بی خود کرده که نمی ده 30 تومن داره پول می گیره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بی خود کرده که نمی ده 30 تومن داره پول می گیره
Last edited by jjjan; 28-09-2011 at 18:36.
سلام به همه ی دوستان
مشکلات من هم کم وبیش مثل شماست در اهواز
از نظر من شرکت شاتل داره به مشترکینش خیانت میکنه و با کمال پورویی میگه که شما شییر شدی
هر کاربر ADSL باید یک حداقل امکاناتی داشته باشه. فلسفه ADSL هم همینه نه محدودیت و رسیدن به قرون وسطی و با داشتن ADSL+2 سرعتی برابر 1.5KB . حداقل در قبیله ی ادم خوارها سرعت رو روی 40KB بستن (شرکتهای رقیب)
اینها اصلا نفهمیدن اینترنت یعنی چی که با مشترکشون این کار رو میکنند
من مدت زیادی هست که مشترک این شرکت هستم وتابه حال به خاطر ندارم بتونم (البته در گذشته نه الان) شبی بشتر از 1300MB دانلود کنم (پارسال). هم سرویس ART داشتم هم ECO
چه برسه به پس پریشب پریشب و دیشب که 40MB هم نمیشد در طول هفت ساعت . نزدیک 10 روزه که شاتل ترکیده اساسی
من به شخصه پدرشون رو دراوردم با هر کسی که بگی تماس گرفتم از دفتر مرکزی تا نمایندگی از پشتیبانی تا کارمند معمولی از مسئول تا غیر مسئول
ازچت آنلاین تا جنگ لفظی از احترام تا بی احترامی
نتیجه: هیچی
هر کسی تو این شرکت یه چیزی میگه . نمایندگیشون که انگار ما اومدیم گدایی شما پر مصرف هستید شییر شدید
من بهش میگم اون 9 نفره دیگه مگه چه غلطی میکنند. شما دارید به من ظلم میکنیید اون وقت میگید عدالته
با یه بابایی تو دفتر مرکزی تماس گرفتم میگم پشتیبانی میگه شما محدود شدی . میگه ما اصلا همچین چیزی نداریم.
به پشتیبانی میگم طرف اینو گفته . میگه من اینو میدونم و کار ندارم کی چی گفته
یعنی مشترک بره بمیره بتره . به پشتیبانی میگم اقای محترم شما بگو من چطوری استفاده کنم اصلا دانلود نکنم شرکت راضی میشه
به نظر من اگر برای هر کاربر سقف دانلود شبانه میگذاشتن مثلا 1 گیگ .دیگه این ادا اتفارها رو لازم نبود در بیارن. به این صورت که بنده مثلا از ساعت 1 تا 4 یک گیگم تموم میشد دیگه سرویسم میرفت رو حجمی که داشتم دیگه مشکلی پیش نمیومد. و به کسی هم ظلم نمیشد و کاربری هم گلایه نمیکرد چون همه باهم برابر بودند
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
ببخشید میشه بگید این قسمت کنترل کیفیت کجاست؟
دقیقا من که به فکر مخابرتم چون واقعا میصرفه
اینا همون سرعت همون قیمت مخابراتو به من میدن فقط با 2 گیگ حجم دانلود
تو 15شب اخیر 5شب خودم هیچی دانلودنكرده بودم بقیه شباهم حداكثر940بعد الان سه شبه سرعت شده عین دایل اپ
تواین چندماهه این طورمحدودكردن سابقه نداشته(تو8روزاخیر 3شب هیچی خودم دانلود نكردم یعنی باسرعت بالا میتونستم ولی نكردم بعد دوشب هم 900تا و700الانم 3شبه شده دیل اپ)
ماشاللهخدا بیشترش کنه ...
سلام به همه ی دوستان
مشکلات من هم کم وبیش مثل شماست در اهواز
از نظر من شرکت شاتل داره به مشترکینش خیانت میکنه و با کمال پورویی میگه که شما شییر شدی
هر کاربر ADSL باید یک حداقل امکاناتی داشته باشه. فلسفه ADSL هم همینه نه محدودیت و رسیدن به قرون وسطی و با داشتن ADSL+2 سرعتی برابر 1.5KB . حداقل در قبیله ی ادم خوارها سرعت رو روی 40KB بستن (شرکتهای رقیب)
اینها اصلا نفهمیدن اینترنت یعنی چی که با مشترکشون این کار رو میکنند
من مدت زیادی هست که مشترک این شرکت هستم وتابه حال به خاطر ندارم بتونم (البته در گذشته نه الان) شبی بشتر از 1300MB دانلود کنم (پارسال). هم سرویس ART داشتم هم ECO
چه برسه به پس پریشب پریشب و دیشب که 40MB هم نمیشد در طول هفت ساعت . نزدیک 10 روزه که شاتل ترکیده اساسی
من به شخصه پدرشون رو دراوردم با هر کسی که بگی تماس گرفتم از دفتر مرکزی تا نمایندگی از پشتیبانی تا کارمند معمولی از مسئول تا غیر مسئول
ازچت آنلاین تا جنگ لفظی از احترام تا بی احترامی
نتیجه: هیچی
هر کسی تو این شرکت یه چیزی میگه . نمایندگیشون که انگار ما اومدیم گدایی شما پر مصرف هستید شییر شدید
من بهش میگم اون 9 نفره دیگه مگه چه غلطی میکنند. شما دارید به من ظلم میکنیید اون وقت میگید عدالته
با یه بابایی تو دفتر مرکزی تماس گرفتم میگم پشتیبانی میگه شما محدود شدی . میگه ما اصلا همچین چیزی نداریم.
به پشتیبانی میگم طرف اینو گفته . میگه من اینو میدونم و کار ندارم کی چی گفته
یعنی مشترک بره بمیره بتره . به پشتیبانی میگم اقای محترم شما بگو من چطوری استفاده کنم اصلا دانلود نکنم شرکت راضی میشه
به نظر من اگر برای هر کاربر سقف دانلود شبانه میگذاشتن مثلا 1 گیگ .دیگه این ادا اتفارها رو لازم نبود در بیارن. به این صورت که بنده مثلا از ساعت 1 تا 4 یک گیگم تموم میشد دیگه سرویسم میرفت رو حجمی که داشتم دیگه مشکلی پیش نمیومد. و به کسی هم ظلم نمیشد و کاربری هم گلایه نمیکرد چون همه باهم برابر بودند
كاملا درست سه شب اينترنت نداريم!
ماشاالله. خدا انشاالله بیشتر و صبر بده !![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)