تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 399 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    بچه ها از قانون نقل و انتقالات خبر دارین ؟!
    من آزاد گرمسار هستم و کنکور دادم رودهن قبول شده بودم ولی چون از معافیت تحصیلی یه بار استفاده کرده بودم نتونستم برم رودهن ثبت نام کنم . این مسافت راه تهران گرمسار واقعا برام سخته ، یکی از بچه ها گفته بود قبل عید یه خبرهایی شده وزارت علوم ، حالا کسی میدونه جریانو ؟
    من تقریبا 2 ترم دیگه از دسم مونده اما حاضرم برا این 2 ترمم هم هزینه و دوندگی کنم که این مسافت گرمسارو نرم افتضاحه واقعا :(

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

سلاام........دوستان عزیز من کتاب مجموعه سوالات دروس عمومی کارشناسی ناپیوسته از گسترش علوم پایه رو گرفتم.............اما تا سال 82!به نظرتون خوندنش فایده داره؟
    عزیزم اگه واقعا هدفت به قبولیه و داری میخونی
    سعی کن یه موسسه خوب و معتبر که امتحانشو پس داده رو انتخاب کنی و طبق روال همون پیش بری
    من پارسه رو امتحان کردم انصافا خوب بود به نظرم از بقیه ام ، بهتر . هر چند قبول نشدم و تکمیل ظرفیت قبول شدم اما در کل منظورم به شیوه تدریس و منابع و ...
    (البته الان دیگه قبولیها خیلی راحت شده دلیلشم خصوصی شدنه آزاد و غیرانتفاعی همشون یه پخن ولی مدارک غیر انتفاعی کمی ارجح تر هست نسبت به آزاد و در کل درس خوندن تو ایران یعنی خرج پول بیشتر گرفتن نمره بهتر)
    Last edited by Alijo0on; 08-04-2012 at 18:40.

2. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت zazar1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    بچه ها از قانون نقل و انتقالات خبر دارین ؟!
    من آزاد گرمسار هستم و کنکور دادم رودهن قبول شده بودم ولی چون از معافیت تحصیلی یه بار استفاده کرده بودم نتونستم برم رودهن ثبت نام کنم . این مسافت راه تهران گرمسار واقعا برام سخته ، یکی از بچه ها گفته بود قبل عید یه خبرهایی شده وزارت علوم ، حالا کسی میدونه جریانو ؟
    من تقریبا 2 ترم دیگه از دسم مونده اما حاضرم برا این 2 ترمم هم هزینه و دوندگی کنم که این مسافت گرمسارو نرم افتضاحه واقعا :(

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

عزیزم اگه واقعا هدفت به قبولیه و داری میخونی
    سعی کن یه موسسه خوب و معتبر که امتحانشو پس داده رو انتخاب کنی و طبق روال همون پیش بری
    من پارسه رو امتحان کردم انصافا خوب بود به نظرم از بقیه ام ، بهتر . هر چند قبول نشدم و تکمیل ظرفیت قبول شدم اما در کل منظورم به شیوه تدریس و منابع و ...
    (البته الان دیگه قبولیها خیلی راحت شده دلیلشم خصوصی شدنه آزاد و غیرانتفاعی همشون یه پخن ولی مدارک غیر انتفاعی کمی ارجح تر هست نسبت به آزاد و در کل درس خوندن تو ایران یعنی خرج پول بیشتر گرفتن نمره بهتر)

علی جان ممنونتم......من درسم خوب بوده تو کاردانی....الانم نمیدونم چرا هیچکس نمیخواد واسه کارشناسی بخونه.....واسه همینم هیچ اطلاعی از کارشناسی و درس ها و کتاب ها ندارم........رشتمم یه جوریه که کسی آماری ازش نداره و مجبورم کارشناسی رو یه رشته دیگه بخونم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

علی جان ممنونتم......من درسم خوب بوده تو کاردانی....الانم نمیدونم چرا هیچکس نمیخواد واسه کارشناسی بخونه.....واسه همینم هیچ اطلاعی از کارشناسی و درس ها و کتاب ها ندارم........رشتمم یه جوریه که کسی آماری ازش نداره و مجبورم کارشناسی رو یه رشته دیگه بخونم
    دلیل نداشتن انگیزه رو که گفتم وقتی همه چیز پولکی باشه ارزش خیلی چیزهام میاد پایین ...
    رشته ات چی بوده که مجبوری تغییر رشته بدی ؟ چی میخوایی دنبال کنی؟

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام
    من رشته ام علوم کامپیوتره ترم 6 ام دانشگاه شیخ بهایی .میخوام کاردانی ام رو تا آخر ترم بگیرم و کنکور کاردانی به کارشناسی بدم
    چون برنامه نویسی ام ضعیفه ، میخوام برم رشته ی مدیریت بازرگانی.
    بعد پایان ترمم از تیر میتونم شروع کنم واسه خوندن. به نظرتون درصد قبولیم تو یکی از موسسات چقدر هستش؟ و اگه کسی میدونه منابع کنکور مدیریت بازرگانی رو بگه واسه کنکور امسال

