تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 380 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من از پراکندگی دکمه های pes خسته شدم . چه جوری می تونم تنظیمات دکمه هارو تغییر بدم . وارد setting در محل نصب بازی میشم اما نمیدونم با چی باید دکمه ها رو تغییر بدم

پروفشنال aminspy12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

توی تنظیمات تو قسمت کی‌بورد یا JoyPad روی عکس دکمه کلید کن بعد دکمه‌ای رو که می‌خوای جای اون رو بگیره از روی کی‌بورد یا دسته بزن. مثلا روی عکس دکمه LT کلیک کن و بعد L2 رو از روی دسته یا مثلا دکمه Z رو از روی کی‌بورد بزن.

داره خودمونی میشه delusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من از پراکندگی دکمه های pes خسته شدم . چه جوری می تونم تنظیمات دکمه هارو تغییر بدم . وارد setting در محل نصب بازی میشم اما نمیدونم با چی باید دکمه ها رو تغییر بدم
    من فکر میکنم در داخل بازی نشه تنظیمات دکمه ها را تغییر داد...
    شما به قسمتی که بازی pes را انجا ریختید برید اونجا وارد setting بشید اونجا مخصوص تغییر دکمه ها هست.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا بابا،
    وسط بازی هم میشه دکمه ها رو عوض کرد.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ببخشید که دیر جواب دادم. الان اومدم و پستتون رو دیدم.

ببین دوست عزیز، شما باید با برنامه GGS فایل cv_0.img رو باز کنی. بعد فایل misc_736.bin رو باز کنی و

عکسش رو سیو کنی. بعد با فتوشاپ تغییراتتو بدی و بعد اونو با Drag & Drop ببریش روی فایل اصلی

misc_736.bin.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

ببخشید که دیر جواب دادم. الان اومدم و پستتون رو دیدم.

ببین دوست عزیز، شما باید با برنامه GGS فایل cv_0.img رو باز کنی. بعد فایل misc_736.bin رو باز کنی و

عکسش رو سیو کنی. بعد با فتوشاپ تغییراتتو بدی و بعد اونو با Drag & Drop ببریش روی فایل اصلی

misc_736.bin.
    کرسپو جان دمت گرم
    منظورت از برنامه ی GGSهمون Game Graphic Studio هست دیگه؟
    بعد چطور از داخل این برنامه ان را بفرستیم به فتوشاپ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کرسپو جان دمت گرم
    منظورت از برنامه ی GGSهمون Game Graphic Studio هست دیگه؟
    بعد چطور از داخل این برنامه ان را بفرستیم به فتوشاپ؟
    آره.
    شما وقتی روی اون فایل کلیک می کنید، عکسش در وسط صفحه میاد. بعد روی عکس راست کلیک کنید و اونو با پسوند PNG ذخیره کنید. بعد تغییراتتون رو اعمال کنید و مجدداً با پسوند PNG سیو کنید. بعد برنامه GGS رو باز کنید. در همون وسط صفحه راست کلیک کنید و Open رو انتخاب کنید. بعد عکس ادیت شدتون رو انتخاب کنید و بازش کنید. بعد از گزینه Open (از منوی اصلی خوده GGS) فایل cv_0.img رو باز کنید. بعد روی فایل misc_736.bin کلیک کنید. بعد عکسی رو که قبلاً بازش کرده بودین با Drag & Drop به روی فایل misc_736.bin منتقل کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

آره.
    شما وقتی روی اون فایل کلیک می کنید، عکسش در وسط صفحه میاد. بعد روی عکس راست کلیک کنید و اونو با پسوند PNG ذخیره کنید. بعد تغییراتتون رو اعمال کنید و مجدداً با پسوند PNG سیو کنید. بعد برنامه GGS رو باز کنید. در همون وسط صفحه راست کلیک کنید و Open رو انتخاب کنید. بعد عکس ادیت شدتون رو انتخاب کنید و بازش کنید. بعد از گزینه Open (از منوی اصلی خوده GGS) فایل cv_0.img رو باز کنید. بعد روی فایل misc_736.bin کلیک کنید. بعد عکسی رو که قبلاً بازش کرده بودین با Drag & Drop به روی فایل misc_736.bin منتقل کنید.
    کرسپو جون دمت گرم
    از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی تشکر
    اون وقت همه ی فایلهای داخل cv را میشه همچین کاری کرد؟ مثلا چهره ی بازیکنان را چطور میشه باهاش کارکرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کرسپو جون دمت گرم
    از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی تشکر
    اون وقت همه ی فایلهای داخل cv را میشه همچین کاری کرد؟ مثلا چهره ی بازیکنان را چطور میشه باهاش کارکرد؟
    قابلی نداشت.
    آره اکثرشو میشه. اما ساخت چهره کاره واقعاً سختی هست که منم به اون صورت بلد نیستم. تنها فیس خوبی که توی عمرم ساختم فیس باپتیستا بود. به گمونم واسه PES5. شما اگر فایل ادیت شده ای داری می تونی به جای اینکه جایگزین فایل اصلی از طریق GGS کنی، در کیت سرور استفاده کنی. نمی تونم لینک سایت ویرایشگر این بازی در ایران رو بدم، چون تبلیغ محسوب میشه. اما میتونی از توی پستی که لینک جدیدترین نسخه کیت سرور رو گذاشتم لینک منبعشو برداری که همون سایت مد نظره. البته این سایت فعلاً تا یه هفته به خاطر مسائل تحریم امریکا بسته خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

قابلی نداشت.
    آره اکثرشو میشه. اما ساخت چهره کاره واقعاً سختی هست که منم به اون صورت بلد نیستم. تنها فیس خوبی که توی عمرم ساختم فیس باپتیستا بود. به گمونم واسه PES5. شما اگر فایل ادیت شده ای داری می تونی به جای اینکه جایگزین فایل اصلی از طریق GGS کنی، در کیت سرور استفاده کنی. نمی تونم لینک سایت ویرایشگر این بازی در ایران رو بدم، چون تبلیغ محسوب میشه. اما میتونی از توی پستی که لینک جدیدترین نسخه کیت سرور رو گذاشتم لینک منبعشو برداری که همون سایت مد نظره. البته این سایت فعلاً تا یه هفته به خاطر مسائل تحریم امریکا بسته خواهد بود.
    ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...
    اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
    حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
    بازهم تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •