ياشار جان درست شنيدي !salam
agah javid didid goftam darmorede Persia hast!!!!
rast ma nshenidam faghat ghesmate avaleshe age injori bashe ghabele bakhsheshe
tab badbedrod
مهدي جان تا اونجايي كه من مي دونم همه فريم ور هاي بالاي 3.60 روي اسليم هم نصب مي شن ! يه توضيح كوچيك در مورد CSO بدم همونطور كه مي دونيد اون يه فورمت فشرده سازي و همين باعث مي شه بعضي بازي هاي سنگين تيك بزنن !اگه بازي ها رو به صورت ISO كپي كنيد بهتره مخصوصا در مورد كنسول هاي فت چون ظاهرا حافظه داخلي كمتري دارن و تو لود به مشكل مي خورن ( خيلي از اين اسم فت بدم مي آد يعني چي چاق!!!! ) !اسليم هم 3.71 داره ؟
راستي جاويد جان گاد آف وار رو با يه روش ابتكاري حلش كردم . بازي رو از iso به cso تبديل كردم و اون قسمت كه گير ميكرد رو رد كردم . بعد يه مرحله ديگه دوباره گير كرد و دوباره بازي cso رو پاك كردم و اون ورژن iso رو ريختم و تونستم گير رو رد كنم . فعلا هم خدا رو شكر تا اينجا مشكل نداشت تا ببينيم چي ميشه .
البته اين كه مي گيد بازي رو CSO كرديد و از اونجا رد شده جالبه !
من نمي دونم چرا هر كاري مي كنم از اين GTA خوشم نمي آد به نظرم خيلي بازي مسخره و سركاريه ! جدا از اين مسائل اگه بازي تون به صورت CSO اون رو به ISO تبديل كنيد در ضمن براي بازي هاي جديد بهتره يه حالي به فريم ورتون بديد !سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
Psp من معمولییه
فرم ویرش هم :3.1
الان دم عيده قيمت ها غير واقعي به نظر من بذاريد تو ارديبهشت كنسول بخريد كه بهترين زمانه !سلام من می خوام یک پی اس پی بگیرم اولا الان قیمت اسلیم چنده ثانیا مموری 4 گیگ و کیف و ... رو هم چقدر در میاد ؟
---------------------------------
يه چيز بي ربط به PSP بچه ها جايي مي شناسين كه من برم بگم كنسول DS مي خوام بهم نگه خوب چرا PSP نمي گيري ؟!؟ البته يكي از دوستان پيشنهاد داده PSP م رو بگيرم دستم بذارم رو ميز بعد از صاحب مغازه اين سوال رو بپرسم !
با تشكر
جاويد