اره دیگه
اینها منابعشون محدود و دنبال سود هرچه بیشتر هستند
به یک شیوه ای که معلوم نیست چطوری هست یه عده انتخاب و کاملا محدود می شن تا باعث ضرر نشه
یه بنده خدایی میگفت که پر مصرف ها با پر مصرفها share می شوند (اگه حرفش درست باشه) فرض کن بیوفتی توی یک گروهی که همه دانلودر حرفه ای اند معلومه که صفحه هم به زور باز خواهد شد چه برسه به دانلود
اونوقت دیگه اینکه ماه رمضان باشه که همه بیدارند و اکثرا سرعت افت می کنه یا تعطیلات باشه که همه جا خلوت باشه فرقی به حال ادم نمی کنه چون توی گروهی هستی که اگه مسافرت هم بره کامپیوترش روشن میذاره برای دانلود!
من دیشب بعد از 1 ساعت با پشتیبانی تهران ساعت 4 صبح صحبت کردم.... فقط بهم گفت که مشکل از مرکز مخابراتیت هست و کل فارس مشکل داره... دقیقا ساعت 9 صبح یه زنه زنگ زد حرفاشو تایید کرد گفت مرکزتون باید پهنای باند اضاف کنه... الان که دقیق فکر میکنم اگه مشکل صرفا برا مرکز مخابراتیم بود مطمعنا فقط باید من این مشکل رو میداشتم.. الان چندین نفر رو تو این تاپیک میشناسم که این مشکل رو دارن و نسبت به سرویسشون شبانشون نسبتا (حالا یا کم یا زیاد ) کمتر از حدی هست که باید باشه... به این نتیجه رسیدم که بدون شک اینا محدودیت اکانت رو وارد دستور کارشون قرار دادن و شاید اینکارو بیشتر برای مراکز شلوغ میزارن... دیگه مطمعن شدم که این مدیریت ترافیک که چند ماه پیش بحثش تو سایت بود در واقع محدود کردن دانلودرهای حرفه ای بوده و بنده هم فکر نکنم کسی دیوونه باشه ماهی 30 تومن بده به اینا و محدود باشه....
حالا جالب اینجاست من ماه پیش اصلا دانلود نکردم و معلوم نیست در چه صورت محدودیت اکانت برداشته میشه... ولی مطعنا با شارژ مجدد هم این اتفاق نیفتاده
دیشب شب قدر بود حداقل باید سرعت بهتر میبود که نبود... هر چی میگذره دارم مطمعن تر میشم که مشکل از اکانتینگ هست... کارشناسشون بخدا ادم باحالی بود میدونید بهم چی گفت؟ گفت الان مرکزتون رو دارم مانیتورینگ میکنم اگه پهنای باندت مثلا 100 درصد باشه الان 80 درصدش بیشتر استفاده نمیشه!!!! و 20 درصد بدون استفادست... اونجا بود که فهمیدم ربطی به مرکز مخابراتی من هم نداره....
در پایان به تمام دوستانی که مشکل دارن اینو بگم.... دوستان عزیز با شکایت کردن به سایت 195 یا کارهای از قبیل صدای مشتری به هیچ عنوان به نتیجه نمیرسید و فقط الافتون میکنن.. اگه دنبال رفع مشکل هستید چاره کار تغییر isp
هست ....از این به بعد شعار من اینه...
هر isp خلوت باشه بهترین هست.....
5 سال پیش که داشتم میومدم پارس داشتم تحقیق میکردم از دوستان در کوچه و بازار... همه میفتن یه مدت پارس اشغال بوده الان خوب شده....... شما حساب کن پارس بد بوده خوب شده دوباره بد شده معلوم نیست چقدر طول بکشه تا خوب بشه....
ولی بحث اکانتینگشون دزدی تو روز روشن هست... اخه بی ن....ا...و ...س ا اینکه میگید تو کل دنیا دارن مدیریت ترافیک میکنن اینم بگید که همشون اینترنت نامحدود دارن و نت محدود رو که دیگه محدود نمیکنن... جونتون بالا میاد درست سرویس بدید؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم ربطی به گروه داشته باشه ولی پارس هر کاری میکنه تا ترافیک برسه دست سرویسهای محدود تا بیشتر حجم بخرن.