تو خدمت چیکار میکنند
و برای چی کسایی که کف پاهاشون صافه خدمت نمیرند
تو خدمت چیکار میکنند
و برای چی کسایی که کف پاهاشون صافه خدمت نمیرند
آره اگه افسرسر یا افسرجانشین یا افسرنگهبان بیان و ببیننش اولش میگن عزیزم چرا اینطوری خوابیدی گلمبعدش با پوتین یه اردنگی میزنه 3 متر پرت میشی تو هوا بعد میای زمین تازه این چیزی نیست اون 5 تا 10 روز اضافه خدمت که میزنه آدم میسوزه لامصب
![]()
کسی اطلاعی داره در این مورد
مشکل قضایی داره این عمل. و اگر بفهمن طبق قوانین قضایی با طرف برخورد می شود. و فرمانده می تونه در صورت تشخیص عمدی بودن این عمل به مراتب بالا گزارش کند و دردسر بشود. دقیقا طبق نامه ای که بعد از دوران اموزشی به شما داده می شود در آن درجه شما درج شده باید درجه بچشبونین. موفق باشید
تو خدمت پسر بچه ها رو مرد بار میارن.
نظم و انضباط و سختی و امور نظامی و .. .یاد می دهند. در صورتیکه شما هم برای خودت کسی باشی شایدم تو خدمت بقیه از شما چیزی یاد بگیرن!
تا اونجاییکه که من می دونم برای کسایی که کف پاشون کمی صاف باشه معافی در نظر نمی گیرن مگر اینکه اوضاعشون خیلی خراب باشه و پزشک معتمد تایید کنه که خیلی کم پیش میاد و نتونن راه بروند. تا اون حد!
Last edited by western1; 22-11-2015 at 18:57.
امروز رفت توی 16 ماه
آخ که چقدر ضجر کشیدم توی این 15 ماه !
خدمت خیلی سخته.
فقط در صورتی که
شرایط
پارتی کلفت و معتبر و امتحان شده
پول
و کسری
دارید برید خدمت
با کمتر از فوق لیسانس هم بیاید باید حمالی بکنید !
از ما گفتن بود.سربازی واقعا سخته.
می فرستن بازرسی![]()
مگه خر تو خره که درجه اضافی بزنهتو آموزشی که کسی درجه نداره بعدم که سربازا تقسیم میشن همه نیرو ها لیستبندی میشن و درجه هاشون تو لیسته و 10 جا ثبت میشه و بر اساس نیاز پادگان ها تقسیم میشن
اگرم بعد از تقسیم کسی این کار رو کرد اول از همه سربازای دیگه لوش میدنبعدم میبرنش بازرسی و حفاظت پدرشو در میارن میرفسنش بازداشتگاه و 1 ماه اضافه خدمت رو شاخشه و قضایی میشه
یه نفر از پشت میاد دس میزاره روی دوشت میگه عزیزم بیا بریم یه جاییاسمش دادگاه نظظظظظظظظامی
داداش ما تو لیسانسش موندیم! پدرمون در اومده،من که هی با خودم می گم گور بابای درس پاشم برم سربازی خودمو از هفت دولت آزاد کنم!
هیچ کاریت نمی کنن. به این راحتی ها کسی را دادسرا نمیفرسند و می تونی بگی دانشخوی انصرافی فوق بودم توی برگه سبز اشتباه زدند بسته به جایی که بیفتی کارت ندارند. من سرباز خود بازرسی سراغ دارم که درجه فوق زد و لیسانس بود بعدم انتقالیش را گرفت و رفت.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)