200 اگه نباشه جاش خالی میمونه 2 ستاره
500 پروفشنال 3 ستاره
1500 آخر فروم باز 4 ستاره
2500 آخر فروم باز 5 ستاره
6 ستاره هم برای همکار/ ناظر /مدیر و.....
200 اگه نباشه جاش خالی میمونه 2 ستاره
500 پروفشنال 3 ستاره
1500 آخر فروم باز 4 ستاره
2500 آخر فروم باز 5 ستاره
6 ستاره هم برای همکار/ ناظر /مدیر و.....
قضیه ی این چیه؟24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
اگه توی یه خانواده 2 نفر عضو باشند چی
این که تو بخش اعلان اون بالا نوشته در گوگل محبوب کنید یعنی برای این کار باید کجا رو کلیک کنیم؟ این پایینو؟
یه سوال دیگه ، الان دو روزه که وقتی میام پی30 صفحاتش ارور میدن (مرورگرم اکسپلورر) :
Internet Explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors
نه بابا اشتباه متوجه شدی...منظورش این هست که شمایی که الان با یه میلی اومدی فروم و این یوزر رو ساختی...به اسم Ice Pain...نری یه میل دیگه بسازی بعد دوباره عوض همینجا شی....![]()
سلام
راهی هست که من همه پیغامای پروفایلمو یدفه حذف کنم؟!؟!
تعداد صفحات زیاده ،سخته بخوام صفحه به صفحه برگردم عقب
لیست کاربران به ترتیب تعدا پست از بالاترین پست به پایین ترین پست در لینک زیر موجود هست
آمار افراد هم که با چه مقدار پست چه عنوانی هم دارند مشخصه
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام........
یه اتفاق خیلی نادر و عجیب و جالب واسِ من
پیغام بازدیدکننده پروفایلم، تو هر صفحه بجای 10تا پیغام 50تا پیغام رو نمایش میده!!
البته این خیلی خوبه به نظر من
چون دیگه لازم نیست تندتند صفحه هارو عقب جلو کنیم..........
کاش میشد یه سیستمی اضافه میکردید که خودمون انتخاب کنیم تو هر صفحه چنتا پیغام نمایش داده بشه/![]()
سلام ، برای منم بعضـی موقع هــا اینجوری میشــه که به 1 روز نمیکشــه درسـت میشه .
دائمـــی نیســت که برای همیشــه پیغام هـا روی 50 تا تنظیـم و نمایش داده بشـــه .
موفق باشید!
سلام
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
یه کم ظاهر پست رو زشت می کنــــه !
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه![]()
معمولا سمت کاربر فعال میگیرن و لینک فعال هاشون نشون داده میشه...سلام
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
یه کم ظاهر پست رو زشت می کنــــه !
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه
یه سری هم میشن مدیر (همکار) بازنشسته که نتیجش میشه این !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)