرعتای نصفه نیمه معتاد شدیم. اگه یه روزی همه سرعتا رو مثل قدیما استاندارد کنن همه از دست می ریم ...

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وای خدا نکنه سرعت ها استاندارد بشه .

من که دیونه میشم 16 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلودم باشه .
    اگه استاندارد بشه سرعت ها دیگه adsl رو پس میدم چون ارزش نداره اونوقت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=behnam.sabet;4832404]كاملـآ درست ميگي از 150 بيشتر نميشه الان من از 722 هم خط دارم( 512 انديشه ) ولي ديگه از 150 بالاتر نميره با خود شركت هم چندين بار صحبت كردم .گفتن: قرار دادمون با شما 512 هستش يعني نهاينآ 70 بايد سرعتتون باشه الان كه 150 داريم بهتون ميديم بايد خدا رو هم شكر كنيد[/QUOTE

درسته.ولی اندیشه دست بالا رو هم نداره.میخواد نده خوب نده.مشترکینش کم میشن.بنابراین از این منت گذاشتنا حالم بهم میخوره.
    اگه امور فنی اینو به شما گفتن زیاد جدی نگیرید.چون بعضی ها رو از نزدیک میشناسم.خیلی هم فنی نیستن!

4. 3 کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته.ولی اندیشه دست بالا رو هم نداره.میخواد نده خوب نده.مشترکینش کم میشن.بنابراین از این منت گذاشتنا حالم بهم میخوره.
    اگه امور فنی اینو به شما گفتن زیاد جدی نگیرید.چون بعضی ها رو از نزدیک میشناسم.خیلی هم فنی نیستن![/QUOTE]

شیطونه میگه همه کوچ کنیم پارس اینها به ...خوردن بیفتن . اینقدر بدم میاد یک نفر حالا یک کاری کرده هی سرش منت بزاره

6. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض مشترک ask

بزرگترین خوبی ASK اینه که مثلا با پهنای باند 128 میتونی حتی گاهی تا 280 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنی که تو بقیه همچین چیزی غیر ممکنه.

8. این کاربر از hoceyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از خط 2 هستم چراغ adsl سبز میشه تمام مطالبه اتصال رو خوندم کانک شن ساختم ای پی دادم همه چیز درسته اندیشه هم میگه خط شما اکتیو اما موقع کانکت ارور 768 میده کجا رو اشتباه کردم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببخشید ارور 678 بود
    مربوط کانفیگه؟

در آغاز فعالیت gilan_gilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه امور فنی اینو به شما گفتن زیاد جدی نگیرید.چون بعضی ها رو از نزدیک میشناسم.خیلی هم فنی نیستن!

شیطونه میگه همه کوچ کنیم پارس اینها به ...خوردن بیفتن . اینقدر بدم میاد یک نفر حالا یک کاری کرده هی سرش منت بزاره[/QUOTE]

اره منت گذاشتن کار خوبی نیست. ولی اگه شما جای اونا بودی بجای 128 کیلو 2 مگ میدادی بد یکی پیدا میشد طلب کارانه ازت بازخواست می کرد که چرا سرعت من جای 2 مگ 1.5 مگه چی میگفتی؟ هم منت گذاشتن بده هم طلب کار بودن. بهتره سرویس دهنده ها به کاربرا احترام بزارن وسعی کنن سرویس خوبی به کاربرا بدن چون ثروت اونا همین کاربران. کاربرا هم سعی کنن اگه لطفی بهشون میشه سریع اینو جز وظایف سرویس دهنده ها ندونن. نمیدونم شاید من نظرم اشتباه باشه ولی فکر می کنم هر 2 تا بهم نیاز دارن نه یکی به اون یکی.

12. 2 کاربر از gilan_gilan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من از خط 2 هستم چراغ adsl سبز میشه تمام مطالبه اتصال رو خوندم کانک شن ساختم ای پی دادم همه چیز درسته اندیشه هم میگه خط شما اکتیو اما موقع کانکت ارور 768 میده کجا رو اشتباه کردم
    دوست عزیز
    این ارور واسه درست تنظیم نبودن مودم شماست .
    یه بار کلید ریست پشت مودم رو بزن . بعد تو اینترنت اکسپلور آی پی 192.168.1.1 رو تایپ کن تا صفحه تنظیمات مودمت باز شه . اگه یوزر- پسورد خواست جفتشو وارد کن admin بعد برو قسمت quick setup هیچ تنظیمی رو تغییر نده همینجوری next رو تا آخر بزن . خودش باید نوع کانکشن pppoe و vci 8/35 رو تشخیص بده که تنظیم درست واسه اندیشه هست ... اگه می خوای بدونی تنظیماتش ok هست یا نه می تونی به قسمت advanced>wan بری اونجا یه جدول هست که فقط همون ردیف که نوع کانکشن رو به صورت بالا نوشته درسته و بقیه رو می تونی remove کنی ... یا اگه خواستی می تونی اول کل محتویات این جدول رو remove کنی و بعد از یه بار reboot شدن مودم یه بار از اول quick setup کنی . مشکل 768 به راحتی حل میشه و نیازی هم به اومدن اونا تا خونتون نیست.

در ضمن اگه دیدی با وارد کردن آی پی صفحه تنظیمات مودم باز نمی شه بهتره یه بار از تو device manager کارت شبکه رو uninstall کنی و بعد از ریست شدن ویندوز دوباره میشناستش.
    اگه هم دیدی صفحه تنظیمات مودم با امتحان کردن شماره آی پی های مختلف باز نمی شه می تونی بری قسمت network connections>local area connection روش کلیک راست کن قسمت properties>general>internet protocol-tcp/ip>properties یه قسمتی هست به نام use the following ip address اونجا میتونی آی پی دستی به مودمت اختصاص بدی.
    192.168.1.1 و subnet mask هم 255.255.255.0 ... البته امیدوارم نیازی به این کارا نباشه و مشکل دسترسی به صفحه تنظیمات مودم نداشته باشی چون همون تنظیم اتوماتیک آی پی بهتره .موفق باشی.
    Last edited by birak; 11-04-2010 at 20:08.

14. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این حسین رشتی کجاست از وقتی سرعت 722 شده 150 دیگه پیداش نیست کجاست که بگه الان شب میتونه چه قدر دانلود کنه چه قدر به هش گفتم ازشون تعریف نکن سرعت کم میشه شوخی کردم بچه های فرم ازش خبری ندارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •