بالاخره این ps3هک شد یا سفارش به بدیم ارتش سایبری زحمت هکش رو بکشه؟![]()
بالاخره این ps3هک شد یا سفارش به بدیم ارتش سایبری زحمت هکش رو بکشه؟![]()
سلام دوستان---چند تا سوال دارم که تا حالا کسی بهم جواب نداده----امیدوارم اینجا بهم پاسخ بدین----
1 آیا کیبورد و موس usb قابل اتصال به ps3 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 آیا ps3 رو میشه به اینترنت وصل کرد از طریق ای دی اس ال بی سیم------البته بدون واسطه (کامپیوتر)؟؟؟؟؟
3 آیا از طریق ps3 میشه وارد هر سایتی شد مثلا تو همین سایت؟؟؟؟؟
4 آیا میشه ps3 رو جایگزین سیستم کرد ؟؟؟؟؟البته واسه کسی که فقط میخواد بازی کنه و از اینترنت استفاده کنه-----
سلام دوستان---چند تا سوال دارم که امیدوارم بهم پاسخ بدین-----
1 آیا کیبورد و موس usb قابل اتصال به ps3 هست؟؟؟؟؟؟
2 آیا میشه ps3 رو به ای دی اس ال بی سیم متصل کرد؟؟؟؟؟(البته بدون واسطه) بدون کامپیوتر
3 آیا میشه با ps3 وارد هر سایتی شد؟؟؟؟؟(مثلا همین سایت شما)
4 آیا ps3 رو میشه جایگزین کامپیوتر کرد(واسه کسی که کارش فقط بازی و اینترنت هست)
سلام دوستان---چند تا سوال دارم که امیدوارم بهم پاسخ بدین-----
بله براي وبگردي و كارهاي ديگه ميشه اما واسه بازي طبق گفته شهاب جون بايد 1 دونه از اينا داشته باشي1 آیا کیبورد و موس usb قابل اتصال به ps3 هست؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدميشه-خواستي بگو لينك آموزشش رو هم باست ميزارم2 آیا میشه ps3 رو به ای دی اس ال بی سیم متصل کرد؟؟؟؟؟(البته بدون واسطه) بدون کامپیوتر
ps3 يه مرور گر كامل داره كه ميتوني هر سايتي كه ميخواي بري/اما فونت فارسي رو در حالت معمولي پشتيباني نميكنه كه با ريختن ليونكس رو اون اين مشكل هم حل ميشه3 آیا میشه با ps3 وارد هر سایتی شد؟؟؟؟؟(مثلا همین سایت شما)
اگه فقط واسه همين 2 كار ميخواي ميشه4 آیا ps3 رو میشه جایگزین کامپیوتر کرد(واسه کسی که کارش فقط بازی و اینترنت هست)![]()
دوستان قیمت ps3 ایا بعد از نوروز افت میکنه ؟؟ و یه سوال دیگه که ایا دست دومش رو بخرم ؟؟
Last edited by farhad07; 18-03-2010 at 01:32.
هیچ وقت دست دوم نخر (وسایل صوتی و تصویری)
هیچ وقت دست دوم نخر (وسایل صوتی و تصویری)
دست دوم همیشه یه مشکلی داره---
سلام---راستی کیبورد و موس بی سیم هم به ps 3 جواب میده---واسه بازی نمیخوام----به نظرتون این گزینه خوبه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اگه امکان داره آموزش رو هم بزار---راستی کیبورد مخصوص ps3 چند قیمته؟؟؟موس هم روش داره (لمسی)؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)