تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3359 از 4751 اولاول ... 2359285932593309334933553356335733583359336033613362336333693409345938594359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,581 به 33,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض na

بی خود کرده که نمی ده 30 تومن داره پول می گیره
    Last edited by jjjan; 28-09-2011 at 18:36.

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    مشکلات من هم کم وبیش مثل شماست در اهواز
    از نظر من شرکت شاتل داره به مشترکینش خیانت میکنه و با کمال پورویی میگه که شما شییر شدی
    هر کاربر ADSL باید یک حداقل امکاناتی داشته باشه. فلسفه ADSL هم همینه نه محدودیت و رسیدن به قرون وسطی و با داشتن ADSL+2 سرعتی برابر 1.5KB . حداقل در قبیله ی ادم خوارها سرعت رو روی 40KB بستن (شرکتهای رقیب)
    اینها اصلا نفهمیدن اینترنت یعنی چی که با مشترکشون این کار رو میکنند
    من مدت زیادی هست که مشترک این شرکت هستم وتابه حال به خاطر ندارم بتونم (البته در گذشته نه الان) شبی بشتر از 1300MB دانلود کنم (پارسال). هم سرویس ART داشتم هم ECO
    چه برسه به پس پریشب پریشب و دیشب که 40MB هم نمیشد در طول هفت ساعت . نزدیک 10 روزه که شاتل ترکیده اساسی
    من به شخصه پدرشون رو دراوردم با هر کسی که بگی تماس گرفتم از دفتر مرکزی تا نمایندگی از پشتیبانی تا کارمند معمولی از مسئول تا غیر مسئول
    ازچت آنلاین تا جنگ لفظی از احترام تا بی احترامی

نتیجه: هیچی
    هر کسی تو این شرکت یه چیزی میگه . نمایندگیشون که انگار ما اومدیم گدایی شما پر مصرف هستید شییر شدید
    من بهش میگم اون 9 نفره دیگه مگه چه غلطی میکنند. شما دارید به من ظلم میکنیید اون وقت میگید عدالته
    با یه بابایی تو دفتر مرکزی تماس گرفتم میگم پشتیبانی میگه شما محدود شدی . میگه ما اصلا همچین چیزی نداریم.
    به پشتیبانی میگم طرف اینو گفته . میگه من اینو میدونم و کار ندارم کی چی گفته
    یعنی مشترک بره بمیره بتره . به پشتیبانی میگم اقای محترم شما بگو من چطوری استفاده کنم اصلا دانلود نکنم شرکت راضی میشه
    به نظر من اگر برای هر کاربر سقف دانلود شبانه میگذاشتن مثلا 1 گیگ .دیگه این ادا اتفارها رو لازم نبود در بیارن. به این صورت که بنده مثلا از ساعت 1 تا 4 یک گیگم تموم میشد دیگه سرویسم میرفت رو حجمی که داشتم دیگه مشکلی پیش نمیومد. و به کسی هم ظلم نمیشد و کاربری هم گلایه نمیکرد چون همه باهم برابر بودند

3. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
    ببخشید میشه بگید این قسمت کنترل کیفیت کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه آخرین تلاشم هم کردم.
    به پشتیبانی (یه خانومه قد یاسمنگولا هم کامپیوتر بارش نبود):
    میگم سرعتم خیلی کم شده...
    میگه چند شده؟
    میگم 7-8 اینا شده.
    میگه خب خیلی خوبه که!!! سرویس شما مثل همه جای دنیا شیر هست بین 10 نفر. بهترین حالتش 16 هست بدترین...
    میگم لابد 1.6 ؟!
    میگه (با کمال پروگی) دقیقاً!
    میگم 30 تومن میدم سرعت 7-8 خوبه؟ مخابرات 15 ثابت میده 9 تومن! 1.6 که دایل آپ به صرفه تره!
    میگه دیگه این انتخاب خودتونه که از کجا سرویس بگیرید!
    میگم این چه طرز برخورد با مشتریه؟

دیگه بقیشو آمپرم رفت بالا یادم نمیاد چی رد و بدل شد فقط میدونم خیلی بی شخصیت بود که اینطوری جواب مشتریِ 5 ساله رو داد
    اه بدبختی فردا 5 شنبه هست مخابرات هم زود مینده فکر کنم چند روز بی نت بمونم.
    دقیقا من که به فکر مخابرتم چون واقعا میصرفه
    اینا همون سرعت همون قیمت مخابراتو به من میدن فقط با 2 گیگ حجم دانلود

