تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3359 از 3745 اولاول ... 23592859325933093349335533563357335833593360336133623363336934093459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,581 به 33,590 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

میتونم بپرسم سرویس شما چیه؟
    من 18 ماه 16 مگ عصرانه دارم. اما خب هیچ شمارنده ای داخل پنل نیست.
    منم همین عصرانه رو دارم هیج جایی نمیشه فهمید چقدر مصرف کردیم. یعنی مشتری حق نداره بدونه چقدر از حجمش تو این ساعات مونده؟؟ از ریز مصرف هم نمیشه محاسبه کرد چون تو این ساعات مودم خاموش روشن شده و معلوم نیست کدوم حجم مربوط به استفاده اصلی هست کدوم حجم مربوط به وبسایتای رایگان مثل آیو ... اینا هست (به شخصه از این وبسایتها زیاد تو این ساعات استفاده کردم و اون مدتی که سرعتو محدود کرده بودن رو 150 کیلو کلا مشکل داشتیم تو استفاده اینا مجبور بودیم با کیفیت پایین فیلمارو تماشا کنیم اونم در حالتی که کس دیگه تو خانواده از نت استفاده نکه) و کدوم حجم مربوط به وبسایت های نیمبها هست.
    متن پیامک رو بعید میدونم دقیقا مثل این جمله باشه دوستان اگه محبت کنن یه اسکرینشات از پیامکشون بزارن اینجا ممنون میشم یا لااقل متن دقیقش رو بزارین.

2. 3 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم همین عصرانه رو دارم هیج جایی نمیشه فهمید چقدر مصرف کردیم. یعنی مشتری حق نداره بدونه چقدر از حجمش تو این ساعات مونده؟؟ از ریز مصرف هم نمیشه محاسبه کرد چون تو این ساعات مودم خاموش روشن شده و معلوم نیست کدوم حجم مربوط به استفاده اصلی هست کدوم حجم مربوط به وبسایتای رایگان مثل آیو ... اینا هست (به شخصه از این وبسایتها زیاد تو این ساعات استفاده کردم و اون مدتی که سرعتو محدود کرده بودن رو 150 کیلو کلا مشکل داشتیم تو استفاده اینا مجبور بودیم با کیفیت پایین فیلمارو تماشا کنیم اونم در حالتی که کس دیگه تو خانواده از نت استفاده نکه) و کدوم حجم مربوط به وبسایت های نیمبها هست.
    متن پیامک رو بعید میدونم دقیقا مثل این جمله باشه دوستان اگه محبت کنن یه اسکرینشات از پیامکشون بزارن اینجا ممنون میشم یا لااقل متن دقیقش رو بزارین.
    یعنی حتی یک نفر توی این انجمن نیست تماس بگیره 1544 و بگه عصرانه اگه 265 گیگ محاسبه میشه از کجا باید فهمید چقدرش مصرف شده و چقدرش مونده؟
    یه نفر اگه اینکارو میتونه انجام بده و جواب پشتیبانی رو اینجا بنویسه توی منطقه ما 1544 مرتب اشغال میزنه و با کد 021 باید بگیرم که هزینه ام زیاد میشه لطفا کسایی که خود تهران هستن و هزینشون یک تلفن داخل شهر محاسبه میشه حداقل تماس بگیرن و بپرسن چطور میشه فهمید چقدرش مصرف شده و جقدرش مونده از حجم 265 گیگ

4. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

یک زمان من این حجم رایگان و پیگیری کردم جریبانش رو
    جوابی که گرفتم این بود که مودم و توی اون تایم رایگان خاموش و روشن کنید تا از طریق ریز مصرف متوجه بشید

- - - Updated - - -

جوابی که گرفتم این بود که مودم و توی اون تایم رایگان خاموش و روشن کنید تا از طریق ریز مصرف متوجه بشید

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

6. 2 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daryagame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    In The World

پيش فرض

البته برای بنده 256 گیگ نیست:

سرويس عصرانه 96 آسياتک 128k تا16مگ 18 ماهه 1396 گيگ 96 گيگ ساعات عادي و 16 تا 20 با 1300گيگ رايگان

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته برای بنده 256 گیگ نیست:

سرويس عصرانه 96 آسياتک 128k تا16مگ 18 ماهه 1396 گيگ 96 گيگ ساعات عادي و 16 تا 20 با 1300گيگ رايگان

درسته اول 265 گیگ رو ازائه کردن و بعدش همون سرویس رو 1300 گیگ منتها الان بحث سر این نیست که چند گیگ رایگان بحث سر اینه که از کجای پنل باید ببینیم جه مقدار مصرف کردیم مجموها در طی این چند ماه و بتونیم برنامه ریزی کنیم برای حجم باقی مانده؟

9. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryagame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    In The World

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

راه عقلانی ای نیست. یک سال و نیم هر روز بشینیم جمع و نفریق کنیم ببینیم چقدر مصرف می کنیم؟

