.............
.............
دقیقا واسه همون میگم.
خوب من فروشنده نیستم!ولی عکسشو که گذاشتی یادم اومد! یه زمانی تو کف این گوشی بودم!
سلام دوستان من امروز اومدم به اين تاپك تا يادي از گذشته ها كنم
يادش بخير من هم يه روزي 95 داشتم و ميومدم اينجا سوال ميپرسيدم خدا بيامورزدش الان يه 86 دارم
ولي يه چيزي واقعا بگم با اينكه تا حالا 20 نوع گوشي دستم بوده و اكثرن مدل بالا ولي خدايش هيچي 95 نميشه
چند وقتیه بعد از اینکه #06#* یا کدهایی شبیه به این میزنم قبول میکنه ولی دیگه چیزی نشون نمیده بعدشم که دکمه ای رو فشار میدم انگار تموم میشه.
بعضی وقتا هم خودش خوب میشه ولی بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دوباره همون جوری میشه.
برنامه یا روشی برای درست کردنش هست؟
با سلام
من 95ورژن 20 رو داشتم به توصیه دوستان اونو به 31 ارتقاء دادم که بهتر بشه ولی متاسفانه مصرف باطری که اتنظار داشتم از 2 به 3 روز برسه در کمال تعجب به یک روز رسیده و زود خالی میشه و گاه وقتی موزیک پلیرم هم هنگ میکنه که واسه پخش موزیک باید حتما گوشیمو روشن خاموش کنم تا خوب بشه
اگه کسی اطلاعات داره منو راهنمائی کنه که چیکار کنم ممنون
دقیقا N82 نگارش 31 هم یه همچین وضعیتی داره!![]()
منم الان که دقت میکنم میبینم گوشی منم همینطوری شده!!
تا دو ماه پیش اصلا هنگ نکرده بود اما تو همین یکی دو هفته 3 بار هنگ کرده!!
باطریش هم که کلا تعطیل شده...به روز نمیکشه ...حدود 20 ساعت بیشتر دووم نمیاره!!
نمیشه گوشیو به 20 برگردوند؟ البته بدون رفتن هک و انگیج و....!![]()
سلام.من n95 دارم. دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.زيادم خوش ندارم گوشيم بيوفته دست گوشي ساز.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم
اون اينستالينگ واسه موقعي يه كه ميخواستي يه برنامه رو نصب كني بعد يه هو از كامپيوتر كشيديش.كه هر سري مخواد نصبش كنه ولي نموتونه.بايد اون برنامه رو از فايل هاي سيستمي پيدا كني و پاكش كني.كه عملا امكانش وجود نداره يا شايدم من بلد نيستم. من عكسا و فيلما آهنگا مو ريختم تو كامپيوترو رمم رو با كامپيوتر فلش كردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)