الان که مودم جدید خریدم سرعت اینترنت بهتر شده (سرعت اسمی رو دارن میدن)
اگه تا فردا سرعت همینجوری بود که هیچ.اگه باز هم مثل قبل شد شکایت میکنم :|
تنیجه شکایت قبلی: (قبل از اینکه مودم بخرم)
سرعت الانم : (تو IDM بین 180 تا 300 متغیره)
![]()
الان که مودم جدید خریدم سرعت اینترنت بهتر شده (سرعت اسمی رو دارن میدن)
اگه تا فردا سرعت همینجوری بود که هیچ.اگه باز هم مثل قبل شد شکایت میکنم :|
تنیجه شکایت قبلی: (قبل از اینکه مودم بخرم)
سرعت الانم : (تو IDM بین 180 تا 300 متغیره)
![]()
Last edited by mohamad7824; 17-07-2014 at 21:52.
خبر شوم به ما هم بده فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشد
رفیق سر کارت گذاشتن!! روزا که سرعت بالاست شب مهمه... والا بعد از 8 سال استفاده از adsl تا حالا ندیدم تعویض مودم مشکلی رو حل کرده باشه... با اینحال امیدوارم سرویست رو درست کرده باشن
من از پارس ناراضیم سرعت شبانش خیلی برای من پایینه
همه شاهدن که سرعته من خوب بود ولی انقدر چش زدید که به فا* رفتیم !
شما صبر کن بزار 10 روز از عید فطر بگذره ، بعد که گذشت باز دوباره دیدی که همون روال ادامه داره برو عوض کن های وب بگیر
اواتارت منو کشته ( حاجاقا ابی )![]()
گور بابای اول تا اخر سرویس دهنده ای که باید تو تاپیک ازش تعریف کرد تا فرجی بشه... شما دوستان هم بهتره بدونید هیچ چیز بدون مشتری موفق نمیشه... این ما هستیم که پارس رو بزرگ کردیم و شک نکنید بعد از شنبه که قراره بهم تماس بگیرن وارد فاز جبران خسارت میشم و بابت این همه کم سرعتی ازشون خسارتمو میگیرم... جونشون بالا بیاد با این سرویس دادنشون.... سر عمر اسمشون isp هست نمیتونن سرعت اسمی رو بدن به مشتری....
کارشناسشون بمن زنگ زده در کمال نا باوری راهکارش این بوده که 2 3 ماه اینده 256 بخرم بلکه فرجی شد... واقعا بدترین سرویس دهنده اینترنت در ایران هست...این وسط مشتری هیچ کاری نداره و نشسته شما بهش بگید فعلا 256 کارتو راه میندازه..
Last edited by hasanoooooooo; 18-07-2014 at 00:42.
میگم همه بیام تعریف کنیم شاید درست شد
اصلابه کوری چشم همه پارس آنلاین بهترین isp خاورمیانه هست واونایی که دارن شکایت میکنن دارن حق پارس انلاین رو میخورن![]()
خداییش هیچ کس و هیچ جا منو سره کار نمیذاره
ولی این شرکت پارس انلاین منو سره کار میزاره
خداییش دوره و زمونه رو می بینی ؟؟؟؟
حالا بازم قراره بهم زنگ بزنه تازه قرار بود 2:30 بهم زنگ بزنه با اینکه گذشته ولی هنوز هم زنگ نزده
دفعه ی پیش هم که کلا سره کار بودیم ، که کلا زنگ نزدن
کلا با زنگ زدن و اینا درست نمیشه همونطور که میبینی کلی هست و میتونه به دلیل تغییر سیاست شرکت در مورد شبانه باشه .....
شاید هم واقعا مشکل کمبود پهنای باند باشه ولی خوب دلیل نمیشه باید حل بشه
من همین الان بت میگم چکار میکنه زنگ میزنه بت اگه حوصله نداشته باشه همون اول بت میگه پهنای باند و این حرفا اگه خیلی گیر دادی بحث 1 به 8 رو وسط میکشه ولی اگه حوصله داشته باشه بت میگه Team Viewer رو اجرا کن بت وصل بشم بعدش میاد چهار تا کار ابتدایی مثل پینگ گرفتن و تست سرعت با چهار تا سایت داخلی رو انجام میده یا میاد پورت های TCP رو بررسی میکنه و .... بعدش از تو سیستم یه کاری میکنه همون لحظه یکم بهتر بشه و دوباره فردا همین آش و همین کاسه هست
البته مثل اینکه واسه من واقعا مرکز مخابراتی پهنای باند نداره یکی از دوستام میخواست ثبت نام کنه بش گفتن فعلا تا یک ماه دیگه ثبت نام نمیکنیم
زنگ زد واحد فروش بش گفتن توی این مرکز پهنای باند کمه ..........
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)