درسته اول 265 گیگ رو ازائه کردن و بعدش همون سرویس رو 1300 گیگ منتها الان بحث سر این نیست که چند گیگ رایگان بحث سر اینه که از کجای پنل باید ببینیم جه مقدار مصرف کردیم مجموها در طی این چند ماه و بتونیم برنامه ریزی کنیم برای حجم باقی مانده؟
    هیچ جای پنل نیست. به نظر من هیچ کانتری وجود نداره و اگر محدودیتی اعمال میکنن دلبخواهی اعمال شده. چون اگر کانتری بود حداقل یک نفر میدید و یا اطلاع رسانی میشد!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راه عقلانی ای نیست. یک سال و نیم هر روز بشینیم جمع و نفریق کنیم ببینیم چقدر مصرف می کنیم؟

هیچ جای پنل نیست. به نظر من هیچ کانتری وجود نداره و اگر محدودیتی اعمال میکنن دلبخواهی اعمال شده. چون اگر کانتری بود حداقل یک نفر میدید و یا اطلاع رسانی میشد!
    در همین مورد که باید محاسبه و کانتر وجود داشته باشه بنده پیشنهاد دادم یکی از دوستان از طریق پشتیبانی و امور مشتریان صحبت کنن و نتیجه رو برای همه اعلام کنن.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در همین مورد که باید محاسبه و کانتر وجود داشته باشه بنده پیشنهاد دادم یکی از دوستان از طریق پشتیبانی و امور مشتریان صحبت کنن و نتیجه رو برای همه اعلام کنن.
    پیگیری کردن همچین موردی کاملا خطاست کلا پیگیری کردن تو آسیاتک خطاست (مگر اینکه مورد حاد باشه یا از یه جای دیگه مثل 195 پیگیری کنی) ... نتیجه عکس میده ... اوضاع بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.... کلکل کردن با کارنشناسان اعصاب میخاد .... بایست شخصیت و فرهنگ و غیرت خودتو بکشونی پایین تا بتونی باهاشون بحث کنی... ولش کنید بره به نظرم منم منتظر میمونم تا اون پیامک زپرتی بیاد تا بعد یه پیگیری نون و آیدار انجام بدم.

فقط چیزی که مهمه اون دوستانی که پیامک براشون اومده لطفا یه خورده توضیح بدن نوع استفادشون تو این ساعات چطوری بوده مخصوصا این اواخر مثلا کل اون ساعات رو دانلود داشتن یا مثلا به طور متوسط چقدر استفاده میکردن؟ ممنون میشم خبر بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام
    دوستان حواستون باشه، من قبلا که از اسیاتک داشتم، وقتی در تایم رایگان خاموش نمیکردم، بعد که به هردلیلی ارتباط قطع میشد یا مودم رو خاموش روشن میکردم، بعضا مقدار زیادی از حجم رایگان رو از زمان عادی کم میکرد.
    زنگ که زدم پشتیبانی میگفت شانس آوردید که همه اش رو حساب نکرده!!
    یک نکته دیگه هم اینه که من یک مودم تک پورت بدون وایرلس رو به صورت بریج وصل کردم و کامپیوتر رو طوری تنظیم کردم که در تایمهای مربوطه قطع و وصل بشه. بعد از اون لاگ 2 تا نرم افزار کنترل ترافیک روی کامپیوتر رو چک کردم سیستمشون حدودا بین 10 تا 20 درصد بیشتر کنتور می انداخت! من هم با یک دعوای حسابی جمعش کردم. واقعا میگم من لااقل جز اولین کسایی بودم که در شهر اصفهان adsl گرفتم و شرکت ارائه دهنده هم در محل کار و خانه خیلی دیدم وتست کرده ام( adsl و wimax) از نظر محاسبات حجم و اینها با عرض معذرت مزخرف تر از این شرکت وجود نداره.

Sent from my E2333 using Tapatalk

14. 2 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان حواستون باشه، من قبلا که از اسیاتک داشتم، وقتی در تایم رایگان خاموش نمیکردم، بعد که به هردلیلی ارتباط قطع میشد یا مودم رو خاموش روشن میکردم، بعضا مقدار زیادی از حجم رایگان رو از زمان عادی کم میکرد.
    زنگ که زدم پشتیبانی میگفت شانس آوردید که همه اش رو حساب نکرده!!
    یک نکته دیگه هم اینه که من یک مودم تک پورت بدون وایرلس رو به صورت بریج وصل کردم و کامپیوتر رو طوری تنظیم کردم که در تایمهای مربوطه قطع و وصل بشه. بعد از اون لاگ 2 تا نرم افزار کنترل ترافیک روی کامپیوتر رو چک کردم سیستمشون حدودا بین 10 تا 20 درصد بیشتر کنتور می انداخت! من هم با یک دعوای حسابی جمعش کردم. واقعا میگم من لااقل جز اولین کسایی بودم که در شهر اصفهان adsl گرفتم و شرکت ارائه دهنده هم در محل کار و خانه خیلی دیدم وتست کرده ام( adsl و wimax) از نظر محاسبات حجم و اینها با عرض معذرت مزخرف تر از این شرکت وجود نداره.

Sent from my E2333 using Tapatalk
    شکی تو حجم خوری این شرکت آشغال دزد نیست لاگ میندازه 4 گیگ تو یه ربع با آپلود فقط چند کیلوبایت خودتون حساب کنید تو یه ربع با سرعت 16 مگ دانلود کنی چقدر میتونی استفاده کنی بماند که خط من رو 6 مگ بسته شده. عکسشم گذاشتم چند صفحه قبل. چندین بار اینطوری بالا کشیدن اعصابم نمیکشه وگرنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •