دوست عزيز من خيلي از فيبر نوري اطلاعات ندارم فقط بگم كه اون جعبه سفيد رو كه ميگي درسته .اگه باشه فيبر نوريه
و يه نكته ديگه اينكه روي فيبر نوري نميشه ADSL برقرار بشه يعني خطهاي فيبر نوري رانژه نميشه.
ممنون
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست عزيز من خيلي از فيبر نوري اطلاعات ندارم فقط بگم كه اون جعبه سفيد رو كه ميگي درسته .اگه باشه فيبر نوريه
و يه نكته ديگه اينكه روي فيبر نوري نميشه ADSL برقرار بشه يعني خطهاي فيبر نوري رانژه نميشه.
ممنون
دوست عزيز من اطلاعات زيادي درباره فيبر نوري ندارم فقط اينو بگم كه اون جهبه سفيدي رو كه ميگي درسته
يه نكته ديگه اينكه روي فيبر نوري نميشه ADSL برقرار كرد يعني فيبر نوري رانژه نميشه.
ممنون
میشه در خواست داد از فیبر نوری درش بیارن؟
فكر نكنم
چون اينا دارن زور ميزنن كه بتونن بيشتر براي تلفن ثابت خدمات بدن. برا همين كابلاي معمولي رو برداشتن و فيبرنوري گذاشتن.
در مورد برداشتن خط از PCM كلي دردسر داره حالا فيبرنوري كه خيلي بعيده
و متاسفانه مخابرات هيچ احساس مسئوليتي درباره ADSL نداره.
البته بازم از كساني كه اطلاعات بيشتري دارن بپرس شايد من اشتباه ميكنم(البته يه جورايي خداكنه من اشتباه كنم)
ممنون
امیدوارم و گرنه که باید ترک p30 کنم![]()
این مخابرات هم اجب کارایی می کنه .![]()
بعضي از شركتا رو فيبر نوري خدمات دي اس ال مي دن ... در كل فيبر نوري طوري نيست كه نشه روش خدمات دي اس ال داد ولي براي دادن خدمات به اين مشتريان شركت هاي اي اس پي بايد تجهيزاتشون رو به روز كنن كه صد در صد براشون هزينه برداره در نتيجه فعلا اين كارو نمي كنن در كل فيبر نوري با دي اس ال منافاتي نداره ... من شنيدم لايز روي فيبر نوري هم دي اس ال مي ده يه تماس با شركتشون بگريد ...
شهراد هم شنیدم می ده روی فیبر نوری ..
sepanta because the line-unique and no sharing is detected additionally its price is good 19000 for 64k
دلتون خوشه نه سپنتا نه لایزر نه شهرزاد( سایتش هم باسه من قابل دیدن نیست ) منطقه مطهری را پشتیبانی نمکی کنند. اگر پشتیبانی می کردند که من حتما Adsl می گرفتم.
من دوستم از داتک گرفته خطشون هم فیبر نوری هست خونشون مجتمع سبحان (قیطریه) هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)