بعضی از این علامتا خیلی مسخرن ولی مدرک یا چیزی هست که اثبات کنه انسان این تکنولوژی رو داره ؟
( چون این قضیه که با ماشین چمنی این کارو کردن از همه مسخره تره | البته منظورم این نیست حتما کار فضاییها بوده !)
![]()
بعضی از این علامتا خیلی مسخرن ولی مدرک یا چیزی هست که اثبات کنه انسان این تکنولوژی رو داره ؟
( چون این قضیه که با ماشین چمنی این کارو کردن از همه مسخره تره | البته منظورم این نیست حتما کار فضاییها بوده !)
![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 29-08-2015 at 22:37.
اینم یکی از احتمالاته و نمیشه انکارش کرد، اما بیاید برای یه لحظه احتمال مخالفش رو بررسی کنیم
اگه عاملی که باعث ایجاد این حلقه ها شده و همچنین بشقاب پرنده ها و پدیده های اینچنینی نیرویی هزاران سال یا حتی میلیون ها سال پیشرفته تر از ما از سیاره ای دیگه باشه چی؟ اونموقع بشر با این علم و تجربه محدود چطور میتونه ازش سر در بیاره؟ عمر علم و تکنولوژی مدرن ما در مقایسه با عمر کهکشان ها و ستاره های دیگه حتی قطره در مقابل دریا حساب نمیشه، اون موقع اداره تحقیقات جنائی آمریکا و کل ادارات اطلاعاتی و تحقیقاتی دنیا حتی نزدیک به شناخت اون تکنولوژی هم نیستن چه برسه که بخوان ازش سر در بیارن، اگر ما طی 100-200 سال تونستیم به اینجا برسیم، یه تمدن دیگه در سیاره ای دیگه با عمر ده ها هزار سال یا بیشتر به کجاها میتونه برسه.
گفتین ناسا و سازمان های فضایی علاقه ای به تحقیق در مورد این مسائل ندارند، به نظر من کاملا منطقیه که علاقه ای ندارن، چون اصلا چیزی از اونا نمیدونن که بخوان راجبش صحبت کنن، شما اگر با نیرویی طرف بودید که اصلا هیچ شناختی ازش نداشتین و اونقدر پیشرفته باشه که حتی ندونید چی هست و قدرت فوق العاده ای داره عاقلانه و منطقیه که مادامی که اونا کاری بهت ندارن شما هم کاری بهش نداشته باشین، چون اونها هم ظاهرا کاری با زمینیها ندارن و دخالت نمیکنن و ارتباطشون به ارتباط غیر رسمی و غیر قابل تایید محدوده (که دلیل هم داره) پس چرا اینا بیان بیخودی آرامش رو به هم بزنن و چیزی رو راجبش صحبت کنن که هیچ اطلاعاتی راجبش ندارن. تازه اگر هم بخوان راجبش صحبت کنن، چی بگن؟ بگن اینا ما نیستیم و نمیدونیم چیه؟ خب بهتر همینه که هیچی نگن تا یه عده سردرگم باشن یه عده هم بگن اینا کار خود آمریکاس (چی از این بهتر یه تبلیغی هم میشه واسه خودشون)
شما در نظر بگیرید امنیت ملی کشورها چقدر براشون مهمه که خیلی چیزهای شاید عادی رو پنهان میکنن مثل قضیه جاسوسی از طریق اینترنت و گوشی ها و... یا خیلی از اطلاعات دیگه رو سالها مخفی میکنن، پس طبیعیه که راجب این هم سکوت کنن. مثلا وقتی یه بشقاب پرنده غول پیکر اندازه چند زمین فوتبال رو 100ها نفر از یک شهر طی چند شب میبینین (قضیه نورهای شهر فونیکس) و بدون هیچ صدایی بالای شهر پرسه میزده خب این چه تکنولوژیه؟ اگه بخواید بگید مال خود آمریکاس که خب اینم یکی از احتمالاته و هرکسی باید خودش تصمیم بگیره کدوم احتمال منطقیه و خود این احتمال هم کلی سوال دیگه بوجود میاره.
اگه این احتمال وجود تمدن های بسیار پیشرفته تر از خودمون رو در نظر بگیریم که با وجود این گیتی پهناور قابل انکار نیست، اونموقع تجربه و علم ما مثل اطلاعات یه بچه مهد کودکی در مقایسه با یه پروفسور میمونه و اونموقع میبینیم پیام دادن به این شیوه حلقه های کشتزار کار سختی براشون نیست. معلومه که یه بچه مهد کودکی نه چیزی از علم پروفسور میدونه نه دلش میخواد بدونه، حتی اصلا نمیدونه پروفسوری وجود داره و اصلا چی هست خوردنیه یا پوشیدنی، مگر اینکه رشد کنه و به بلوغ فکری برسه و بره دنبال چیزهایی که تا قبل از اون از وجودش بی خبر بوده، و اینکه اونا علنی نمیان وجود خودشون را بیان کنن همینه که ما خودمون رشد کنیم، چون انسان موجودیه که به زور هیچی رو یاد نمیگیره، مثل این که یه بچه ای که راه نمیره رو به زور بخوایم وادار کنیم به راه رفتن، یا یه جامعه ای رو که هنوز افکارش آماده پذیرش دمکراسی نیست و افکار قدیمی داره رو به زور و با جنگ دموکراتیزه بکنن، نمیشه و باید خود جامعه و افراد رشد کنن، قضیه فضایی ها هم به همین شکله و به همین دلیل مستقیم وارد عمل نمیشن و فقط غیرمستفیم پیام میدن، با حضورشون به اشکال مختلف یا با حلقه ها و...، حتی اگه مستقیم وارد بشن و مثلا بیان علنی بگن ما هستیم اونموقع یه عده شروع میکنن به پرستیدنشون یه عده هم میشن دشمنشون! (دلیل معرفی دکتر Greer در اون پست هم همین بود چون جواب های زیادی برای پرسش های اینچنینی ازش گرفتم)
حتی اگه هیچ نشونه این از بشقاب پرنده یا این حلقه ها یا اینجور اتفاقات هم نبود عقل انسان با وجود نگاه با آسمان ها و گستردگیش یه همچین احتمالی رو در نظر میگیره، چه برسه با این همه شواهد و اتفاقات.
درسته که همه اینا که گفتم قابل اثبات نیست و مانند نظر شما در حد احتماله، اما ارزش در نظر گرفتن رو داره.
Last edited by jahangir1400; 30-08-2015 at 00:29.
در اینکه در این کیهان به این بزرگی احتمالا حیات هست که شکی نیست و کاملا محتمل هست، در اینکه تمدن هایی هم باید شکل گرفته باشه که مثل ما و همینطور خیلی خیلی پیشرفته تر از ما هستند هم شکی نیست، در اینکه ما ممکن هست توسط بعضی از اون تمدن ها مشاهده شده باشیم هم بله ممکن هست، شاید محتمل هم باشه، ولی چیزی بیشتر از این نمیشه گفت. طبیعتا اون تمدنی که قادر هست در این کیهان به این گستردگی در فاصله عظیم بین منظومه ها سفر کنه، قادر هم هست خودش رو از دید ما مخفی کنه و وقتی در هیچ رادار و ... ثبت نمیشه (یا ثبت میشه ولی توطئه ای در کار است)، در دوربین موبایل من و شما ثبت نشه و اثر فرودش روی چمن ها نباشه، و خب طبیعتا در نهایت میشه گفت "همه اینها نقشه و پیام اونهاست" و این چیزها که ادعای ما رو نقض ناپذیر - Unfalsifiable - می کنه چون هر چیزی که ببینیم در نهایت میشه گفت "نقشه اوهاست" و هیچ راهی برای رد این ادعا نیست.
سلام
احتمال انجامش توسط ماشین چمن زنی رو بنده مطرح کردم و علتش این عکس بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه ی کوچک موبایل بنده اینجور به نظر اومد که با قطع کردن گیاهان ایجاد شده نه خواباندنشون
البته شاید بعضی جاها هم گياهها قطع و بریده شده باشه
اما اگر همه جا از همین روش خواباندن استفاده شده باشه پس ایده ی ماشین چمن زنی منتفی هست
بررسیهای بسیار دقیق از نزدیک , معما رو حل مىکنه
نمىدونم اگر این اشکال توی ایران پیدا شده بود چه چیزهائی براش درمىآوردند
![]()
درسته قبول دارم،
اما دلیل این نقض ناپذیری سکوت منابع رسمی و دولتی راجب این مسائل هست و مسئولیتش بر عهده اونهاست، چون خیلیا چیزهایی رو میبینن که وجود دارن اما هیچ توضیح رسمی از اونها نمیشنویم و تا جایی که بتونن انکار میکنن (مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره افزایش زلزله که با هم صحبت کردیم و آمار چیزی غیر از گفته منابع رسمی رو میگه) یا در جایی که مساله خیلی واضح و غیر قابل انکار باشه (مثل بشقاب پرنده ها) کارشون سکوته. در طول هفته گذشته ناسا راجب 2 شایعه موجود در اینترنت صحبت کرد و گفت نه صحت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خود این نشون دهنده فشار افکار عمومی هست و با اینکه بارها رد کرده اما گوش خیلیا بدهکار نیست و دلیلش هم این نیست که ناسا در همه موارد اشتباه میکنه بلکه دلیلش همین سابقه طولانی در سکوت یا انکاره که اعتماد به اونارو کم کرده و باعث شده جامعه دو قطبی بشه، یه عده به اخبار رسمی بسنده میکنن و غیر از اون رو قبول ندارن و یه عده اعتماد کامل به اخبار رسمی ندارن و میگن چیزی داره ازشون پنهان میشه.
به هر حال مسئول خودشون هستن چه اینکه مثلا بشقاب پرنده ها کار خودشون باشه یا اینکه منشائی غیر زمینی داشته باشه بالاخره یکیش رو باید بگن، در این حد که اطلاع دارن؟ اما نمیگن و همین باعث ایجاد این مشکلات شده و تا زمانی که مخفی کاری ادامه داره این مشکل هم غیر قابل حله
ماشین چمن زنی رو مثال زدم
من فکر نمیکنم چنین تکنولوژی که در یک شب اینا رو ایجاد کنه وجود داشته باشه یا حده اعقل دست جوونای الاف باشه
یکی از این علامتا که به صورت یه دیست با صفر و یک یه پیغام بود منو واقعا از اینکه اینا منشع فضایی داشته باشه نا امید کرد :| این به نظر من خیلی مسخره بود (منظور از مسخره در اون پستم همین بود)
ولی کج شدن گندمها به این شکل واقعا شگفت انگیزه و جالب
کار موجوداتِ باهوش و ناقلا هست
![]()
این به مسئله Null hypothesis برمی گرده، که وظیفه رد یک ادعا با سایرین نیست بلکه وظیفه اثبات اون با افراد مدعی است، و عدم وجود توضیح متفاوت و منطقی برای یک پدیده بطور اتوماتیک توضیح های عجیب (ماوراءالطبیعه یا آدم فضایی) رو قابل قبول تر نمی کنه.
به هر حال مقامات و موسسات دولتی (مثل ناسا یا NIH) نقش جزئی در تحقیقات علمی دارن و این تحقیقات بیشتر در موسسه های خصوصی و دانشگاه ها صورت می گیره، اگر شما معتقدید توطئه ای در کار هست باید طبیعتا بپذیرید این همه دانشگاه در جهان در کشورهای مختلف با اهداف سیاسی و عقاید مختلف و موسسات تحقیقات خصوصی و ... در این توطئه نقش دارن و با هم همکاری می کنند، نه اینکه غیرممکن باشه ولی وسعت چنین توطئه ای برای صرفا پاسخ ندادن به یک پرسش بیشتر از اون هست که چنین تفکری جدی گرفته بشه.
و بله ناسا و سایر موسسات بعضی مواقع این Hoax ها رو رد می کنند، بیشتر وقتی مسئله ای بیش از حد معروف میشه و فوق العاده غیرعلمی است یا ادعا درباره چیزی است مثل نابودی حیات در زمین بر اثر شهاب سنگ که شما بهش لینک دادید که عدم پرداختن به اون می تونه باعث ناآرامی ها و ... در سطح جامعه بشه، ولی گشتن دنبال چند تا اثر روی چمن یا رد کردن ویدیوهای یوتیوب وظیفه امثال ناسا نیست.
و مسئله نقض ناپذیری مستقل از رفتار این موسسات است چون افراد مدعی کماکان ادعا می کنند "فضایی ها می خواستن اثرات طوری بشه که ناسا اونها رو رد کنه" و خب هیچ راهی برای رد این ادعا نیست و برای همین هم هست که این چیزها جدی گرفته نمیشه. ادعایی که راهی برای نقض کردنش نیست یک ادعای پوچ است.
اون مطلبی که گفتم قبول دارم نقض ناپذیره پست 3352 بود که خودم در انتهاش گفتم در حد احتماله و در صدد اثباتش نیستم، اما به خاطر این مورد بقیه صحبتام رو نقض ناپذیر جلوه ندید، ادعای من در مورد خمیدگی گیاهان بدون اثبات و صرفا ادعای خالی و پوچ نبود، اثباتش کردم با این توضیح که همچین تکنولوژی که در زمان خیلی محدود چنین اَشکال بی نقصی در ابعاد گسترده و بدون آسیب رسیدن به گیاه شکل میگیره نمیتونه زمینی باشه، این کاملا قابل نقضه و اگه میشه زمینی باشه سراپا گوشم، شاید من هم قانع شدم
در مورد ناسا هم نمیدونم از کجای صحبتم برداشت کردید که باید کراپ سیرکل هارو بررسی کنه یا ویدئوهای یوتیوب رو رد کنه من همچین صحبتی نکردم.
من معتقدم غیر ما موجودات زنده ایگه ای هستن... سندش تو نظرسنجی هست
ولی کلا داستان هایی از این قبیل که فضایی ها علامت بذارن...یا عکسای تار از ufo...یا اینکه یکی بیاد بگه فضاییها منو چند روز دزدیده بودنو اینا رو قبول ندارم.آخه خودمونو بیایین جای اونا بذاریم...
5000 سال دیگه ما انقدر پیشرفت میکنیم که بتونیم مثلا بین کهکشانها سفر کنیم... اگه ببینیم یه سیاره ای هست که از ما از لحاض پیشرفت عقب تره... هی یواشکی براشون پیام میذاریم؟ سر به سرشون میذاریم؟ میریم باهاشون خیلی جنتل من ارتباط بر قرار میکنیم دیگه
اینم همینه... اگه موجودات دیگه ای این اطراف باشن واضح تر از اینا خودشون رو نشون ما میدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)