کسی نیست جواب بده
کسی نیست جواب بده
خوب این فولدر ها رو باید از طریق کامپیوتر ایجاد کنی، آیا این کارو انجام میدی؟؟؟
Last edited by hamed1987; 11-11-2007 at 22:57.
دوست من آیا شما کاملا مراحل تست در سایت را درست انجام میدین؟؟
همه مراحل رو درست می رم
نمی دونید چه مشکلی داره؟
الان مال سریال یه p990 دیگه رو هم چک کردم نداشت ولی مال یه w810 رو زدم مشخصاتش رو به من داد
Last edited by vashka_overloaded; 12-11-2007 at 00:16.
لینک دانلود قرار داده شد
من برنامه رجيستر شده Message Storer رو لازم دارم هيچ كدوم از اينهايي كه هست رجيستر نميشه وميگه كد اشتباهه ممنون از توجهتون
سلام حامد جان.ببخش تا حالا نتونستم بهت جواب بدم...واقعا ازت ممنون.اینم همون عکس هایی که می گفتم P990i رو مقابل N95 گذاشتن برای مقایسه :
خب دیگه.عکس ها رو هم که دیدید.
ولی در کل من نمی دونم که چرا با بچه های کلوپ سونی اریکسون خیلی بیشتر از کلوپ های دیگه حال می کنم...همتون با مرامین!
Last edited by Titan Boy; 12-11-2007 at 08:32.
دوستان که گفتند ، جواب این سایت خیلی معتبر نیست
البته برای خود من هم جواب نداد
[QUOTE=Adel1977;1802623]چون پوشه resoure يك پوشه سيستمي از ديد گوشي حساب ميشه پس از طريق گوشي هيچ كاري نميتونين روش انجام بدين.
براي اين كار همونطور كه دوستان متخصص گفتن بايد بري از توي كامپيوتر اين كار رو انجام بدي.
پوشه resoure هم معمولا بعد از نصب يك يا 2 برنامه توسط برنامه ها روي رم ايجاد ميشه و نيازي نيست كه خودتون اينن كار رو انجام بدين.فقط احتمالش هست كه مخفي باشه.
سلام به همه بروبچ...
می خواستم ببینم شما هم وقتی pc suit را روی کامپیوتر نصب میکنین یه برنامه دیگه هم به اسم
mRouter USB رو کامپیوترتون نصب میشه؟
مال من که نصب میشه.
فکر کنم از طریق اون بشه با بلوتوث اینترنت رو بین گوشی و کامپیوتر شیر کرد و نیازی هم به اینهمه اطلاعات مهندسی نیست.
من که شخصا علاقه ای به استفاده از اینترنت بوسیله بلوتوث ندارم .دوستان روش کار کنن.
موفق باشین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)