6. این کاربر از shabgard1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شاتل EC0 - 128

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چرا اینقد سرعتو شبانه داغون شده تو مشهد؟
    پسرخالم صبانت داره شبی 3 گیگ دان میکنه اونم از 2 تا 7.
    کلی فیلم مونده رو دستم
    یه ماه دیگه قراردادم تموم میشه خوشبختانه.
    تو 15شب اخیر 5شب خودم هیچی دانلودنكرده بودم بقیه شباهم حداكثر940بعد الان سه شبه سرعت شده عین دایل اپ
    تواین چندماهه این طورمحدودكردن سابقه نداشته(تو8روزاخیر 3شب هیچی خودم دانلود نكردم یعنی باسرعت بالا میتونستم ولی نكردم بعد دوشب هم 900تا و700الانم 3شبه شده دیل اپ)

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ماشالله خدا بیشترش کنه ...

10. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض شاتل به فنا رفت

سلام به همه ی دوستان
    مشکلات من هم کم وبیش مثل شماست در اهواز
    از نظر من شرکت شاتل داره به مشترکینش خیانت میکنه و با کمال پورویی میگه که شما شییر شدی
    هر کاربر ADSL باید یک حداقل امکاناتی داشته باشه. فلسفه ADSL هم همینه نه محدودیت و رسیدن به قرون وسطی و با داشتن ADSL+2 سرعتی برابر 1.5KB . حداقل در قبیله ی ادم خوارها سرعت رو روی 40KB بستن (شرکتهای رقیب)
    اینها اصلا نفهمیدن اینترنت یعنی چی که با مشترکشون این کار رو میکنند
    من مدت زیادی هست که مشترک این شرکت هستم وتابه حال به خاطر ندارم بتونم (البته در گذشته نه الان) شبی بشتر از 1300MB دانلود کنم (پارسال). هم سرویس ART داشتم هم ECO
    چه برسه به پس پریشب پریشب و دیشب که 40MB هم نمیشد در طول هفت ساعت . نزدیک 10 روزه که شاتل ترکیده اساسی
    من به شخصه پدرشون رو دراوردم با هر کسی که بگی تماس گرفتم از دفتر مرکزی تا نمایندگی از پشتیبانی تا کارمند معمولی از مسئول تا غیر مسئول
    ازچت آنلاین تا جنگ لفظی از احترام تا بی احترامی
    نتیجه: هیچی
    هر کسی تو این شرکت یه چیزی میگه . نمایندگیشون که انگار ما اومدیم گدایی شما پر مصرف هستید شییر شدید
    من بهش میگم اون 9 نفره دیگه مگه چه غلطی میکنند. شما دارید به من ظلم میکنیید اون وقت میگید عدالته
    با یه بابایی تو دفتر مرکزی تماس گرفتم میگم پشتیبانی میگه شما محدود شدی . میگه ما اصلا همچین چیزی نداریم.
    به پشتیبانی میگم طرف اینو گفته . میگه من اینو میدونم و کار ندارم کی چی گفته
    یعنی مشترک بره بمیره بتره . به پشتیبانی میگم اقای محترم شما بگو من چطوری استفاده کنم اصلا دانلود نکنم شرکت راضی میشه
    به نظر من اگر برای هر کاربر سقف دانلود شبانه میگذاشتن مثلا 1 گیگ .دیگه این ادا اتفارها رو لازم نبود در بیارن. به این صورت که بنده مثلا از ساعت 1 تا 4 یک گیگم تموم میشد دیگه سرویسم میرفت رو حجمی که داشتم دیگه مشکلی پیش نمیومد. و به کسی هم ظلم نمیشد و کاربری هم گلایه نمیکرد چون همه باهم برابر بودند

12. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو 15شب اخیر 5شب خودم هیچی دانلودنكرده بودم بقیه شباهم حداكثر940بعد الان سه شبه سرعت شده عین دایل اپ
    تواین چندماهه این طورمحدودكردن سابقه نداشته(تو8روزاخیر 3شب هیچی خودم دانلود نكردم یعنی باسرعت بالا میتونستم ولی نكردم بعد دوشب هم 900تا و700الانم 3شبه شده دیل اپ)
    كاملا درست سه شب اينترنت نداريم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

6

ماشالله خدا بیشترش کنه ...
    ماشاالله. خدا انشاالله بیشتر و صبر بده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •