تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3357 از 4428 اولاول ... 2357285732573307334733533354335533563357335833593360336133673407345738574357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,561 به 33,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما که شبانه و روزانه برات فرقی نمی کنه
    و اینکه اگه حجم منصافنه ات رو تموم کنی محدودیت سرعت اعمال می شه درسته؟
    حدسی که من میزنم (البته کاملا بی دلیل دارم میگم) اینه که به خیال اینکه شما شبها استفاده چندانی نداری دو سه تا پر مصرف انداختن توی گروهتون تا از کیفیت کم نشه و ضرر نکنند
    درسته ولی هنوز خیلی از حجم منصفانم مونده. من خودم 2 سال پیش هم پارس همین نامحدود رو داشتم شبانه روز سرعت روی 120 بود و کم و زیاد هم نمیشد. الانم اومدم پارس با همین ذهنیت اومدم. ولی اینکه روز شیر فلکه رو بستن و غروب بازش میکنن برام قابل هضم نیست اصلا.

میگم برم نمایندگی ممکنه درستش کنن برام؟

2. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اره دیگه
    اینها منابعشون محدود و دنبال سود هرچه بیشتر هستند
    به یک شیوه ای که معلوم نیست چطوری هست یه عده انتخاب و کاملا محدود می شن تا باعث ضرر نشه
    یه بنده خدایی میگفت که پر مصرف ها با پر مصرفها share می شوند (اگه حرفش درست باشه) فرض کن بیوفتی توی یک گروهی که همه دانلودر حرفه ای اند معلومه که صفحه هم به زور باز خواهد شد چه برسه به دانلود
    اونوقت دیگه اینکه ماه رمضان باشه که همه بیدارند و اکثرا سرعت افت می کنه یا تعطیلات باشه که همه جا خلوت باشه فرقی به حال ادم نمی کنه چون توی گروهی هستی که اگه مسافرت هم بره کامپیوترش روشن میذاره برای دانلود!
    من دیشب بعد از 1 ساعت با پشتیبانی تهران ساعت 4 صبح صحبت کردم.... فقط بهم گفت که مشکل از مرکز مخابراتیت هست و کل فارس مشکل داره... دقیقا ساعت 9 صبح یه زنه زنگ زد حرفاشو تایید کرد گفت مرکزتون باید پهنای باند اضاف کنه... الان که دقیق فکر میکنم اگه مشکل صرفا برا مرکز مخابراتیم بود مطمعنا فقط باید من این مشکل رو میداشتم.. الان چندین نفر رو تو این تاپیک میشناسم که این مشکل رو دارن و نسبت به سرویسشون شبانشون نسبتا (حالا یا کم یا زیاد ) کمتر از حدی هست که باید باشه... به این نتیجه رسیدم که بدون شک اینا محدودیت اکانت رو وارد دستور کارشون قرار دادن و شاید اینکارو بیشتر برای مراکز شلوغ میزارن... دیگه مطمعن شدم که این مدیریت ترافیک که چند ماه پیش بحثش تو سایت بود در واقع محدود کردن دانلودرهای حرفه ای بوده و بنده هم فکر نکنم کسی دیوونه باشه ماهی 30 تومن بده به اینا و محدود باشه....

حالا جالب اینجاست من ماه پیش اصلا دانلود نکردم و معلوم نیست در چه صورت محدودیت اکانت برداشته میشه... ولی مطعنا با شارژ مجدد هم این اتفاق نیفتاده

دیشب شب قدر بود حداقل باید سرعت بهتر میبود که نبود... هر چی میگذره دارم مطمعن تر میشم که مشکل از اکانتینگ هست... کارشناسشون بخدا ادم باحالی بود میدونید بهم چی گفت؟ گفت الان مرکزتون رو دارم مانیتورینگ میکنم اگه پهنای باندت مثلا 100 درصد باشه الان 80 درصدش بیشتر استفاده نمیشه!!!! و 20 درصد بدون استفادست... اونجا بود که فهمیدم ربطی به مرکز مخابراتی من هم نداره....

در پایان به تمام دوستانی که مشکل دارن اینو بگم.... دوستان عزیز با شکایت کردن به سایت 195 یا کارهای از قبیل صدای مشتری به هیچ عنوان به نتیجه نمیرسید و فقط الافتون میکنن.. اگه دنبال رفع مشکل هستید چاره کار تغییر isp
    هست ....از این به بعد شعار من اینه...

هر isp خلوت باشه بهترین هست.....

5 سال پیش که داشتم میومدم پارس داشتم تحقیق میکردم از دوستان در کوچه و بازار... همه میفتن یه مدت پارس اشغال بوده الان خوب شده....... شما حساب کن پارس بد بوده خوب شده دوباره بد شده معلوم نیست چقدر طول بکشه تا خوب بشه....
    ولی بحث اکانتینگشون دزدی تو روز روشن هست... اخه بی ن....ا...و ...س ا اینکه میگید تو کل دنیا دارن مدیریت ترافیک میکنن اینم بگید که همشون اینترنت نامحدود دارن و نت محدود رو که دیگه محدود نمیکنن... جونتون بالا میاد درست سرویس بدید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر نکنم ربطی به گروه داشته باشه ولی پارس هر کاری میکنه تا ترافیک برسه دست سرویسهای محدود تا بیشتر حجم بخرن.
    Last edited by hasanoooooooo; 17-07-2014 at 14:11.

4. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته ولی هنوز خیلی از حجم منصفانم مونده. من خودم 2 سال پیش هم پارس همین نامحدود رو داشتم شبانه روز سرعت روی 120 بود و کم و زیاد هم نمیشد. الانم اومدم پارس با همین ذهنیت اومدم. ولی اینکه روز شیر فلکه رو بستن و غروب بازش میکنن برام قابل هضم نیست اصلا.

میگم برم نمایندگی ممکنه درستش کنن برام؟
    والا پیگیری بکن
    شاید اشتباهی برای سرویست رخ داده و اشتباها روی سرویست محدود سازی اعمال شده
    شاید درست بشه به پیگیری می ارزه

پی نوشت: چقدر منتظر بودم جناب hasanoooo پست بذاره و از وضعیت پیگیریشون خبر بده
    با تشکر دوست گرامی hasanoooo
    Last edited by sleeplessness; 17-07-2014 at 14:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سایتای خارجی برا من راحت باز میشه ولی سایت های داخلی خیلی طول میکشه تا باز بشه. گاهی اوقات باید 3 4 بار رفرش کنم تا ok بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

دوستان پارس معرکست
    من با 512 تو ساعات رایگان 450 سرعت دارم!!!
    پارس دوست داریم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالاخره بعد از دو سال آپلود اندروید ما رو باز کرد این پارس آفلاین.جالبه که دقیقا بعد چند روزی که توی این فروم غر غر کردم آپلودم باز شد!!!
    منم همین بلا سرم اومد ولی بالعکس چند بار اومد اینجا اعتزاض کردم پدر من دراوردن تا دو هفته پیش شبی 13 گیگ میکرفتم یکهو از یک هفته پیش چنان سرعتت اوردن پایین که الان بیشتر از 3 گیگ باطرح 2 مگ نمی تونم بگیرم
    باور کن اینا تو این انجمن جاسوس دارن

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

منم همین بلا سرم اومد ولی بالعکس چند بار اومد اینجا اعتزاض کردم پدر من دراوردن تا دو هفته پیش شبی 13 گیگ میکرفتم یکهو از یک هفته پیش چنان سرعتت اوردن پایین که الان بیشتر از 3 گیگ باطرح 2 مگ نمی تونم بگیرم
    باور کن اینا تو این انجمن جاسوس دارن
    من هم کم کم دارم به وجود جاسوس ایمان میارم
    والا نیازی به وجود جاسوس نیست راحت یه تیکت تو سایت میدی و با مدرک میگی فلان کس داره با فلان سرعت دان میکنه
    ۳ سوت پیگیری میکنن !‌ و محدودیت اعمال میشه

منم تا همین ۲ ماه پیش راحت ۱۴ گیگ دانلود داشتم!
    راستی دوستان وضع شما چطوره؟؟
    من که دیگه کم کم دانلودم داره میاد زیر ۱ گیگ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سرعت سرویس 256 ساعت هشت و نیم صبح
    اینا که میتونن چنین سرعتی ارائه بدن پس چه مرگشونه که سرعت را شبانه میارن پایین ( بعدازظهر و شب میرسه به 10تا 20 کیلو)

11. 2 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اونایی که فکر میکنن اینجا جاسوس داره پس حتما دارن شکسته نفسی میکنن ! که میگن سرعتشون اومده پایین و دانلودشون کم شده تا یه موقع گیر جاسوس نیفتن

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اونایی که فکر میکنن اینجا جاسوس داره پس حتما دارن شکسته نفسی میکنن ! که میگن سرعتشون اومده پایین و دانلودشون کم شده تا یه موقع گیر جاسوس نیفتن
    نه بابا من که تست گذاشتم چند صفحه قبل از عرش رسیدم به فرش
    اما جدی میگم شاید جاسوس نباشه شاید مال همین مدیریت ترافیک باشه اما باور کن تو این فروم تعریف کردن از پارس یا بد گفتن تاثیر داره
    میخوایی خودت امتحان کن شما که همش داری خوبی پارس میگی سرعتت خوبه حالا چند وقت بدیش بگو ببین چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •