تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 1404 اولاول ... 2362863263323333343353363373383393403463864368361336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

salam
    agah javid didid goftam darmorede Persia hast!!!!

rast ma nshenidam faghat ghesmate avaleshe age injori bashe ghabele bakhsheshe

tab badbedrod
    ياشار جان درست شنيدي !

اسليم هم 3.71 داره ؟
    راستي جاويد جان گاد آف وار رو با يه روش ابتكاري حلش كردم . بازي رو از iso به cso تبديل كردم و اون قسمت كه گير ميكرد رو رد كردم . بعد يه مرحله ديگه دوباره گير كرد و دوباره بازي cso رو پاك كردم و اون ورژن iso رو ريختم و تونستم گير رو رد كنم . فعلا هم خدا رو شكر تا اينجا مشكل نداشت تا ببينيم چي ميشه .
    مهدي جان تا اونجايي كه من مي دونم همه فريم ور هاي بالاي 3.60 روي اسليم هم نصب مي شن ! يه توضيح كوچيك در مورد CSO بدم همونطور كه مي دونيد اون يه فورمت فشرده سازي و همين باعث مي شه بعضي بازي هاي سنگين تيك بزنن !‌اگه بازي ها رو به صورت ISO كپي كنيد بهتره مخصوصا در مورد كنسول هاي فت چون ظاهرا حافظه داخلي كمتري دارن و تو لود به مشكل مي خورن ( خيلي از اين اسم فت بدم مي آد يعني چي چاق!!!! ) !
    البته اين كه مي گيد بازي رو CSO كرديد و از اونجا رد شده جالبه !

سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
    Psp من معمولییه
    فرم ویرش هم :3.1
    من نمي دونم چرا هر كاري مي كنم از اين GTA خوشم نمي آد به نظرم خيلي بازي مسخره و سركاريه ! جدا از اين مسائل اگه بازي تون به صورت CSO اون رو به ISO تبديل كنيد در ضمن براي بازي هاي جديد بهتره يه حالي به فريم ورتون بديد !

سلام من می خوام یک پی اس پی بگیرم اولا الان قیمت اسلیم چنده ثانیا مموری 4 گیگ و کیف و ... رو هم چقدر در میاد ؟
    الان دم عيده قيمت ها غير واقعي به نظر من بذاريد تو ارديبهشت كنسول بخريد كه بهترين زمانه !

---------------------------------
    يه چيز بي ربط به PSP بچه ها جايي مي شناسين كه من برم بگم كنسول DS مي خوام بهم نگه خوب چرا PSP نمي گيري ؟!؟ البته يكي از دوستان پيشنهاد داده PSP م رو بگيرم دستم بذارم رو ميز بعد از صاحب مغازه اين سوال رو بپرسم !

با تشكر

جاويد
    Last edited by J A V I D; 10-03-2008 at 00:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا جاوید لطف کنید حروف فریمور های جدید(که روی برچسب روی جعبهی پی اس پی میزنن) رو بنویسید چون من می خوام اسلیم بگیرم بعد میگن از فریمور ها 3.73 به بالا pandora prof هست
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی چرا می خواین ds بگیرین ؟
    Last edited by amirrasa kateb; 10-03-2008 at 14:52.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

يه چيز بي ربط به PSP بچه ها جايي مي شناسين كه من برم بگم كنسول DS مي خوام بهم نگه خوب چرا PSP نمي گيري ؟!؟ البته يكي از دوستان پيشنهاد داده PSP م رو بگيرم دستم بذارم رو ميز بعد از صاحب مغازه اين سوال رو بپرسم !

با تشكر

جاويد
    استودیو کنج کنار پاساژ پایتخت ds داره راستش منم از این کنسول یه ذره (توجه کنید فقط یه ذره!)خوشم میاد اونم به خاطر contra 4 و legend of zelda وگرنه هیچ چیز خاصی نداره

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منم psp یم امروز رسید دستم الان gow ریختم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
    Psp من معمولییه
    فرم ویرش هم :3.1
    کاملا نرماله.اولا ISO بریز،بعد هم از یه مموری صحیح و سالم استفاده کن تا حد گنده ای خوب میشه!

میگم کسی دیوونه نشه بره دور و ور پایتخت اونجا ها کنسول بگیره ها!همین کنج Lair رو میگفت 85 تومن،در حالی که جمهوری میگفت 65 تومن که اون خودش گرون فروش بود!بعدشم،حق دارن!مگه آدم دیوونست بره DS بگیره موقعی که PSP هست؟!؟!DS میخوای چیکار؟در حد و اندازه ی PS1 هم عمل نمیکنه!

