تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 870 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان یه چیزی
    چرا این 5700 اصلا Smile نداره هر گوشی رو که دیدم چند تا شکلک توش هستش حتی KG100 LG همون آبنبات ولی چجوریه این 5700 از این شکلک ها که تو مسیج ازش استفاده میکنن نداره؟
    عجیبه !!! نداره یا اینکه ما ندیدم و نمیدونیم کجاست؟

داره خودمونی میشه dj_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با نصب برنامه sms wizard قضیه smile هم درست میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هفته است 5700 گرفتم و مشکل باطری دارم.تا حالا 4 تا باتری از 4 جای مختلف گرفتم همه شرایط شارز اولیه(charge) رو هم اعایت کردم(10 ساعت بار اول و...) ولی نصف روز بیشتر شارز(charge) نگه نمیداره و خاموش میشه.ایا ایراد از گوشیه؟؟در ضمن برنامه یا چیز دیگه ای هم نریختم و ویروسی نشده گوشی و از همون اول این مشکل رو داشت.تورو خدا یکی بگه مشکل چی میتونه باشه.خیلی با این گوشی حال میکنم ولی این قضیه اعصابمو ریخته به هم.تو علا الدین هم 2 روز چرخیدم هر کی یه چیزی گفت.یکی گفت اصلا 5700 مشکل باتری داره و هیچ کاریش میشه کرد...یکی گفت شاید charger خرابه... باتری خودش رو هم همه گفتند اصله و مشکلی نداره ولی با این حال من 3 تا باطری دیگه رو هم روش تست کردم که بازم جواب نداد.راهنماییم کنید لطفا!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هفته است 5700 گرفتم و مشکل باطری دارم.تا حالا 4 تا باتری از 4 جای مختلف گرفتم همه شرایط شارز اولیه(charge) رو هم اعایت کردم(10 ساعت بار اول و...) ولی نصف روز بیشتر شارز(charge) نگه نمیداره و خاموش میشه.ایا ایراد از گوشیه؟؟در ضمن برنامه یا چیز دیگه ای هم نریختم و ویروسی نشده گوشی و از همون اول این مشکل رو داشت.تورو خدا یکی بگه مشکل چی میتونه باشه.خیلی با این گوشی حال میکنم ولی این قضیه اعصابمو ریخته به هم.تو علا الدین هم 2 روز چرخیدم هر کی یه چیزی گفت.یکی گفت اصلا 5700 مشکل باتری داره و هیچ کاریش میشه کرد...یکی گفت شاید charger خرابه... باتری خودش رو هم همه گفتند اصله و مشکلی نداره ولی با این حال من 3 تا باطری دیگه رو هم روش تست کردم که بازم جواب نداد.راهنماییم کنید لطفا!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خ.ب برای پی دی اف باید ادوب پی دی اف ورژن 2.5 رو دانلود کنی و کرکشو ساین کنی!!!برای اجرای dat فایل که تمام فیلمهای روی سی دی از این نوع فرمت هستند فقط لازمه core player رو نصب کنی و فقط پسوند فایل رو که dat هست رینیم کنی و mpg کنی اونوقت میبینی به دلیل سی پی یوی قوی 5700 این نوع فایل براحتی اجرا میشه!!!!!

سلام میتونی برنامشو کرک شده ساین شده خلاصه هر چیزی که رو گوشیم نصب شه رو برام یه جا آپ کنی؟
    من از ساین کردن سر در نمیارم لطفا این کار رو انجام بده ممنون
    فایل ادوب پی دی اف رو میگم
    Last edited by vanta; 06-12-2007 at 22:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

والله عجیبه!!!!!!!!بنده دیروز ساعت 1 ظهر باتری رو شارژیدم و هنوز یک خط هم کم نشده!!تا الان 3 صفحه از pdf و اهنگ هم گوش دادم و البته از دیروز دوباره نور ال سی دی رو زیاد کردم و هنوز یک خط هم کم نشده!!تا پس فردا ظهر مطمئنم هیچ نیازی به شاؤز نیست!!یعنی یکشنبه بعد از ظهر هفته ی دیگه شارژ میکنم!!!استفاده ام هم نسبتا زیاده !!!!!شما مشکلو از زوایای دیگه بررسی کنید!!!!!!!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با نصب برنامه sms wizard قضیه smile هم درست میشه
    لینکی ازش داری بزاری

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

درخواستت وانتا جان بران من دیال اپی مشکله!!!!!در ضمن من نرم افزارها رو حدود یه هفته ای هست که همیتونم ساین کنم!!همش ارور میده!!شما بهتره از alireza2002003 در خواست کنید!!البته ای دی ایشون رو فکر کنم اشتباه نوشاتم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان

از همه شما دوستان قدیمی درخواست دارم یه نظری بدید....

گوشی من اون بالاش که قسکت قرمز از سفید جدا میشه یه فاصله ای هست ( سمت چپ ) که در سمت راست نیست ...

در ضمن این فاصله رو اگر یه کم فشار بدم توی هم جفت میشه و دیگه فاصله نداره اما وقتی ولش میکنم دوباره این فاصله ایجاد میشه ....

برای انکه بهتر بفهمین یه نگاه به این عکسها بندازین ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه عزیزم مشکلی نیست!!من هم دکمه ی سبز گوشیم از ال سی دی فاصله داره و وقتی فشارش میدم جفت میشه!!این طبیعیه!چون طراحی قسمت پایین 5700 خیلی پیچیده هست!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •