1_شما کرک بازی رو کپی کردین؟
2_مشخصات سیستم رو بنویسید.
3_یه عکس از ارور قرار بدین.
1_شما کرک بازی رو کپی کردین؟
2_مشخصات سیستم رو بنویسید.
3_یه عکس از ارور قرار بدین.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
منم گفتم وایستا تا بیاد.دوست عزيز Microsoft ويندوزي به اسم SP3 نزده . هرچي نسخه به اسم SP3 هست كار ايراني هاي عزيز هستش .
DVD یا CD؟ ببین تست کن وقتی نصب میکنی اینستالر مخصوص خود بازی یماد یا اینستالر شرکتی که توی ایران کپیش کرده؟لطفا راهنمایی کنید
ممنون
در مورد اجراي بازي اسپلينتر2 موقع اجرا ميره تو بازي ولي زماني كه ادمتو انتخاب ميكني بعد از لودينگ به صفحه ي دسكتاب ميره و هيچي به هيچي كمك كنين![]()
[quote=ali_agha1981;1232623]سلام
من بازی C&C3 رو نصب کرده ام ( دو تا DVD)
C&C : Tiberium Wars Kane Edition
وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده !
بعدش که روی YES کلیک میکنم هم این ارور میاد !
نمیدونم مشکل از چی هست !!کمک کنید
سیستم من :
GEFORCE FX 5200
RAM :512
کـــــــــمــــــک فــــــــــوری !!!!
اجرا ي بازي چجوري بعد از نصب هيچ جور اجرا نميشه نه پيغامي نه هيچي بايد چيكار كنم كمك كمك كمك كمك كمك Sensible Soccer 2006
[QUOTE=ali_agha1981;1234480]سلام
ببین دوست عزیز وقتی به اینترنت کانکتی YES رو بزن تا یک سرور تایم رو پیدا کنه و وقت سیستم رو تنظیم کنه.
سیستمتم برای این بازی یکم پایینه.
سلام
دوستان اگر می تونند راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم.لطفا نگذارید این سوال به تاریخ بپیونده!
بازی Sniper فقط لانچر باز میشه و موقع کلیک روی گزینه Launch Sniper این لانچر هم بسته میشه! و دیگه هیچ اتفاقی نمی یفته.![]()
براي من هم اين اتفاق افتاده من فايلي كه تو كرك رو تو بازي كپي كردم بعد yesزدم و بازي اجرا شد![]()
با سلام
دوستان من بازی Splinter Cell 3: Chaos Theory رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو می خوام اجرا کنم از من CD Key می خواد.
در ضمن من این بازی رو به صورت DVD از شرکت Emperor خریدم و توی دی وی دی رو کلا گشتم ولی هیچ اثری از CD Key پیدا نکردم.
لطفا اگر کسی می تونه کمکم کنه.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)