امیررسا،به نظرم سر کارت گذاشتن.چون Pandora چیزی نیست که به FirmWare ربط داشته باشه.اصولا با باتری Pandora شده به FirmWare نمیرسه!همون اول میره توی Pandora و نصب FirmWare!!!

و اما،به نظرم سونی باید به من جایزه بده!2 تا از بچه ها رو راضی کردم PSP بگیرن که امروز میگیرن و ازشون قول گرفتم که GOW رو هم بگیرن و به من هم بدن!یکی دیگه رو هم تا قبل از عید اگه خدا بخواد راضیش میکنم!حال میکنین؟حالا یکیشون میگه مامانش گفته توپخونه اونورا قطعه ها رو عوض میکنن(؟!؟!) و میخواد از پایتخت بگیره.اگه گرفت قیمتشو بهتون میگم که با هم بخندیم!
    Last edited by Arshia001; 10-03-2008 at 17:22.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا جاوید لطف کنید حروف فریمور های جدید(که روی برچسب روی جعبهی پی اس پی میزنن) رو بنویسید چون من می خوام اسلیم بگیرم بعد میگن از فریمور ها 3.73 به بالا pandora prof هست
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی چرا می خواین ds بگیرین ؟
    من منظورتون رو متوجه نشدم چون چنين چيزي نشنيدم ! بعدش حالا چنين چيزي هم باشه فكر كردي من جعبه PSP جديد از كجام بيارم !‌:- ))))

DS هم براي تجربه مي خوام !

استودیو کنج کنار پاساژ پایتخت ds داره راستش منم از این کنسول یه ذره (توجه کنید فقط یه ذره!)خوشم میاد اونم به خاطر contra 4 و legend of zelda وگرنه هیچ چیز خاصی نداره
    علي جون اونجا كه سر مي برن !

مگه آدم دیوونست بره DS بگیره موقعی که PSP هست؟!؟!DS میخوای چیکار؟در حد و اندازه ی PS1 هم عمل نمیکنه!
    آرشيا جان همونطور كه بالا گفتم واسه تجربه مي خوام ! مي خوام ببينم اين چي داره كه اون ور آب اين همه ملت مي خرن !

حالا یکیشون میگه مامانش گفته توپخونه اونورا قطعه ها رو عوض میکنن(؟!؟!) و میخواد از پایتخت بگیره.اگه گرفت قیمتشو بهتون میگم که با هم بخندیم!
    آره بگو بخنديم چون پايتختي ها از توپخونه اي ها مي خرن ! و سود مي كشن روش به همين سادگي به همين راحتي !

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه طریقه ی آپدیت psp رو بگین مال من ورژن 2.00 هست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جاويد جان ds بدرد نميخوره . حتما ميدوني حداكثر حجمه بازي هاي ds از 32 تا 128 مگ هست . حالا اينو با 1.7 گيگ psp مقايسه كن ببين چي ميشه .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جاويد جان ds بدرد نميخوره . حتما ميدوني حداكثر حجمه بازي هاي ds از 32 تا 128 مگ هست . حالا اينو با 1.7 گيگ psp مقايسه كن ببين چي ميشه .
    مي دونم بازي هاشم ديدم يه سري شون با تبديل كننده اجرا مي شه حالا بي خيال بحث تاپيك داره منحرف مي شه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرشيا جان همونطور كه بالا گفتم واسه تجربه مي خوام ! مي خوام ببينم اين چي داره كه اون ور آب اين همه ملت مي خرن !

آره بگو بخنديم چون پايتختي ها از توپخونه اي ها مي خرن ! و سود مي كشن روش به همين سادگي به همين راحتي !
    باشه!تجربه هم خوبه!البته یه سری چیزا مثل 360 حتی ارزش نگاه کردن رو هم ندارن.
    به هر حال،متأسفانه امروز مدرسه نرفتم!اگه گرفت فردا حتما قیمتشو میگم!
    حالا یه لطفی میکنی جاوید جون؟دیگه هیچ وقت،هیچ وقت اسم منو آرشیا ننویس که به شدت حساسیت دارم!3 سال راهنمایی من خودمو کشتم به ناظممون حالی کنم اسمم ارشیاست،نه آرشیا،ولی نفهمید!مر30!

میشه طریقه ی آپدیت psp رو بگین مال من ورژن 2.00 هست.
    اگه دم دستت یه PSP مثل مال خودت هست پاندوراش کن،وگرنه میتونی اول به 2.71 آپدیت کنی(Official) و بعد از 2.71 دانگرید و طبق دستورالعمل های همین تاپیک به 3.90 m33 آپدیت کنی.دانگریدر 2.71 هم یه فایل عکسه که اگه بگردی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •