بازيهاي n-gage كرك شد
بازيهاي n-gage كرك شد
یه 2 روزی میشه ......
سلام دوستان...
من ميخوام n95 بخرم...
سوالاتي از دوستان دارم..
ميخواستم ببينم دوستاني كه اين گوشي را دارند ازش راضي هستند؟؟؟؟
من شنيدم خيلي زود باطريش تمام ميشه،آيا صحت داره؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگر كمك كنيد
اونقدر ها هم بد نیست.
فقط در حالت مصرف پر کار 1 روز بیشتر دووم نمیاره.
البته راه هایی برا مبارزه با این مشکل پیدا شده.
مثلا استفاده از باتری N95 8gig روی معمولی
یا استفاده از شارژرهای همراه _اضطراری)
ولی در مورد خریدش اصلا شک نکن.
مخصوصا که الان قیمتش هم خوب شده.
البته یکی 2 هفتست نوسان داشته.
اره در خرید 95 شک نکن. اگه میتونی پول بیشتر بدی ،8 گیگ بخر.
من بعد 1.5 سال که مشکلی به جز باتریش نداشتم که تقریبا حل شد.
(برا اطلاعات بیشتر به تاپیک"اموزش استفاده از باتری 8 گیگ روی 95 معمولی و افزایش مدت شارژ" در صفحه ی اول کلوپ نوکیا یا صفحه ی 2 مراجعه کنید)
سلام...من نظری مخالف جناب amini_bio دارم!
من هم ان95 داشتم(به مدت 6 ماه) و هم ان95 8گیگ دارم...
ان95 معمولی باتری فوق العاده ضعیفی داره(ضعیف تر از اون چیزی که فکرشو بکنی ، دیگه باتریش منو بیچاره کرد)و در حالت کار زیاد 100% به روزی 2 بار شارژ نیاز داری...در کل اصلا نمی تونی روو باتریش حساب کنی!نه به درد آهنگ گوش کردن می خوره ، نه عکس گرفتن ، نه بازی کردن ، نه جی پی اس و نه هیچی!
توصیه ی اکید بت می کنم که 8گیگ بخری چون باتریش خیلی بهتره(من الان 2 روز از شارژم می گذره ولی فقط یکی کم شده)البته به لطف دوستان این کلوپ میشه کاری کرد که باتری 8گیگ رو روو معمولی جا زد ولی به درد سرش نمی ارزه و توصیه نمیشه...دیگه خود دانی!
اولا که باتری ان95 اینجوری هم که شما میگی بد نیست.شاید باتری یا شارژش شما مشکل داشته.من با ان95 با کار کشیدن کامل شامل gps ، آهنگ و بازی و وایرلس ، یک روز کار کرد.
دوما که گذاشتن باتری 8گیگ رو مدل معمولی هیچ دردسری نداره.با آموزش دوستان که خیلی ساده توضیح داده شده به راحتی انجام می شه.
کسی که به 8گیگ حافظه نیازی نداره دلیلی نداره این همه پول بیشتر بده.
براي آهنگ گوش كردن كه خوب بود!در کل اصلا نمی تونی روو باتریش حساب کنی!نه به درد آهنگ گوش کردن می خوره ، نه عکس گرفتن ، نه بازی کردن ، نه جی پی اس و نه هیچی!
ما يه 7_8 ساعتي داشتيم با اين گوشي رفيقمون آهنگ گوش ميداديم
خيلي هم از باتريش كم نشد.
سلام دوستان.
من یک N95 داشتم وبعد برای برادرم که در مالزی هست فرستادم(خودم N95 8g دارم) قبلا GPS کار میکرد
اما حالا که دست برادرم هست یک ذربدر روی ایکون ماهواره کشیده و مینویسه ارتباط برقرار نیست کسی میدونه مشکل چیه؟
با تشکر
اونجایی که شما هستی دسترسی به سیگنال های ماهواره نیست واسه همین نوشته دسترسی نداره
تو اتاق زیر زمین داخل ماشین(معمولا) و و و نکات سرپوشیده سقف دار توانایی برقراری با ماهواره ها نیست.
مجتبی جان اینجور هم که شما میگی نیست.یادمه وقتی 1-95 داشتی هم اینطوری میگفتی در حالی که من و بقه 1-95 دارها میگیم اینطوری نیستسلام...من نظری مخالف جناب amini_bio دارم!
من هم ان95 داشتم(به مدت 6 ماه) و هم ان95 8گیگ دارم...
ان95 معمولی باتری فوق العاده ضعیفی داره(ضعیف تر از اون چیزی که فکرشو بکنی ، دیگه باتریش منو بیچاره کرد)و در حالت کار زیاد 100% به روزی 2 بار شارژ نیاز داری...در کل اصلا نمی تونی روو باتریش حساب کنی!نه به درد آهنگ گوش کردن می خوره ، نه عکس گرفتن ، نه بازی کردن ، نه جی پی اس و نه هیچی!
توصیه ی اکید بت می کنم که 8گیگ بخری چون باتریش خیلی بهتره(من الان 2 روز از شارژم می گذره ولی فقط یکی کم شده)البته به لطف دوستان این کلوپ میشه کاری کرد که باتری 8گیگ رو روو معمولی جا زد ولی به درد سرش نمی ارزه و توصیه نمیشه...دیگه خود دانی!
من در حالت پر کار 7 الی 8 ساعت آهنگ گوش میدم 10 20 تا اسم اس و یه 15 مین مکالمه و بلوتوث و عکس و فیلم هم زیاد میگیرم.ورژن گوشیم 12 هستش که هنوز وقت نکردم بشینم آپ کنم و روشنایی صفحه هم تمام هستش.
در مورد دردسر باطری هم بگم خدمتون که اصلا هیچ دردسری نداره تو فروم های خارجی میتونی ببینی که خیلی وقته استفاده میکنن دوستان هستن 3 ماهه دارن استفاده میکنن و من خودم هم قراره تیر ماه برام از خارج بیارن و بندازم روش.هیچ مشکلی از این بابت نداشته ولی خوب 2-95 که جای خود را دارد.
سلام alex دادش چطوری عزیزم؟براي آهنگ گوش كردن كه خوب بود!
ما يه 7_8 ساعتي داشتيم با اين گوشي رفيقمون آهنگ گوش ميداديم
خيلي هم از باتريش كم نشد.
مدیرا هم پست میدن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)