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام
    من رشته ام علوم کامپیوتره ترم 6 ام دانشگاه شیخ بهایی .میخوام کاردانی ام رو تا آخر ترم بگیرم و کنکور کاردانی به کارشناسی بدم
    بعد پایان ترمم از تیر میتونم شروع کنم واسه خوندن. به نظرتون درصد قبولیم تو یکی از موسسات چقدر هستش؟ و اگه کسی میدونه منابع کنکور مدیریت بازرگانی رو بگه واسه کنکور امسال
    اینطور که فک میکنی برنامه نویسی نداره ، منم خودم کارشناسی نرم افزارم و تو اکثر بچه ها از نظر برنامه نویسی شاید به 10 بار نشده باشه باز کردن وی بی و C++ !!! چه برسه بخواد خوب باشه
    منم خودم تو همچین وضعیتیم دارم پیش میرم البته سطح دانشگاه آزاد اینطوره ، واحد گرمسار که بقیه واحد هام چنگی به دل نمیزنه ولی شاید غیرانتفاعی ها یه کم بهتر باشه
    حرفم اینه شاید درست نباشه به خاطر ضعف برنامه نویسی کلا بیخیال شی و بری رشته دیگه !

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

اینطور که فک میکنی برنامه نویسی نداره ، منم خودم کارشناسی نرم افزارم و تو اکثر بچه ها از نظر برنامه نویسی شاید به 10 بار نشده باشه باز کردن وی بی و C++ !!! چه برسه بخواد خوب باشه
    منم خودم تو همچین وضعیتیم دارم پیش میرم البته سطح دانشگاه آزاد اینطوره ، واحد گرمسار که بقیه واحد هام چنگی به دل نمیزنه ولی شاید غیرانتفاعی ها یه کم بهتر باشه
    حرفم اینه شاید درست نباشه به خاطر ضعف برنامه نویسی کلا بیخیال شی و بری رشته دیگه !
    نه فقط به این خاطر نیست
    کلا میخوام برم یه رشته ی سبک و بیفتم تو کارآموزی و کارای عملی
    چون دانشگاه مه هیچی یاد آدم نمیده فقط مدرک گرایی شده و با این وضع اگه همینجوری پیش برم و وقتمو بذارم رو پاس کردن واحدام به جایی نمیرسم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

نه فقط به این خاطر نیست
    کلا میخوام برم یه رشته ی سبک و بیفتم تو کارآموزی و کارای عملی
    چون دانشگاه مه هیچی یاد آدم نمیده فقط مدرک گرایی شده و با این وضع اگه همینجوری پیش برم و وقتمو بذارم رو پاس کردن واحدام به جایی نمیرسم

ارزش مدرک رو هم فکرشو کردی
    هر چند تو ایرانه ما همشون یه پخن اما اگه دنبال یاد گرفتنی کلاسائه متفرقه رو از دست نده
    من 16-17 سالگی که کامپیوتر دار شدم از زور نبودش و محدود بودنم بهش خیلی چیزارو خودم با آزمون و خطا یاد گرفتم با اینکه هنرستان فنی کامپیوترم رفتم اما هیچ سودی نداشت تقریبا
    الان هم از لحاظ اسمبل و یه سری تعمیرات بورد یه چیزایی حالیمه هم نرم افرازی و اصل علاقمم به گرافیک و عکاسیه ، میرم کلاس هایه مربوطه و شدن مکمل هم .

در آغاز فعالیت zazar1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

دلیل نداشتن انگیزه رو که گفتم وقتی همه چیز پولکی باشه ارزش خیلی چیزهام میاد پایین ...
    رشته ات چی بوده که مجبوری تغییر رشته بدی ؟ چی میخوایی دنبال کنی؟
    علی جان من تجهیزات پزشکی خوندم اما نمیدونم چی بخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر رشته ای قبول بشم و اگه ارزششو داشته باشه واسش تلاش میکنم

10. این کاربر از zazar1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

سلام
    برای رفتن به یک رشته خاص این شما هستید که با توجه به تئاناای های فردی و علایقتون تصمیم میگیرید.
    اگر میدونید در رشته ای که الان تحصیل میکنید علاقه ندارید و نمیتونید موفق باشید به رشته مورد نظرتون برید ....

12. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان پس چرا دفترچه کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی 91 نمیاد؟ سراسری که تا چند وقت دیگه میاد و از قبل اعلام شده. ولی برای آزاد هنوز نیومده. در حالی که طبق قاعده و با توجه به اینکه تابستون باید کنکورش باشه باید تا الان اومده باشه یا حداقل زمان اومدنش رو گفته باشن. نکنه شرایط عوض شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •