منظورش قسمت دوم بازی...
اما سوال شما..
انجام این مراحل باعث کامل شدن بازی میشه+مراحل مخفی جدید هم باز میشن+امتیاز شما بالاتر میره
منظورش قسمت دوم بازی...
اما سوال شما..
انجام این مراحل باعث کامل شدن بازی میشه+مراحل مخفی جدید هم باز میشن+امتیاز شما بالاتر میره
من خیلی وقت پیش میخواستم این بازی رو برم وقت نمیشد الان تمومش کردم
=========
آخر بازی کردیت رو میاره و دوباره برمیگرده تو اتاقش و من میتونم دوباره بازی کنم و مثلا همه پرچم هارو بگیرم و....
پست اول رو هم خوندم.
حالا میخوام بدونم چیز دیگه هم داره؟
کلا این آخر بازی چرا انقدر بی معنی بود؟اصلا چی شد؟دکتره و لوسی کجا رفتن؟
+
سیستم دکتره هم که انگار باز نمیشه دیگه یجا خوندم باید از جیب دکتره موقع استارت حافظه چهارم کارت رو کش میرفتیم.
اقا فقط نگید این آخر بازی بود که کلی ضد حاله کلا مزه بازی میپره.
آخر بازی همینه. آخه این بازی مثل سریالای خارجی میمونه. آخر هر سیزن که میرسه کلی ماجرای ناتموم و معماگونه داره. در واقع وقتی میری سراغ آساسین 2 تازه کلی چیزا واست روشن میشه.
البته یه چیزایی با خوندن ایمیلا دستت میاد ولی بهرحال یجوری نصفه نیمه است دیگه. حالا تو که تازه تمومش کردی و سه سوت میتونی ورژن دو رو هم بریزی و ادامشو حال کنی. ما رو بگو که چند ماه تو کف این بودیم که چی شد؟ خواب دیدیم؟ تموم شد؟ نکنه مال کرکش بوده؟ نه بابا... مثل اینکه واقعا تموم شد.
اون چیزی هم که باید از جیب دکتره میزدی قلم مخصوص شرکته که باهاش تمام سیستمای امنیتی هویت طرف رو تایید میکردن و خلاصه به سیستم دکتره وارد میشدی. یه سری ایمیلم اون تو بود که بازم بعضی چیزا واست روشن میشد که جریانات چیه.
یه تیکشم بود باید از تو کانال کولر حرفاشونو گوش میکردی. اونجام اگه میفهمیدی چی میگن باز یه سری جریانات پشت پرده شرکت روشن میشد.
حالا تو 2 چون زیرنویس داره خیلی بهتر میشه جریاناتو فهمید. شک نکن برو سراغ 2. خیلی باحالتر از این یکیه. البته من خودم ترجیح میدم تو اینجور شرایط بین دو تا ورژن یه بازی از یه سبک دیگه برم که خستم نکنه.
راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
Last edited by behrad66; 17-08-2010 at 10:05.
ممنون
پست اول رو بخونی کامل توضیح داده.راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
اینا نوشته های نفر قبله که پاک کردن ولی چون دزموند قدرت eagle vision پیدا کرده میتونه ببینه.
اقا من رسیدم به پازل باید چه جور بچینم یک کم راهنمایی کنید
چه طور من نمیتونم ببینم
باید حتما تا آخرش برم؟
الان حضور ذهن ندارم. اگه دوستای دیگه راهنماییت نکردن بگو دقیقا کجایی تا بگم.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
YES!باید تا آخرش بری دیگه...
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
اینو که خودمم مودونوم... گفتم جریان این خرچنگ قورباغه ها چیه؟ آخه قابل خوندن نیست. خط خاصیه؟ مثلا خط مخصوص آساسیناس؟ حالا بی خیال... زیاد وارد مباحث علمی نمیشم![]()
خوب من که میگم پست اول رو بخون نمیخونی دیگه : دی
انواع و اقسام خطوط و زبان هاست
از زبان عبری گرفته تا.... عربی و انگلیسی...
پازل کجاست؟نکنه شما هم قسمت دوم بازی رو میگی پازل نداشت این تا اونجا که یادمهاقا من رسیدم به پازل باید چه جور بچینم یک کم راهنمایی کنید![]()
نکنه مرتب سازی کدکس پیج ها رو میگی
آخه پازل نداشت قسمت اول دی:
-----
اگه همونه اول اطرافشو مرتب کن و بعد داخلی ها رو
از بیرون به داخل برو
وای وای وای... درگیری با مدیر!الان بخاطر نخوندن پست اول بن میشم! کــــمــــک
حالا من خیلی وقته این بازی رو گذاشتم کنار. تقریبا 5-6 ماهی میشه ولی تا جاییکه یادمه همه چی توش بود الا عربی و عبری و انگلیسی.
آها. یه چیزایی یادم اومد. راست میگی عربی هم توش بود. فکر کنم "زلزال" یا "زلزله" یا یه همچین چیزی بالای تخت نوشته بود. هوم؟
بگذریم حالا. ممنون الکس جان. (شرمنده اسمتو نمیدونم)
Last edited by behrad66; 18-08-2010 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)